Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#51 21-04-14 20:01:10

Isaac Lahey

Gość

Re: Zabytki.

*Jej s³owa wyrwa³y go z wszystkich zamy¶leñ. Dopiero po kilkukrotnym przestudiowaniu ich w my¶lach zrozumia³. Rozesmia³ siê g³o¶no, krêc±c z niedowierzaniem g³ow±*
A gdzie równouprawnienie? *uniós³ lekk± praw± brew ku górze, spogl±daj±c jej ³obuzersko w oczy. Dopiero po kilku sekundach nachyli³ siê nad ni± i z³o¿y³ delikatny poca³unek na jej wargach*

Ostatnio edytowany przez Isaac Lahey (21-04-14 20:06:49)

#52 21-04-14 20:28:38

Lydia Carter

Gość

<jego ¶miech dzia³a³ na ni± koj±co, by³ dla niej ostoj±; u¶miecha siê szczerze w swój uroczy sposób i równie¿ parska ¶miechem, tylko ¿e cichszym> Nie mam zielonego pojêcia. Mo¿e jak zostaniesz politykiem to uda Ci siê to zniweczyæ? <unosi zawiadacko brew i wzrokiem bada ka¿dy cal jego twarzy. Kiedy czuje jego usta na swoich, przymyka powieki i odwzajemnia poca³unek subtelnie>

#53 21-04-14 20:35:37

Isaac Lahey

Gość

*Jej blisko¶æ, ich blisko¶æ. Zrobi³o mu siê nagle gor±co. Nie wierzy³, ¿e to dzieje siê naprawdê, w koñcu tyle czeka³ na ten moment, a teraz...? Co mia³ zrobiæ, by nie zrobiæ czego¶ g³upiego, niewybaczalnego. Stopniowo pog³êbia³ poca³unki. Co mia³ poradziæ, pragn±³ tej dziewczyny bardziej ni¿ czegokolwiek. Oderwa³ siê od jej ust i zacz±³ ca³owaæ jej kark, praw± d³oni± sun±c po jej delikatnych ramionach*
Jeste¶ przepiêkna *wyszepta³, muskaj±c jej skórê*

Ostatnio edytowany przez Isaac Lahey (21-04-14 20:39:41)

#54 22-04-14 05:19:45

Lydia Carter

Gość

<przez to, ¿e ch³opak jest coraz bli¿ej, momentalnie po jej ciele rozp³ywa siê przyjemne ciep³o, powoduj±c lekki wzdrygniêcie siê. Tyle tygodni zmarnowanych na upominanie siê za my¶li, ¿e go kocha... Po co? Nie powinno siê baæ mi³o¶ci. Mi³o¶æ w niejednym wypadku jest wszystkim, co ludzie maj±. A ona siê chcia³a jej wyprzeæ... By³a g³upia. Kiedy ch³opak pog³êbia³ poca³unki, robi³a to samo z wyczuwaln± ¿arliwo¶ci±> Jeste¶ czaruj±cy. <odpowiada mruczeniem, przymykaj±c powieki>

#55 22-04-14 06:51:23

Isaac Lahey

Gość

*U¶miechn±³ siê szeroko, s³ysz±c jej s³owa i zszed³ z poca³unkami ni¿ej, ca³uj±c wg³êbienia w jej obojczykach: ju¿ chcia³ co¶ powiedzieæ, gdy us³ysza³ d¼wiêk smsa. Nie chcia³ przerywaæ tej chwili. By³ w¶ciek³y. Przeprosi³ j± na sekundê i odczyta³ wiadomo¶æ.
Nagle krew odp³ynê³a z jego twarzy. Powtórka z historii? Patrzy na Lydie ze smutnym wzrokiem i cicho mówi.*
Ja... Bardzo Ciê przepraszam, ale musimy wracaæ *mówi±c to wyprostowa³ siê i zacz±³ zwijaæ rzeczy*
Moja przyjació³ka próbowa³a pope³niæ samobójstwo i... *zacz±³ siê niezgrabnie t³umaczyæ, a jego rêce siê nieco siê trz±s³y, poda³ rêkê Lydii by pomóc jej wstaæ. Po chwili w milczeniu opi¶cili wie¿ê Eiffla i ruszyli do hotelu, zabieraj±c swoje rzeczy a potem na lotnisko*

Ostatnio edytowany przez Isaac Lahey (22-04-14 08:29:19)

Stopka forum

RSS