Gość
SMS:
Ochotę to ja sobie mogę mieć. Ale Impali znowu się oberwało, a znajoma wylądowała w areszcie.
Gość
SMS:
Wyrazy współczucia.
Obiecuję, że jak już wszystko załatwię, na pewno się spotkamy
Gość
SMS:
Bywało lepiej. Dzięki za troskę.
Skąd wiesz?
Gość
SMS:
To wszystko wyjaśnia
Gość
SMS:
Na pewno nie będę siedział i się mazał. Zrobię coś, żeby go przywrócić.
Gość
SMS:
Nie mogę.
Gość
Oczywiście, przecież.. to twoja siostra. Jest u siebie. Na kanapie. Cholernie źle to brzmi w moim mniemaniu.. Jednak nie jestem pewien, czy chcesz.. to widzieć.
Gość
To nie jest dobry pomysł, abyś tam szła. Wiem że to dziwne, ale zaufaj mi. Osobiście, wciąż mam to przed oczami.
Nie wiem jak. Zapijam w barze, może opowiem ci co czuję dopiero po kilku mocnych.. A ty? Jak się masz?
Ostatnio edytowany przez Alexander Kahn (20-04-14 21:50:31)
Gość
Ja najpierw sprawdzałem na trzeźwo, a teraz po wódce. Nie widzę różnicy.
Wszystkie Cavercius tak mają? Dasz radę. Naprawdę dasz. W razie czego wiesz gdzie mnie szukać. Mam whisky pod dostatkiem. Plus hera, koka, marycha. Całkiem pokaźny ogródek.
Gość
Po pijaku też nie boli. Dopiero potem.
Sen dobrze ci zrobi. Ćpanie od rana? OK. jestem na tak, chociaż mam nadzieję, że dasz radę w pojedynkę.
Gość
Ale jest też pozytywny aspekt tej sprawy - chwilowe pozytywne alkoholowe upojenie i odłączenie od świata. Właśnie próbuję ekstazy, powiem ci jak było.
Och tak, dzielna i mężna. Każdy czasami kogoś potrzebuje, wiem z doświadczenia. Pewnie zaskakuje cię to, że czuję COKOLWIEK. Zdarza mi się, muszę przyznać.
Gość
SMS:
Jak tam, wariatko? Żyjesz jakoś beze mnie?
Gość
SMS:
No dalej, na pewno nie jest bardzo źle.
Gdzie jesteś?
Gość
SMS:
Mam przyjść?
Gość
No wiem, przecież nie jesteś lekarzem. Haha, co ci się stało, Cavercius? Masz jakieś.. wahania nastrojów? ;> Teraz chcesz już mnie przelecieć? <3
Gość
Co ty, nigdy. Zawsze marzył mi się trójkącik z sexy bliźniaczkami, to wszystko
O tak, zdecydowanie! Przyślę ci szczegóły potem.
Gość
Nie powiedziałem tak! Autko i tak mi wisisz, no kotku. Spaliłaś mojego merca!
Gość
Dlatego, bo ty spaliłaś mojego Merca. Women.. so complicated.. Okay, skoro cię na to nie stać, to nie ma sprawy Niektórym po prostu brakuje pieniążków..
Gość
Woho, świetnie. Zapakuj w tą paczuszkę Motor MV Agusta F4 CC, koniecznie czarny + Audi R8 v10... czarne.
Gość
Może pojedziemy i wybierzemy razem?
Gość
Sam sobie załatwie. Tak, pisała. Jest u ciebie?
Gość
SMS
Pewnie. Wiesz, nawet myślałem, żeby z tobą przez to zerwać
Gość
Tylko się upewniałem. Wpadniesz z Deanem na jutrzejszą imprezę? Soczki też będą serwowane, jakby co.
Gość
SMS:
Co? Nie, uspokoj się.
Zapomniałem, że przez sms nie słychać sarkazmu
Gość
SMS:
Mnie to bawi
Akurat ja przez Twój sms słyszę sarkazm