Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#451 22-02-14 10:06:15

Miranda McGuinness

Gość

Re: Dom Mirandy McGuinness

< Miranda wczoraj szybko zasnela. Kiedy dzisiaj zobaczyla sms od Sama na jej twarzy pojawil sie slaby usmiech. Cieszyla sie ze mozr na niego liczyc. Z drugiej strony nie wie czy bedsie w stanie mu wszystko powoedziec. Wyciagnela z szafy czarne legginsy i szeroka pudroworuzowa tunike. Na nogi nalozyla biale trampki a na ramiona biala kurteczke. Wyszla z domu >

#452 22-02-14 10:56:07

Alexander Kahn

Gość

<wiedząc że dom jest pusty, wchodzi do środka i idzie prosto do sypialni. Odkłada torbę na jej łóżko, otwiera szafę i zabiera wszystkie swoje rzeczy. Wychodzi z domu, wrzuca je do kontenera na śmierci i odchodzi drżącą dłonią zapalając papierosa>

#453 22-02-14 14:36:40

Dean Winchester

Gość

SMS od Deana do Mirandy: U mnie nienajgorzej. Dziś nie mam czasu się spoktać, ale może jutro?

#454 22-02-14 15:05:49

Alexander Kahn

Gość

SMS: O czym ty mówisz, do cholery?

#455 22-02-14 15:29:32

Alexander Kahn

Gość

SMS: Poroniłaś...? To moja wina? Tego palanta? Zabiję go

#456 22-02-14 15:34:47

Alexander Kahn

Gość

SMS: Och.. No to..

#457 22-02-14 15:43:33

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda kompletnie wściekła weszła z impetem do domu. Weszła do garderoby i przerzuciła większość ciuchów zanim się na coś zdecydowała. Wybrała komplet i poszła do łazienki. Tam umyła się szybko czekoladowym płynem pod prysznic i umyła włosy. Ułożyła je na suszarce w luźne loki. Potem na świeże ciało nałożyła  https://31.media.tumblr.com/6cee847d647c9a00755b222c98eb5156/tumblr_msix26p4B51syu9tho1_r1_500.jpg. Odrzuciła kapelusz w kąt i podeszła do lustra > Jak mam być nazywana dziwką to chociaż w zajebistych ciuchach < powiedziała sama do siebie. Zapaliła jeszcze w domu sporego jointa i wyszła z domu z uśmiechem na ustach, pomimo bólu w sercu >

#458 22-02-14 23:40:34

Miranda McGuinness

Gość

< Wróciła do domu. Poszła na piętro aby jak cywilizowany człowiek położyć się do łóżka. Wtedy zobaczyła torbę pełną sowich ubrań. Wiedziała, że to rzeczy zostawione u Alexandra. Jednocześnie nie było tu ani jednego znaku, aby chłopak u niej często bywał. Totalnie wyczerpana opadła na pierzynę. Jedyne co pomyślała, to spokój.>

#459 23-02-14 11:16:04

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda wstała dosyć wcześniej. Umyła się pod ciepłym strumieniem wody. Obwiązana jedynie w ręcznik zeszła do kuchni i zaparzyła sobie mocną kawę. Zapaliła bezceremonialnie papierosa, usiadła przy oknie i zaczęła rozmyślać. Kiedy skończyła "śniadanie" ubrała się w https://24.media.tumblr.com/bda8d1a94216830f0331a22f15730ac1/tumblr_n14omtAl8k1s9k4jbo1_500.jpg i wyszła z domu >

#460 24-02-14 19:14:59

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda weszla otumaniona do domu. Napisala dwa listy i przeslala je za pomoca orbitowania do danych domow. Nie wiedziala co myslec. Wyszla z tego dzieki dobroci chlopaka ktorego ledwo znala. Na dodatek zostal zabrany na lobotomie. Morandzir polecialy lzy pi policzkach. Na dodatek zostawila tam Sama i Deana. Zalamana oparla sie o sciane. Nie wolno bylo jej sie teraz poddac. Musiala czym predzej cos wymuslic >

#461 24-02-14 19:25:04

Ruby Jones

Gość

*Szybkim, zdecydowanym krokiem, blondynka podeszła pod wskazany adres. Odetchnęła głęboko i zastukała energicznie w drzwi czekając.*

#462 24-02-14 19:33:32

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda podeszla do drzwi wiedzac ze to Ruby. Otarla lzy i otworzyla jej > jakis plan?

