Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nicolette Rousseau napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nic * Napiął mięście po czym wyszczerzył zęby* Gorąco mi.*wywróciła oczami* Jeśli nie widzisz do okoła masz wodę więc jak Ci gorąco idź popływać
Dzięki za propozycję * Spojrzał się na nią* Ale wolę poleżeć.
Jak tam chcesz *połozyła się na piasku*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*wywróciła oczami* Jeśli nie widzisz do okoła masz wodę więc jak Ci gorąco idź popływaćDzięki za propozycję * Spojrzał się na nią* Ale wolę poleżeć.
Jak tam chcesz *połozyła się na piasku*
*Odwrócił się na bok tak żeby móc patrzeć na Nicole* Jest taka rzecz o której marzyłaś a nie mogłaś jej mieć ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Dzięki za propozycję * Spojrzał się na nią* Ale wolę poleżeć.Jak tam chcesz *połozyła się na piasku*
*Odwrócił się na bok tak żeby móc patrzeć na Nicole* Jest taka rzecz o której marzyłaś a nie mogłaś jej mieć ?
Dlaczego pytasz ? *przymrużyła oczy i uniosła lewą brew do góry*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Jak tam chcesz *połozyła się na piasku**Odwrócił się na bok tak żeby móc patrzeć na Nicole* Jest taka rzecz o której marzyłaś a nie mogłaś jej mieć ?
Dlaczego pytasz ? *przymrużyła oczy i uniosła lewą brew do góry*
*Zignorował jej pytanie* Jest taka rzecz ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Odwrócił się na bok tak żeby móc patrzeć na Nicole* Jest taka rzecz o której marzyłaś a nie mogłaś jej mieć ?Dlaczego pytasz ? *przymrużyła oczy i uniosła lewą brew do góry*
*Zignorował jej pytanie* Jest taka rzecz ?
Nie *powiedziała pewnie* Zwykle dostawałam to czego chciałam *usmiechnela się delikatnie* A ty masz taką rzecz ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Dlaczego pytasz ? *przymrużyła oczy i uniosła lewą brew do góry**Zignorował jej pytanie* Jest taka rzecz ?
Nie *powiedziała pewnie* Zwykle dostawałam to czego chciałam *usmiechnela się delikatnie* A ty masz taką rzecz ?
Też zawsze dostawałem to czego chciałem * Przyglądał jej się* A jest coś co chcesz teraz dostać?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Zignorował jej pytanie* Jest taka rzecz ?Nie *powiedziała pewnie* Zwykle dostawałam to czego chciałam *usmiechnela się delikatnie* A ty masz taką rzecz ?
Też zawsze dostawałem to czego chciałem * Przyglądał jej się* A jest coś co chcesz teraz dostać?
Nie *powiedziała pewnie* Ale do czego zamierzasz ? *usmiechnela się znacząco i spojrzała na niego*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nie *powiedziała pewnie* Ale do czego zamierzasz ? *usmiechnela się znacząco i spojrzała na niego*
Oj musi być jakaś rzecz * Patrzył się w jej oczy* Byle jaka.
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (23-07-13 20:57:27)
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Też zawsze dostawałem to czego chciałem * Przyglądał jej się* A jest coś co chcesz teraz dostać?Nie *powiedziała pewnie* Ale do czego zamierzasz ? *usmiechnela się znacząco i spojrzała na niego*
Oj musi być jakaś rzecz * Patrzył się w jej oczy* Byle jaka.
Nie ma takiej *zasmiala się* A ty chcesz coś teraz dostać ? *posłała mu znaczący uśmiech*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nie *powiedziała pewnie* Ale do czego zamierzasz ? *usmiechnela się znacząco i spojrzała na niego*Oj musi być jakaś rzecz * Patrzył się w jej oczy* Byle jaka.
Nie ma takiej *zasmiala się* A ty chcesz coś teraz dostać ? *posłała mu znaczący uśmiech*
Nie wiem * Uśmiechnął się do niej* Zależy jeszcze od kogo mam coś dostać.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Oj musi być jakaś rzecz * Patrzył się w jej oczy* Byle jaka.Nie ma takiej *zasmiala się* A ty chcesz coś teraz dostać ? *posłała mu znaczący uśmiech*
Nie wiem * Uśmiechnął się do niej* Zależy jeszcze od kogo mam coś dostać.
*zamyslila się* Ode mnie *usmiechnela się znacząco, wzięła butelkę whisky stojącą obok chłopaka i upiła z niej łyk*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nie ma takiej *zasmiala się* A ty chcesz coś teraz dostać ? *posłała mu znaczący uśmiech*Nie wiem * Uśmiechnął się do niej* Zależy jeszcze od kogo mam coś dostać.
*zamyslila się* Ode mnie *usmiechnela się znacząco, wzięła butelkę whisky stojącą obok chłopaka i upiła z niej łyk*
*Zmarszczył brwi* A co chciałabyś mi dać ? * Nie spuszczał z niej wzroku*
Gość
Zależy co byś chciał *usmiechnela się zadziornie biorąc kolejny lyk alkoholu*
Gość
*Położył się z powrotem na plecach. Zamknął oczy i wsłuchiwał się w szum wody* .
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (23-07-13 21:17:20)
Gość
Wiec co byś chciał ? *powtórzyła pytanie i zasmiala się*
Gość
* Uśmiechnął się nie otwierając oczy* Oprócz materialnych rzeczy, to wszystko co zechciałabyś mi dać.
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (23-07-13 21:26:56)
Gość
Czyli co? *zasmiala się biorąc kilka lykow whisky*
Gość
*Otworzył oczy, usiadł* Tylko mi się nie upij * Wziął od niej butelkę i upił z niej kilka łyków* Jak już powiedziałem chciałbym wszystko co nie jest kupne.
Gość
*zabrała od niego butelkę i upiła z niej kolejny łyk* A co nie chciał byś mnie zobaczyć pijanej ? *usmiechnela się zadziornie i wstala z piasku*
Gość
*Zaśmiał się* Chciałbym. * Napiął mięśnie i spojrzał się na swoją koszulkę która leżała obok*
Gość
To brzmi jak wyzwanie *zasmiala się i upiła kilka lykow z butelki* Chętnie bym poplywala *powiedziała wskazując na wodę*
Gość
*Wstał* Możemy popływać ale nie zamierzasz pływać w ubraniu co nie ? * Rozbawiony spojrzał na dziewczynę, wziął od niej butelkę i się napił z niej*
Gość
Wiesz nie jestem jeszcze na tyle pijana zeby się rozbierać *zasmiala się i spojrzała na chlopaka* Lepiej byłoby gdybyś zabrał dwie butelki whisky *podeszla bliżej niego i zabrała mu butelkę z rak*
Gość
Da się zrobić * Uśmiechnął się, zniknął na chwile. Po kilku sekundach wrócił z dwiema dodatkowymi butelkami* Teraz mamy trzy. *Jedną położył na piasku a z drugiej wziął łyka*
Gość
Coś mi się wydaję że ty na prawdę chcesz żebym się upiła *usmiechnela się pewnie wypijając zawartość butelki* To co idziemy popływać ?
Ostatnio edytowany przez Nicolette Rousseau (23-07-13 22:05:13)