Gość
BAR
Gość
*Przeszła między stolikami i stanęła przy barze. oparła się o blat* Cosmopolitan, jak można. *Gdy dostała drinka, wzięła kieliszek w dłoń i odwróciła się i oparła łokciami o bar popijają drinka*
Gość
*Odstawiła pusty kieliszek na blat i poszła do ogrodu*
Gość
*Weszli *Co chcesz do picia Nicol?
Ostatnio edytowany przez Tomas Torees (01-08-13 20:50:36)
Gość
*Stanęła po lewej stronie baru i zamówiła mojito*
Gość
Tomas Torees napisał:
Co chcesz do picia Nicol?
Zaskocz mnie *powiedziała z usmiechem na ustach*
Gość
*Odstawiła na blat pustą szklankę. Sięgając po butelkę pod ladę ukratkiem, niby przypadkiem dotknęła dłoni chłopaka obok* Medium? kolejne? *Zabrała butelkę wódki ze sobą. Była niezadowolona z imprezy. Było nudno. Wyszła*
Ostatnio edytowany przez Megan Archer (01-08-13 20:52:06)
Gość
Nicolette Rousseau napisał:
Tomas Torees napisał:
Hmm.. *zwrócił się do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrzał na towarzyszke* Otworzysz pudełko?
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Hmm.. *zwrócił się do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrzał na towarzyszke* Otworzysz pudełko?
Szczerze to się trochę boję co w nim jest *zasmiala się* Moze mi podpowiesz *uniosła lewą brew do gory*
Gość
Tomas Torees napisał:
Zaskocz mnie *powiedziała z usmiechem na ustach*Hmm.. *zwrócił się do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrzał na towarzyszke* Otworzysz pudełko?
Szczerze to się trochę boję co w nim jest *zasmiala się* Moze mi podpowiesz *uniosła lewą brew do gory*
Nie będzie tak łatwo * zaśmiał się * Otwórz to zobaczysz * puścił jej oczko * No dobra..będzie pasować do twojej sukienki.. o.. i jeszcze jedno, to nie są kwiaty *zaśmiał się*
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Hmm.. *zwrócił się do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrzał na towarzyszke* Otworzysz pudełko?Szczerze to się trochę boję co w nim jest *zasmiala się* Moze mi podpowiesz *uniosła lewą brew do gory*
Nie będzie tak łatwo * zaśmiał się * Otwórz to zobaczysz * puścił jej oczko * No dobra..będzie pasować do twojej sukienki.. o.. i jeszcze jedno, to nie są kwiaty *zaśmiał się*
Może coś więcej? *usmiechnela się znacząco*
Gość
Tomas Torees napisał:
Może coś więcej? *usmiechnela się znacząco*
Nie da rady *spojrzał wyzywająco w jej oczy* sama zobacz
Ostatnio edytowany przez Tomas Torees (01-08-13 21:24:57)
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Nie będzie tak łatwo * zaśmiał się * Otwórz to zobaczysz * puścił jej oczko * No dobra..będzie pasować do twojej sukienki.. o.. i jeszcze jedno, to nie są kwiaty *zaśmiał się*Może coś więcej? *usmiechnela się znacząco*
Nie da rady *spojrzał wyzywająco w jej oczy* sama zobacz
A może jednak? *usmiechnela się znacząco i przegryzla dolną wargę*
Gość
Tomas Torees napisał:
Może coś więcej? *usmiechnela się znacząco*Nie da rady *spojrzał wyzywająco w jej oczy* sama zobacz
A może jednak? *usmiechnela się znacząco i przegryzla dolną wargę*
Nie przekonasz mnie * napił się drinka* Otwieraj
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Nie da rady *spojrzał wyzywająco w jej oczy* sama zobaczA może jednak? *usmiechnela się znacząco i przegryzla dolną wargę*
Nie przekonasz mnie * napił się drinka* Otwieraj
A ja jednak sądzę że mi się uda *usmiechnela się zadziornie* Jak powiesz mi coś więcej to wtedy dopiero otworze
Gość
Tomas Torees napisał:
A może jednak? *usmiechnela się znacząco i przegryzla dolną wargę*Nie przekonasz mnie * napił się drinka* Otwieraj
