Gość
Gość
Potrafiłam by w kilku miejscach na raz za po moca czarów więc to zbytnio nic dziwnego. Znalazłam się przy stosie i wrzuciłam do niego ciało Sama . Pokłoniłam Się i odeszłam
Gość
Przywiązałam jeszcze żyjącą Mirę do stosu po czym bez słowa odesżłam
Gość
*Pojawiła się przy stosie, przywiązała porządnie swoje ofiary i z uśmiechem wytarła zakrwawione dłonie o sukienkę, po czym wróciła do środka.*
Ostatnio edytowany przez Leticia Grant (17-05-14 23:08:05)
Gość
.:Pojawił się z Kolem przy stosie i patrzył na dzieło sióstr i czekał aż skończą:.
Gość
*Pojawiłąm sie z Phelią która była grzeczna ponieważ zaczarowałam ją żeby nie uciekała* A więc...
Gość
*Wróciła z butelką, stanęła sobie przed stosem patrząc na niego i odkręciła butelkę z wódką. Pstryknęła i z głośników w domu zaczęła lecieć piosenka Bang Bang You're Dead.*
Gość
Ta hybryda nam się przyda .:Pokazła na Kol'a, gdy skończyła się piosenka, powiedział:. Leticja czyń honory .:Wyczarował jej kanister z benzyną:. Podpal, bo w środku są jeszcze ofiary .:Zaśmiał się:.
Gość
*Ucieszona wzięła od brata benzynę, polała najpierw stos i machnęła ręką, na skutek czego stanął w płomieniach i było słychać jęki i zawodzenie płonących ofiar, po czym weszła do środka, rozlała tam resztę i wychodząc z gracją pstryknęła, a w tym momencie dom stanął w płomieniach.*Pięknie.*Powiedziała śmiejąc się i klasnęła w dłonie przyglądając się rezydencji.*
Gość
*Spłonęła na stosie, jak na czarownicę przystało.*
Gość
Chyba nic tu już po nas, to co opuszczamy to miasto?
Gość
*Wzruszyła ramionami.*Jasne. Szkoda mi tylko tych striptizerów, jeden był całkiem niezły.*Załadowali się do samochodu Kola i odjechali w nieznanym kierunku zostawiając za sobą płonącą rezydencję.*