Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2501 09-05-14 20:48:02

Raphael Young

Gość

Re: Ulice miasta

<Wyszedł z domu i ruszył przed siebie z rękami w kieszeniach>

#2502 10-05-14 07:01:04

Miranda McGuinness

Gość

< wyszła na ulicę i zaczęła spacerować bez celu >

#2503 10-05-14 08:39:03

Raphael Young

Gość

<W którymś momencie wpadł na jakąś dziewczynę. Cofnął się, marszcząc brwi i spoglądnął na nią spod byka.>
Uważaj jak chodzisz.
<burknął nieprzyjaznym tonem.>

#2504 10-05-14 12:24:22

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda szla przez caly czas zamyslona. Nawet nie poczula jak wpadla w jakiegos chlopaka. Dopiero jego chlodny ton sciagnal ja na ziemie > Mogles mnie ominac wiec daruj sobie ten wzrok < spojrzala na niego sceptycznie >

#2505 10-05-14 12:41:06

Raphael Young

Gość

<obrzucił ją niechętnym spojrzeniem ale po chwili uniósł delikatnie kącik ust w krzywym uśmiechu>
Ale ty mogłaś uważać jak idziesz.
<powtórzył.>

#2506 10-05-14 12:50:39

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda podniosła brew do góry > Oczekujesz, że cię przeproszę? Czy może od razu powinnam paść na kolana? < zaśmiała się sarkastycznie i założyła ręce na piersi > Nigdy cię tutaj nie widziałam, a nie lubię nieznajomych którzy się żądzą. < jej ton głosu był cierpki i ostry >

#2507 10-05-14 12:54:08

Raphael Young

Gość

Tak, dokładnie tego oczekuję.
<odpowiedział poważnie i skinął głową, krzyżując ręce na piersi, ale w jego oczach pojawił się błysk rozbawienia.>
Nic dziwnego że mnie tu nie widziałaś. Jestem nowy.
<odparł wzruszając ramionami.>
Rządzą? Cóż, widzisz nieznajoma, jestem przyzwyczajony do tego że ludzie się mnie słuchają.
<uniósł brwi.>

#2508 10-05-14 12:59:24

Miranda McGuinness

Gość

Chyba trafiłeś na złą osobę. Nie należę do ludzi, którzy lubią się podporządkowywać. < zrobiła parę kroków, aby stanąć jeszcze bliżej niego > Musiał byś się okazać na prawdę wartościową osobą, abym mogła rozpatrzeć twoje rozkazy < nie spuszczała bojowego spojrzenia, a pod jej nosem pojawił się nikły uśmiech >

#2509 10-05-14 13:12:21

Raphael Young

Gość

<uniósł brwi trochę wyżej i pokręcił głową z widocznym rozbawieniem.>
Nieważne. Jak masz na imię, dziewczyno?
<zmrużył lekko oczy.>

#2510 10-05-14 13:16:04

Miranda McGuinness

Gość

Przystopuj z tym oficjalnym tonem. Jesteś z FBI, czy co ? < odrzuciła gęste włosy na lewe ramię > Jestem Miranda < wyciągneła rękę aby z gracją się przedstawić, a tak na prawdę chciała się dowiedzieć co jest z nim nie tak. > A ty?

#2511 10-05-14 13:23:51

Raphael Young

Gość

<Zmarszczył brwi ale nie skomentował jej pierwszych słów.>
Raffe.
<odpowiedział i po chwili wahania uścisnął jej rękę.>

#2512 10-05-14 13:28:14

Miranda McGuinness

Gość

To skrót od Rafaela? Jesteś z Europy? < podniosła pytająco brew. Kiedy uścisnął jej dłoń, Mira poczuła jakby małe igiełki wbijały jej się w skórę. Chłopak był archaniołem to pewne, normalny anioł nie posiadał aż takich wibracji > Masz bardzo zimne dłonie wiesz? < podniosła jeden kącik ust z pogardą > Co cię sprowadza do Mystic?

#2513 10-05-14 13:32:58

Raphael Young

Gość

<uśmiechnął się półgębkiem.>
Tja, to skrót. Ale nie jestem z Europy..
<pokręcił głową i zacisnął usta.>
Może są niedotlenione?
<podsunął z wyraźną ironią słyszalną w głosie. Słysząc pytanie wzruszył obojętnie ramionami.>
To i owo.
<odparł wymijająco.>
A ty ile tu mieszkasz?

#2514 10-05-14 13:37:24

Miranda McGuinness

Gość

Mieszkam tutaj od jakiś 7 miesięcy. < puściła jego dłoń i zaczęła powoli zataczać kółka dookoła niego > Jesteś zbyt tajemniczy, coś knujesz albo przed kimś uciekasz... < na jej twarzy pojawił się wredny uśmieszek > Czasami sie zastanawiam, czemu to miasto przyciąga samych nadnaturalnych? < przygryzła wargę w uśmiechu i ponownie staneła przed nim > Co ty na to, archaniele?

