Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1226 06-01-14 21:23:21

Dean Winchester

Gość

Re: Ulice miasta

<kiwn±³ ¿e zrozumieniem g³ow±, jednak nie dr±¿y³ tematu. Gdy us³ysza³ pocz±tek "Thunder Struck", poglosnil muzykê, aby trochê rozlu¼niæ atmosferê> Znasz to? <u¶miechn±³ siê k±tem ust>

#1227 06-01-14 21:48:43

Beatrice Prior

Gość

Czy przypadkiem ta piosenka nie by³a wykorzystana w Iron Manie?  <zapyta³a, marszcz±c lekko brwi> Tak, poznajê, ¶cie¿ka d¼wiêkowa z drugiej czê¶ci <u¶miechnê³a siê szeroko i zaczê³a uderzaæ palcami w kolano w rytm muzyki>

#1228 06-01-14 21:54:52

Dean Winchester

Gość

Masz racjê <u¶miechn±³ siê> Jeste¶ fanatyczk± takich filmów, czy po prostu ogl±dasz wszystko, co wpadnie ci w rêce?

#1229 06-01-14 22:03:42

Beatrice Prior

Gość

Hmm nie do koñca. W Chicago prowadzi³am raczej nocne ¿ycie, wiesz patrole, polowania - to wszystko zaczyna³o siê po zmroku, a w dzieñ odsypiali¶my, æwiczyli¶my, ale by³ te¿ czas na rozrywkê i w³a¶nie na filmy <u¶miechnê³a siê i wzruszy³a lekko ramionami> A ¿e u ³owców przewa¿ali g³ównie mê¿czy¼ni.. no, komedii romantycznych raczej nie ogl±dali¶my <za¶mia³a siê cicho i popatrzy³a na Deana> Chocia¿ Iron Mana akurat lubiê najbardziej z tych wszystkich ekranizacji Marvelowskich komiksów.

#1230 06-01-14 22:11:50

Dean Winchester

Gość

Mhmm, rozumiem <kiwn±³ powoli g³ow±> Ja tam zawsze lubi³em Batmana <usmiechn±³ siê lekko, a gdy dojecha³ do skrzy¿owania, zapyta³> Zawie¼æ ciê ju¿ do motelu? <uniós³ brew spogl±daj±c na Tris>

#1231 06-01-14 22:21:46

Beatrice Prior

Gość

W sumie to mo¿esz wysadziæ mnie pod Blue Night, zostawi³am tam wczoraj samochód i dobrze by³o by go zabraæ <wzruszy³a lekko ramionami, u¶miechaj±c siê k±tem ust>

#1232 06-01-14 22:29:47

Dean Winchester

Gość

Okey <Powiedzia³ i pojecha³ w kierunku Blue Night. Gdy ju¿ dojecha³ do celu, zatrzyma³ siê.> Wiêc... Dziêki za kolejny mi³y wieczór <usmiechn±³ siê nieznacznie>

#1233 06-01-14 22:35:06

Beatrice Prior

Gość

Ja te¿ dziêkujê <powiedzia³a z u¶miechem, patrz±c siê mu w oczy> Do zobaczenia <doda³a po chwili i wysz³a z samochodu. Zatrzasnê³a drzwiczki i zrobi³a krok do ty³u, ¿eby móg³ odjechaæ>

#1234 06-01-14 22:38:02

Dean Winchester

Gość

<skrzywi³ siê trochê i odjecha³ w stronê swojego domu>

#1235 06-01-14 22:41:28

Beatrice Prior

Gość

<przesiada siê do swojego samochodu i odje¿d¿a w stronê motelu>

#1236 07-01-14 17:25:58

Dean Winchester

Gość

<parkuje samochód, wysiada z Impali i idzie miastem rozgl±daj±c siê>

#1237 07-01-14 17:57:12

Gabrielle Aplin

Gość

*wychodzi z Escali i rozgl±da siê nieprzytomnym wzrokiem. Idzie przed siebie na chwiej±cych nogach, a¿ traci si³y, podchodzi do jakiego¶ drzewa i opiera siê o nie plecami. Bierze oczyszczaj±cy oddech i zamyka oczy prze³ykaj±c ¶linê z trudem*

#1238 07-01-14 18:04:56

Dean Winchester

Gość

Gabrielle Aplin napisał:

*wychodzi z Escali i rozgl±da siê nieprzytomnym wzrokiem. Idzie przed siebie na chwiej±cych nogach, a¿ traci si³y, podchodzi do jakiego¶ drzewa i opiera siê o nie plecami. Bierze oczyszczaj±cy oddech i zamyka oczy prze³ykaj±c ¶linê z trudem*

<zauwa¿y³ znajom± dziewczynê; zatrzyma³ siê mijaj±c j±> Co za spotkanie <mówi z nut± sarkazmu w g³osie mierz±c brunetkê wzrokiem>