A ja jednak sądzę że mi się uda *usmiechnela się zadziornie* Jak powiesz mi coś więcej to wtedy dopiero otworze
Ale wtedy nie bedzie niespodzianki * uśmiechnął się*
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Nie przekonasz mnie * napił się drinka* OtwierajA ja jednak sądzę że mi się uda *usmiechnela się zadziornie* Jak powiesz mi coś więcej to wtedy dopiero otworze
Ale wtedy nie bedzie niespodzianki * uśmiechnął się*
No cóż a ja nie lubię niespodzianek *spojrzała na niego* Więc mów *usmiechnela się delikatnie*
Gość
Tomas Torees napisał:
A ja jednak sądzę że mi się uda *usmiechnela się zadziornie* Jak powiesz mi coś więcej to wtedy dopiero otworzeAle wtedy nie bedzie niespodzianki * uśmiechnął się*
No cóż a ja nie lubię niespodzianek *spojrzała na niego* Więc mów *usmiechnela się delikatnie*
Zróbmy inaczej * uśmiechął się tajemniczo * daj na chwile pudełko
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Ale wtedy nie bedzie niespodzianki * uśmiechnął się*No cóż a ja nie lubię niespodzianek *spojrzała na niego* Więc mów *usmiechnela się delikatnie*
Zróbmy inaczej * uśmiechął się tajemniczo * daj na chwile pudełko
*podała pudełko chlopakowi* Co chcesz zrobić *uniosła lewą brew do góry i obserwowala chłopaka z zaciekawieniem*
Gość
Tomas Torees napisał:
No cóż a ja nie lubię niespodzianek *spojrzała na niego* Więc mów *usmiechnela się delikatnie*Zróbmy inaczej * uśmiechął się tajemniczo * daj na chwile pudełko
*podała pudełko chlopakowi* Co chcesz zrobić *uniosła lewą brew do góry i obserwowala chłopaka z zaciekawieniem*
Najpierw zamknij oczy *popatrzał na nią * Zaufaj mi
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Zróbmy inaczej * uśmiechął się tajemniczo * daj na chwile pudełko*podała pudełko chlopakowi* Co chcesz zrobić *uniosła lewą brew do góry i obserwowala chłopaka z zaciekawieniem*
Najpierw zamknij oczy *popatrzał na nią * Zaufaj mi
To będzie trudne, ale okey *rozesmiala się i zamknęła posłusznie oczy* Więc co dalej?
Gość
Tomas Torees napisał:
*podała pudełko chlopakowi* Co chcesz zrobić *uniosła lewą brew do góry i obserwowala chłopaka z zaciekawieniem*Najpierw zamknij oczy *popatrzał na nią * Zaufaj mi
To będzie trudne, ale okey *rozesmiala się i zamknęła posłusznie oczy* Więc co dalej?
* Wyjął z pudełeczka przepiękną bransoletkę i założył jej na rękę* Otwórz oczy
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Najpierw zamknij oczy *popatrzał na nią * Zaufaj miTo będzie trudne, ale okey *rozesmiala się i zamknęła posłusznie oczy* Więc co dalej?
* Wyjął z pudełeczka przepiękną bransoletkę i założył jej na rękę* Otwórz oczy
*otworzyła oczy i spojrzała na swoją rękę na której była branzoletka* Jest piękna *spojrzała na niego i po chwili dodała* Ale nie mogę jej przyjąć
Gość
Tomas Torees napisał:
To będzie trudne, ale okey *rozesmiala się i zamknęła posłusznie oczy* Więc co dalej?* Wyjął z pudełeczka przepiękną bransoletkę i założył jej na rękę* Otwórz oczy
*otworzyła oczy i spojrzała na swoją rękę na której była branzoletka* Jest piękna *spojrzała na niego i po chwili dodała* Ale nie mogę jej przyjąć
*Spojrzał na nią pytająco* Dlaczego? Coś się stało?
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
* Wyjął z pudełeczka przepiękną bransoletkę i założył jej na rękę* Otwórz oczy*otworzyła oczy i spojrzała na swoją rękę na której była branzoletka* Jest piękna *spojrzała na niego i po chwili dodała* Ale nie mogę jej przyjąć
*Spojrzał na nią pytająco* Dlaczego? Coś się stało?
Nic. *wysilila się na uśmiech* Po prostu nie mogę