#2515 10-05-14 13:45:03

Raphael Young

Gość

Długo.
<skomentował a kiedy zaczęła zataczać wokół niego kółka tylko skrzyżował ręce na piersi.>
Może przez nazwę?
<zasugerował i uśmiechnął się krzywo. Spojrzał na nią i uniósł brwi, lekko rozbawiony.>
Brawo. Więc zakładam że jesteś... wiedźmą.
<skinął głową i westchnął teatralnie.>

#2516 10-05-14 13:48:39

Miranda McGuinness

Gość

Bingo, to nie zmuszało do wysilenia myślenia. < poprawiła spódnicę na uda i chwilowo spuściła wzrok na swoje buty > A teraz tak całkiem na serio, po co tu jesteś? Nadnaturalni nie trafiają tu bez przyczyny. < uniosła srebrzyste spojrzenie > Ale pewnie nic mi nie powiesz, bo jesteś nieufny przez swoją naturę. Poza tym, archanioł na ziemi? Macie jakieś problemy na górze?

#2517 10-05-14 13:52:15

Raphael Young

Gość

Nieważne, co mnie sprowadza.
<uciął krótko.>
Nieufny?
<uniósł brwi.>
Bardziej ostrożny.
<sprostował i uśmiechnął się półgębkiem.>
Nie. <odpowiedział, może trochę za szybko.> A zresztą, nawet gdyby, dlaczego miałbym Ci opowiadać co się dzieje w Niebie?
<dodał, z irytacją w głosie.>

#2518 10-05-14 13:56:22

Miranda McGuinness

Gość

Wydaje mi się, że wasza rasa słabo radzi sobie z emocjami. < uśmiechneła się kwaśno. Dawno nie spotkała tak zdystansowanej osoby > Nie obchodzi mnie co się dzieje w niebie. Nie interesujecie się tym co się dzieje z nami. Jedyne co chcę wiedzieć, to po co tu przybyłeś < podeszła do niego na parę centymetrów i uniosła sie na palcach aby lepiej widzieć jego oczy > Ładnie proszę, powiedz.

#2519 10-05-14 14:04:37

Raphael Young

Gość

Może niektórzy.
<burknął, niechętnie. Nie podobała mu się ciekawość dziewczyny. Spotkał już kiedyś jedną taką, nadto ciekawską..>
Na co ci taka informacja?
<wydął na chwilę usta z niezadowoleniem.>

#2520 10-05-14 14:10:43

Miranda McGuinness

Gość

Szczerze? Nigdy nie spotkałam archanioła. Tylko czytałam o was, dlatego jestem taka ciekawa. < przyłozyła palec w zamyśleniu do wargi > Chociaż wiem, że jest tu parę aniołów i nawet jedna sukowata upadła anielica.

#2521 10-05-14 14:14:09

Raphael Young

Gość

Anioły wolą przesiadywać w Niebie.
<mruknął.>
Upadła?
<uniósł brwi i zacisnął usta. Skinął wolno głową.>
Dziwne miasto. <mruknął.>

#2522 10-05-14 14:25:05

Miranda McGuinness

Gość

Bardzo dziwne, prawda jest taka, że to miasto przyciąga wszystko co najgorsze. Nudzić się nie będziesz < wypuściła powietrze i pokiwała głową > Chcę abyś wiedział, że nie jestem twoim wrogiem. W naszym świecie warto mieć kogoś komu można zaufać < cmokneła z przekąsem i wyciągneła z torebki paczkę Marlboro > Palisz?

#2523 10-05-14 14:29:51

Raphael Young

Gość

<westchnął i przewrócił oczami.>
Wszystko co najgorsze.. no pięknie.
<uśmiechnął się półgębkiem.>
Tak. No cóż, w takim razie ja nie będę Twoim wrogiem.
<skinął głową.>
Uhm.. nie. <zmarszczył nieznacznie brwi.>

#2524 10-05-14 14:40:05

Miranda McGuinness

Gość

Całe szczęście, nie chciałabym mieć przechlapane jeszcze w niebie < uśmiechneła się słodko, z wyraźnym sarkazmem po czym zapaliła jednego papierosa > Szkoda < wypuściła powoli szary dym ze swoich płuc > Masz ochotę coś ciekawego zrobić?

#2525 10-05-14 14:45:47

Raphael Young

Gość

<uśmiechnął się ale nie skomentował jej słów.>
Właściwie to muszę się zbierać.
<odpowiedział wzruszając ramionami.>
Do następnego razu... Mirando.
<uśmiechnął się półgębkiem i zniknął, a w tle było słychać tylko trzepot skrzydeł.>

Stopka forum

RSS