Administrator
[img][IMG]http://i44.tinypic.com/1smiwg.png[/img][/img]
Gość
Gość
*Przyszedł z Nicole, po drodze kupił sobie butelkę whisky.* Dziwne nikogo nie ma * Usiadł na piasku*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*Przyszedł z Nicole, po drodze kupił sobie butelkę whisky.* Dziwne nikogo nie ma * Usiadł na piasku*
*usiadła obok niego* A czy to źle *uśmiechnęła sie zadziornie*
Gość
Nicolette Rousseau napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Dla mnie dobrze * Zerknął na nią kątem oka. Odkręcił butelkę, upił łyka alkoholu* Chcesz ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Dla mnie dobrze * Zerknął na nią kątem oka. Odkręcił butelkę, upił łyka alkoholu* Chcesz ?
Nie dzięki *rozejrzała się wokoło*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*usiadła obok niego* A czy to źle *uśmiechnęła sie zadziornie*Dla mnie dobrze * Zerknął na nią kątem oka. Odkręcił butelkę, upił łyka alkoholu* Chcesz ?
Nie dzięki *rozejrzała się wokoło*
Nie to nie * Postawił butelkę, położył się wygodnie, wpatrywał się w gwiazdy.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Dla mnie dobrze * Zerknął na nią kątem oka. Odkręcił butelkę, upił łyka alkoholu* Chcesz ?Nie dzięki *rozejrzała się wokoło*
Nie to nie * Postawił butelkę, położył się wygodnie, wpatrywał się w gwiazdy.*
*spojrzała kątem oka na niego, jednak nie odezwała się*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nie dzięki *rozejrzała się wokoło*Nie to nie * Postawił butelkę, położył się wygodnie, wpatrywał się w gwiazdy.*
*spojrzała kątem oka na niego, jednak nie odezwała się*
Kiedy chcesz wrócić ? * Spojrzał na nią*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nie to nie * Postawił butelkę, położył się wygodnie, wpatrywał się w gwiazdy.**spojrzała kątem oka na niego, jednak nie odezwała się*
Kiedy chcesz wrócić ? * Spojrzał na nią*
Jak dla mnie bez różnicy *westchnęła i spojrzała na niego* A ty *uniosła lewą brew do góry*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*spojrzała kątem oka na niego, jednak nie odezwała się*Kiedy chcesz wrócić ? * Spojrzał na nią*
Jak dla mnie bez różnicy *westchnęła i spojrzała na niego* A ty *uniosła lewą brew do góry*
Chyba jeszcze trochę tu zostanę * Podłożył sobie ręce pod głowę.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Kiedy chcesz wrócić ? * Spojrzał na nią*Jak dla mnie bez różnicy *westchnęła i spojrzała na niego* A ty *uniosła lewą brew do góry*
Chyba jeszcze trochę tu zostanę * Podłożył sobie ręce pod głowę.*
Dlaczego ? *spytała i spojrzała na swoję ręcę* Myślałam że będziesz chciała wracać jak najszybciej
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Jak dla mnie bez różnicy *westchnęła i spojrzała na niego* A ty *uniosła lewą brew do góry*Chyba jeszcze trochę tu zostanę * Podłożył sobie ręce pod głowę.*
Dlaczego ? *spytała i spojrzała na swoję ręcę* Myślałam że będziesz chciała wracać jak najszybciej
Póki jestem tu z tobą to nie chcę jeszcze wracać * Uśmiechnął się* No i pewnie przyjaciółka mnie zamorduje jak wrócę do Falls.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Chyba jeszcze trochę tu zostanę * Podłożył sobie ręce pod głowę.*Dlaczego ? *spytała i spojrzała na swoję ręcę* Myślałam że będziesz chciała wracać jak najszybciej
Póki jestem tu z tobą to nie chcę jeszcze wracać * Uśmiechnął się* No i pewnie przyjaciółka mnie zamorduje jak wrócę do Falls.
Nie powinnam Cię przemieniać *powiedziała smutno*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Dlaczego ? *spytała i spojrzała na swoję ręcę* Myślałam że będziesz chciała wracać jak najszybciejPóki jestem tu z tobą to nie chcę jeszcze wracać * Uśmiechnął się* No i pewnie przyjaciółka mnie zamorduje jak wrócę do Falls.
Nie powinnam Cię przemieniać *powiedziała smutno*
Gdybyś mnie nie przemieniła to pewnie zrobiłby to ktoś inny * Usiadł, wziął butelkę i zaczął z niej pić*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Póki jestem tu z tobą to nie chcę jeszcze wracać * Uśmiechnął się* No i pewnie przyjaciółka mnie zamorduje jak wrócę do Falls.Nie powinnam Cię przemieniać *powiedziała smutno*
Gdybyś mnie nie przemieniła to pewnie zrobiłby to ktoś inny * Usiadł, wziął butelkę i zaczął z niej pić*
*westchnęła i podkuliła kolana* Szczerze to nadal nie rozumiem dlaczego chciałeś być wampirem
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nie powinnam Cię przemieniać *powiedziała smutno*Gdybyś mnie nie przemieniła to pewnie zrobiłby to ktoś inny * Usiadł, wziął butelkę i zaczął z niej pić*
*westchnęła i podkuliła kolana* Szczerze to nadal nie rozumiem dlaczego chciałeś być wampirem
*Nie odezwał się do niej.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Gdybyś mnie nie przemieniła to pewnie zrobiłby to ktoś inny * Usiadł, wziął butelkę i zaczął z niej pić**westchnęła i podkuliła kolana* Szczerze to nadal nie rozumiem dlaczego chciałeś być wampirem
*spojrzała na niego*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*spojrzała na niego*
Patrzysz się na mnie* Powiedział po chwili*
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (23-07-13 20:11:25)
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Nie odezwał się do niej.**spojrzała na niego*
Chyba do tego nie trzeba jakiegoś pozwolenia *uśmiechneła się pewnie*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*spojrzała na niego*
Chyba do tego nie trzeba jakiegoś pozwolenia *uśmiechneła się pewnie*
*Spojrzał się na nią, po chwili namysłu zdjął bluzkę i znowu się położył na piasku*
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (23-07-13 20:16:10)
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Patrzysz się na mnie* Powiedział po chwili*Chyba do tego nie trzeba jakiegoś pozwolenia *uśmiechneła się pewnie*
*Spojrzał się na nią, po chwili namysłu zdjął bluzkę i znowu się położył na piasku*
*spojrzała na niego ze zdziwieniem* I niby co ty robisz ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Chyba do tego nie trzeba jakiegoś pozwolenia *uśmiechneła się pewnie**Spojrzał się na nią, po chwili namysłu zdjął bluzkę i znowu się położył na piasku*
*spojrzała na niego ze zdziwieniem* I niby co ty robisz ?
Nic * Napiął mięście po czym wyszczerzył zęby* Gorąco mi.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Spojrzał się na nią, po chwili namysłu zdjął bluzkę i znowu się położył na piasku**spojrzała na niego ze zdziwieniem* I niby co ty robisz ?
Nic * Napiął mięście po czym wyszczerzył zęby* Gorąco mi.
*wywróciła oczami* Jeśli nie widzisz do okoła masz wodę więc jak Ci gorąco idź popływać
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*spojrzała na niego ze zdziwieniem* I niby co ty robisz ?Nic * Napiął mięście po czym wyszczerzył zęby* Gorąco mi.
*wywróciła oczami* Jeśli nie widzisz do okoła masz wodę więc jak Ci gorąco idź popływać
Dzięki za propozycję * Spojrzał się na nią* Ale wolę poleżeć.