#463 24-02-14 19:36:08

Ruby Jones

Gość

*Weszła do domu Mirandy mijając ją samą w drzwiach i obróciła się do niej twarzą.* Szczerze mówiąc, nie mam żadnego pomysłu jak ich wyciągnąć. *powiedziała bez ogródek.* Możemy spróbować rzucić wspólnie jakieś zaklęcie, ale wątpię czy to wypali. *Spojrzała na nią* Inne sugestie? *uniosła brew*

Ostatnio edytowany przez Ruby Jones (24-02-14 19:47:48)

#464 24-02-14 19:40:42

Charles Blackwood

Gość

[b]wiadomość/b] Przydać? Masz na myśli stosunek? - Ch. L. B.

#465 24-02-14 23:20:47

Miranda McGuinness

Gość

< oparla sie o sciane > Boje sie jednego, czy czary tam przenikaja. Sprobowalabym najpierw wyslac do nich wiadomosc... < przelknela sline i spojrzala na Ruby > a poza tym tylko jedno moim zdaniem im pomoze - czarna magia... Myslalam tez aby moj niezbyt dobry znajomy demon pomogl i opental paru lekarzy.

#466 24-02-14 23:26:58

Ruby Jones

Gość

*Skinęła głową* Dlatego właśnie mówię że wątpię że to zadziała *mruknęła słuchając jej.* Czarna magia? *uniosła brew i po chwili potaknęła.* Tak, myślę że to by mogło być to... *wymamrotała, bardziej do siebie.* Masz znajomego demona? *zmarszczyła brwi* No cóż, demoniczna pomoc też by się nam przydała. *przygryzła wargę od środka* Zgodzi się nam pomóc? Demony raczej niechętnie pomagają. *dodała*

#467 24-02-14 23:32:04

Miranda McGuinness

Gość

< przygryzla gleboko warge > nawet jesli to nie za darmo... < wymamrotala pod nosem > ale musimy sprobowac wszystkiego. Oni nie dadza dlugo rady. Logan jest na lobotomi, jego porywczosc go zabije. Dean? Ciagle robi z siebie bohatera to tez nie skpnczy sie dla niego dobrze < westchnela gleboko > I jeszcze Sam...

#468 24-02-14 23:36:49

Ruby Jones

Gość

Wiem *wzruszyła ramionami* Ten demon z pewnością będzie chciał czegoś w zamian. *skrzywiła się lekko.*Szczerze mówiąc, najbardziej zależy mi na wyciągnięciu stamtąd Sama. *mruknęła* No i Deana. *dodała po krótkim namyśle.* Ale tylko dla zasady. *ponownie wzruszyła ramionami*

#469 24-02-14 23:43:10

Miranda McGuinness

Gość

< a na kim jej zalezalo najbardziej? Kompletnie wybuchla kiedy Dean chcial sir zglosic na ochotnika... Schowala twarz w dloniach
co miala zrobic...? > wierze ze damy rade. Jutro rano sie za to pozadnie zabiezemy. < usmiechnela sie nikle> uratujemy ich.

#470 24-02-14 23:46:53

Ruby Jones

Gość

Mam nadzieję *mruknęła i objęła się ramionami przygryzając wargę*

#471 24-02-14 23:49:20

Miranda McGuinness

Gość

Jaka konkretna magia wladasz ? < spojrzala na nia z zaxiekawieniem >

#472 24-02-14 23:54:57

Ruby Jones

Gość

*Spojrzała na nią i lekko wzruszyła ramionami* Właściwie dopiero to odkrywam. Nie używałam jej od... bardzo dawna *zacisnęła lekko usta wracając do przeszłości. Po chwili się otrząsnęła.* Pamiętam że kiedyś posługiwałam się magią spirystyczną, czasem ekspresją. No i czarną magią *uniosła kącik ust* To ona mnie zgubiła.

#473 25-02-14 00:00:57

Miranda McGuinness

Gość

< usmiechnela sie do niej blado > Dobrze ze teraz jestes juz wolna. Ja specjalizuje sie w zywiolach < westchnela > w szczegolnosci ogien i woda. Dodatkowo telekineza, orbitowanie i zaklecia z roznych epok. Ale w sumoe moja moc glownie zalezy od uczuc..

#474 25-02-14 00:03:36

Ruby Jones

Gość

*Potaknęła* żywioły? *zainteresowała się.* Nigdy nie umiałam nad nimi panować *skrzywiła się.* Praktycznie moc każdej czarownicy zależy od uczuć. *skinęła głową*

#475 25-02-14 00:19:00

Miranda McGuinness

Gość

I to jest nasza najmocniejsza jak i najslabsza strona < mrulnela > noe bedziesz miala mi za zle jak pojde sie troche przespac? Potzrbuje odpoczynku..

Stopka forum

RSS