Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2826 24-07-14 17:57:09

Miranda McGuinness

Gość

Re: Klub nocny "Blue night"

Czasami daje mi spokój < powiedziała chłodno. Następnie poczułą nagłe uderzenie goraca, a jej ciałem wstrząsnął mały dreszcz. Na reszcie narkotyk zaczął działać co poskutkowało pojawieniem się szerokiego uśmiechu na jej twarzy. Miranda nachyliła się nad towarzyszem, pozostawiając mu jedynie parę minimetrów prywatności i jeszcze raz przejechała dłonią po jego lekko szorstkim policzku > Nigdy nie wyśmiewałeś się z mojej magii i chyba powinieneś wiedzieć że jest to niebezpieczne < miała ochotę już w tym momencie zając się jego podejrzanym stanem, ale była na tyle pobudzona, że nie miałą na to po psrotu ochoty > Będziemy tak siedzieć i ględzić czy moze zrobimy coś zabawnego ?

#2827 24-07-14 18:09:06

Dean Winchester

Gość

<widząc co robi, uśmiechnął sie pod nosem. Nie miał zamiaru ukrywać, że to mu się nie podoba.> Spokojnie, skarbie, nie zamienisz mnie chyba w żabę? <uniósł brew z rozbawieniem> Nareszcie gadasz do rzeczy. <zaśmiał sie którko i cicho pod nosem> Zaproponujesz coś? Zawsze byłaś rozrywkowa.

#2828 24-07-14 18:21:17

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda spojrzała na niego sarkastycznie > Powiedz jeszcze jedno słowo a pożałujesz tego, że zdecydowałeś się wrócić. < uśmiechnęła się słodko i pacneła go lekko w twarz. Potrząsnęła głową, aby jej loki opadły na plecy > Najchętniej zaczełabym od tańca, ale z tego co pamiętam jesteś tragicznym tancerzem < wstała i zaczęła rtmicznie poruszać biodrami do piosenki. Powoli narkotyk powodował, ze nie tylko była pobudzona ale też zapominała o całej rzeczywistości >

#2829 24-07-14 18:29:22

Dean Winchester

Gość

<spojrzał na nią sceptycznie, potrząsnął lekko głową i usadowił się wygodniej na kanapie, biorąc do ręki swoją szklankę z drinkiem. Nawet jako demon nie miał zamiaru poniżać się do tańczenia w klubie nocnym. Wziął łyk drinka, przyglądając się ruchom Mirandy. Teraz nic go nie powstrzymywało>

#2830 24-07-14 18:44:03

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda zamknela na jakis czas oczy i nie zwarzajac na chlopaka poruszala sie sexownie w rytm muzyki. Nachylila sie powoli nadbchlipakiem i szepnela mu na ucho > Nadal jestes wygodny. moze ty cos zaproponuj co bedzie ciekawsze? <usmiechnela sie leniwie i machciem reki przywolala butelke wodki > teraz chyba nir masz oporow bedac demonem? < cmoknela z aprobata upijajac lyk wodki i przypadkiem polewanajc na niego pare kropel>

#2831 24-07-14 21:10:23

Dean Winchester

Gość

<wysłuchał w spokoju słów Czerwonej, mimochodem spoglądając na nią jedynie kątem oka. Kiedy RC zniknęła, Dean przeniósł wzrok na Mirandę, przekrzywiając lekko głowę w bok> Tak w ogóle... to masz jakiś powód? No wiesz, ćpanie i picie. Zgaduję, że ktoś znowu cię rzucił? <uniósł kącik ust z kpiną> Kto był pierwszy... zdaje się, że Alexander, mam rację? <zmrużył oczy, obserwując ją uważnie> A przynajmniej w tym mieście. <sprostował, wydymając na moment wargi>

#2832 24-07-14 21:18:25

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda patrzyła na niego z niedowierzaniem. PRzez narkotyki każde z jego słów trafiało do niej jeszcze bardziej dobitnie, ale na krótko. Potem wyparowywały. Czarownica wyprostowała się i trzasnęła Deana w twarz > Może to cię obudzi. Podobno jesteśmy przyjaciółmi tak? < podniosła lekko głos patrząc na niego wściekłym spojrzeniem > I dla twojej wiadomości nikt mnie nie rzucił, tylko UMARŁ, JASNE?! < warknęła na niego >

#2833 24-07-14 21:24:59

Dean Winchester

Gość

<potrząsnął lekko głową, kiedy dostał od dziewczyny i rozmasował powoli piekący policzek> A czy przyjaciele nie są wobec siebie szczerzy? <uniósł pytająco brwi, jednocześnie podnosząc się z kanapy. Popatrzył się jej wyzywająco w oczy> Jesteś cholernie słaba, Mirando. To tylko jeden głupi zgon. Wielu twoich facetów umarło, w końcu się przyzwyczaisz. <uśmiechnął się z udawanym współczuciem, kładąc dłoń na jej policzku i przesuwając kciukiem bo jej kości policzkowej>

#2834 24-07-14 21:33:05

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda zacisnęła pięści. W głowie jej szumiało od nadmiaru emocji > Mój przyjaciel nigdy by tego nie powiedział w taki sposób < powiedziała na tyle głośno, aby przekrzyczeć muzykę. Utrzymywała bojowe spojrzenie i nie miała zamiaru przestać > Już zapomniałes jak mówiłes mi jaka to jestem silna?! < odrzuciła jego rękę ze wstrętem > Jesteś teraz skretyniałym demonem i ciesz się, że póki co nie mam ochoty cię wyegzorcyzmować.

#2835 24-07-14 21:46:32

Dean Winchester

Gość

<potrząsnął lekko głową z rozbawieniem> Mówiłem tak? Musiałem ściemniać, no wiesz, mydlenie oczu innym to praktycznie moja profesja. <wzruszył nieskromie ramionami. Skrzyżował ręce na klatce piersiowej, zaraz po tym jak dziewczyna odrzuciła jego dłoń> Woah! To było mocne, Greyman! <powiedział, kładąc dłoń na piersi, jakby te słowa faktycznie go dotknęły>

#2836 24-07-14 21:54:54

Miranda McGuinness

Gość

< Podniosła pytająco brew i parskneła sarkastycznym śmiechem > Chyba zacznę to wszystko nagrywać, żebyś wiedział co wygadywałes jak już wydobrzejesz. < Mirandzie powoli puszczały nerwy. Lecz to nadal był Dean i nie miała serca użyć wobec niego magii. Wszystkie inne emocje z niej wyparowały, kokaina wzmacniała teraz tylko wściekłość i brawurę > Coś jeszcze chcesz mi powiedzieć? < zagryzła zęby. Nie była w stanie jego słuchać. Uderzyła go w drugi policzek - tym razem z pięści - i nie był to w cale złaby cios. Była gotowa załagodzić skutki, gdyby tylko okazał jakąkolwiek skruchę >

#2837 24-07-14 22:03:26

Dean Winchester

Gość

<z jego ust nie schodził łobuzerski uśmieszek, który wraz z kolejnym ciosem od Mirandy i odrzuceniem głowy w bok zniknął z jego twarzy> W sumie, to tak. <powiedział i rozmasował sobie szczękę> Nigdy nie lubiłem czarnowic. <złacisnął dłoń w żelaznym uścisku na jej przegubie i przekręcił ją tak, żeby plecami stykała się z jego torsem. Wyprowadził ją z klubu tylnym wyjściem i zatrzymał się z nią w jakimś zaułku za lokalem, wypuszczając ją z uścisku i popychając mocno na ścianę sąsiedniego budynku>

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (24-07-14 22:04:46)

#2838 24-07-14 22:07:53

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda jeknela cicho. nie pamietala kiedy ostatnio miala do czynienia z jaka kolwiek forma przemocy. Kokaina nir ulatwiala zachowac jej chlodnego umyslu. kiedy tylko sie uwolnila spojrzala na niego groznie > Ostrzegalam cie Dean ! < machnela jedna dlonia tak aby lowca uderzyl z impetem w drugi mur. >

#2839 24-07-14 22:19:00

Dean Winchester

Gość

Jak większość głupich wiedźm. <warknął, a kiedy tylko zetknął się ze ścianą, na jego twarzy na krótką chwilę pojawił się grymas. Normalnie takie uderzenie o ścianę bolało by jak cholera, ale nie teraz, z nowymi, demonicznymi zdolnościami> Wiesz, że tak na prawdę nigdy do końca ci nie ufałem? Jesteś wiedźmą, a jedną z moich zasad głosi, żeby nie ufać czarownicom. <dodał, a na jego twarzy ponownie pojawił się prowokujący uśmieszek>

#2840 24-07-14 22:29:10

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda uwaznie obserwowala jego ruchy. wiedziala juz teraz ze zwykla obrona nic nie da. powinna byc bardziej atanowcza, ale przeciez patrzyly na nia oczy Deana... > Och zamknij sie juz lepiej bo i tak za kazde slowo ktore teraz mowisz bedziesz przepraszac < warknela i podniosla dlon aby utrzymac go na bezpieczna odleglosc >

#2841 24-07-14 22:36:17

Dean Winchester

Gość

Skąd ta pewność? <ściągnął brwi i przekrzywił lekko głowę, lustrując ją wzrokiem. Po jej wyciągniętej dłoni wywnioskował, że dziewczyna przeszła do defensywy. Teraz to już nie miało sensu> Wiesz młoda, chętnie bym się z tobą jeszcze trochę podroczył, ale na mnie już pora. <ostrożnie zrobił parę kroków w jej stronę, unosząc dłonie w geście obrony> To jeszcze nie koniec, Mirando Reed <puścił jej oczko, a po chwili pstryknął palcami i zniknął>

#2842 25-07-14 08:23:18

Miranda McGuinness

Gość

< wyszla>

#2843 29-07-14 18:22:38

Dean Winchester

Gość

<zaraz po wyjściu z baru, przemieścił się do klubu nocnego. Jako demon lubił bardziej imprezować, niż jako człowiek. Więc wszedł do lokalu, od razu podszedł do baru i zamówił drink zwany Purple Nurples. Usiadł na hokerze obok - no proszę - Alice. Na jego ustach pojawił się cyniczny uśmieszek> Al! Rany, ostatnio widziałem cię... przed wyjazdem. <powiedział, udając niedowierzanie> Jak leci?

#2844 29-07-14 18:44:07

Dean Winchester

Gość

<przekrzywił lekko głowę i zmrużył oczy, z zaciekawieniem się jej przyglądając. Czyli faktycznie go nie pamiętała...> Kiedy ostatnio brałaś werbenę i miałaś styczność z pijawką? <zapytał, nie odpowiadając na jej pytania. Chyba pozostało w nim coś z łowcy i nienawiści do wampirów, jeśli użył słowa pijawka... Akurat otrzymał swojego drinka, więc http://24.media.tumblr.com/305430d2d45a4290fb410f1ace995e94/tumblr_muinrjLz2j1skg54xo5_250.gif. Odstawił pusty kieliszek na blat i zamówił jeszcze raz to samo, po czym obrócił się przodem do swojej rozmówczyni, oczekując odpowiedzi na swoje pytanie>

#2845 29-07-14 19:10:25

Dean Winchester

Gość

<no tak, skoro go nie pamięta, raczej mu nie odpowie. Postanowił zniszczyć jej tymczasowy światopogląd> Jestem Dean, ty nazywasz się Alice... <wzniósł wzrok ku górze, przez krótką chwilę zastanawiając się nad jej nazwiskiem, którego jak zwykle zapomniał> Alice Cavercius. <popatrzył jej w oczy> Obstawiam, że ktoś postanowił wyczyścić ci pamięć i za cholerę mnie nie pamiętasz i uznasz mnie za świra. Wierz mi, lub nie, ale mieszkasz w Falls od dawna, chodziłaś ze mną  i mamy razem dziecko... albo mieliśmy, bo obydwoje nie mamy pojęcia co się z nim teraz dzieje. <wydął na moment usta, po chwili wzruszając ramionami. Opróżnił kolejny kieliszek drinka i przeniósł wzrok na dziewczynę, uważnie obserwując jej reakcję> Mam kontynuować? <uniósł brwi>

#2846 29-07-14 19:35:22

Dean Winchester

Gość

<zaśmiał się ponuro i potrząsnął lekko głową> O skarbie, ja też nie chcę dziecka. I dlatego o nie nie dbam. <wzruszył ramionami, jakby to była najprostsza odpowiedź na świecie> Sama przed chwilą stwierdziłaś, że ostatnio brałaś werbenę "przed przyjazdem do Falls" <zacisnął wargi i zamówił jeszcze raz to samo, po czym obrócił głowę w jej stronę, opierając przedramiona na blacie> Co prawda nie mam żadnego dowodu na...hm.. prawdziwość moich słów, ale mogę się założyć, że już niedługo przekonasz się, że miałem rację. <kiwnął powoli głową z przekonaniem> Wspomniałem, że mieszka tu twoja siostra bliźniaczka, Avery? <uniósł brew i mimowolnie uniósł kacik ust. Ta gierka dostarczała mu tyle zabawy...>

#2847 29-07-14 20:13:25

Dean Winchester

Gość

Ta twoja niepewność, czy na pewno mówię prawdę, czy może ściemniam jest dość zabawna. I to ty tutaj się tym wszystkim przejmujesz. <przygryzł lekko dolną wargę i wypił kolejną dawkę drinka, po czym dostawił pustą szklankę do dwóch pustych, które stały obok siebie, tworząc z nich rządek> Załóżymy. <powtórzył, układając ręce na blacie, nie spuszczajac z niej wzroku. Słysząc jej pytanie, potrząsnął lekko głową> Nie, nie, w to za cholerę nie uwierzysz... Poprosiłaś jakąś czarownicę, żeby cię przemieniła w człowieka, bo... nie chciałaś, żebym patrzył na ciebie jak na potwora, z obrzydzeniem, czy coś. No wiesz, do niedawna byłem łowcą. <wytłumaczył krótko, przyglądając się jej reakcji>

#2848 29-07-14 21:11:43

Dean Winchester

Gość

A ty co? Stephen King? Książkę piszesz? <przewrócił oczami i potrząsnął lekko głową. W tym samym momencie, usłyszał obok siebie znajomy głos. Zerknął w bok kątem oka, ale po sekundzie spuścił wzrok, żeby Al niczego się nie domyśliła. Czerwona miała rację... W jednej chwili przypomniał sobie torturowanie dusz w piekle i to, jaką przyjmność mu to dawało. Przygryzł dolną wargę, aby zamaskować mimowolny uśmiech. Przeniósł spojrzenie na dziewczynę, nawet nie zdając sobie sprawy z tego, że jego oczy oblała demoniczna czerń. Zaraz później, gdy mrugnął, jego oczy wróciły do normalności.> Idziesz ze mną. <powiedział i nie oczekując na pozowlenie, złapał ją za przegub i pociągnął za sobą na zaplecze. Nawet jeśli dziewczyna się wyrywała, nikt nie mógł zwrócić na to uwagi, ponieważ Dean potrafił bardzo dobrze wtopić się w tłum. Tam faktycznie czekały różnego rodzaju przyrządy, o których wspomniała RC; zamknął drzwi telekinezą, aby nikt z zewnątrz nie mógł mu przeszkodzić. Winchester skrępował nadgarstki dziewczyny, żeby nie mogła się wyrwać. Drugą dłonią sięgnął do kieszeni w kurtce, z której wyciągnął swój nóż. Wolał posługiwać się swoimi rzeczami. Przystawił ostrze do jej szyi> Może to cię trochę przerazi, ale mam ogromną ochotę, żeby cię teraz skrzywidzić. <powiedział przerażająco niskim, głębokim głosem. Naciął szramę na jej szyi, ale nie dość głęboką, żeby była śmiertelna, po czym puścił ręce Alice i popchnął ją na najbliższą ścianę>

#2849 29-07-14 21:49:20

Dean Winchester

Gość

<roześmiał się złowrogo> Skrzywdzić, nie zabić. Śmierć nie miałaby sensu <zacmokał i potrząsnął lekko głową, jakby mówił do głupiutkiej pięciolatki. Sięgnął po wampirzą krew w fiolce, podszedł do dziewczyny i chwycił ją mocno za żuchwę, druga dłonią wlał jej zawartość fiolki do ust, zmuszając ją do wypicia cieczy. Chwilę później przycisnął przdramię do jej szyi, poddszując ją i jednocześnie przyciskając ją do ściany. W pewnym momencie wbił ostrzę noża w jej bok i popatrzył jej w oczy. Chciał zobaczyć w nich przerażenie, strach, błąganie o litość. Zakręcił nim powoli, żeby zadać większy ból>

#2850 29-07-14 22:46:12

Dean Winchester

Gość

<przeklął siarczyście, zginając się w pół, a ból spotęgował dodatkowo nóż w brzuchu. Po krótkiej chwili doszedł do siebie i wyciągnął sobie ostrze z brzucha. Kląc pod nosem, wytarł nóż z krwi i włożył go na miejsce. Przynajmniej widział to, widział strach w oczach dziewczyny, z którego czerpał ogromną satysfakcję.
Rozpłynął się w powietrzu>

Stopka forum

RSS