#1239 07-01-14 18:06:55

Gabrielle Aplin

Gość

Shit. *mruczy do siebie pod nosem, prostuje siê i otwiera oczy patrz±c na Deana. Dla niepozoru opiera siê d³oni± o drzewo i przechyla g³owê w bok* Niefortunny.. pech, jak przypuszczam. Los siê nade mn± znêca. Albo.. nad tob±. *lustruje go wzrokiem i unosi k±cik ust s³abo. Czuj±c dr¿enie d³oni, zaciska je w piê¶ci*

#1240 07-01-14 18:15:17

Dean Winchester

Gość

<kiwn±³ g³ow±> Taa, los zazwyczaj nie jest po mojej stronie <na krótk± chwilê uk³ada usta w podkówkê> Ale to ty po cholerê stoisz pod drzewem... <zmru¿y³ oczy ponownie mierz±c j± wzrokiem>... z ledwo¶ci± utrzymuj±c siê na nogach... I gadasz z uzbrojonym ³owc± <wzruszy³ lekko ramionami>

#1241 07-01-14 18:18:03

Gabrielle Aplin

Gość

Mo¿e mia³am ochotê na siku i wtryni³e¶ siê w bardzo nieodpowiednim momencie, Winchester? *unosi brwi i u¶miecha siê leniwie* Nie bojê siê ciebie. *krêci powoli g³ow± i opiera siê ramieniem o drzewo nie spuszczaj±c z niego wzroku* My¶la³am, ¿e lubisz wyzwania. A tymczasem chcesz mnie skrzywdziæ, kiedy jestem bezbronna? *prycha* Faceci. *¶mieje siê zduszonym g³osem, po czym krzywi siê czuj±c ból*

#1242 07-01-14 18:22:38

Dean Winchester

Gość

Nie w±tpiê <stwierdzi³ z niechêci±, s³ysz±c jej dalsze s³owa, powiedzia³> Tak, by³o by o wiele ciekawiej, gdyby¶ mia³a jakiekolwiek szanse, albo chocia¿ chêci <mrukn±³ wk³adaj±c d³onie do kieszeni>

#1243 07-01-14 18:24:34

Gabrielle Aplin

Gość

Wiêc jak ju¿ mi siê polepszy, szykujesz morderstwo.. z zimn± krwi±? *u¶miecha siê pod nosem* Nie mogê siê doczekaæ. *przygryza lekko wargê*

#1244 07-01-14 18:29:47

Dean Winchester

Gość

W sumie, to ty ju¿ nie ¿yjesz <roz³o¿y³ bezradnie rêce> Zgadujê, ¿e nie zdradzisz mi swojego imienia? <uniós³ brew>

#1245 07-01-14 18:31:19

Gabrielle Aplin

Gość

My¶la³am, ¿e w³a¶nie tym siê specjalizujesz? Zabijaniem martwych? *unosi k±cik ust* Jakkolwiek bezsensownie to brzmi. *mruczy do siebie pod nosem i prze³yka ¶linê z trudem. Bierze oddech staraj±c siê z³agodziæ ból i spogl±da mu w oczy* Foxy. Mów mi.. Foxy.

#1246 07-01-14 18:34:30

Dean Winchester

Gość

Foxy. <powtórzy³> Ca³kiem seksownie <uniós³ k±cik ust> Sama sobie nada³a¶ t± ksywkê? Uwa¿asz siê za przebieg³±? <poruszy³ brwiami>

#1247 07-01-14 18:38:06

Gabrielle Aplin

Gość

*mru¿y oczy przygl±daj±c mu siê* Czy to zrz±dzenie losu, ¿e mam ochotê waln±æ ci w twarz, ale obecnie nie bardzo mam si³y podej¶æ? *unosi brwi poirytowana* Przebieg³a? Nie wiem jak to ma siê do mnie. Nie znam bardziej uroczej dziewczyny ni¿ ja sama.. *przesuwa po górnej wardze koniuszkiem jêzyka* I ty te¿ nie. *u¶miecha siê krzywo i kaszle zas³aniaj±c usta d³oni±; milknie na chwilê* Mówi± mi tak od dziecka, wiêc zwyk³am siê tak przedstawiaæ, jak ju¿.. jest taka potrzeba. *przewraca oczami rozbawiona, za równo jak i zirytowana*

#1248 07-01-14 18:45:06

Dean Winchester

Gość

Uroczej? <prychn±³> No wiesz, Foxy kojarzy mi siê z lisem, lisy s³yn± z chytro¶ci. A rodzice nie nazwali ciê tak bez powodu. <uniós³ brwi> Podkrada³a¶ ciasta z puszki, czy co? <u¶miechn±³ siê nikle>

#1249 07-01-14 18:47:43

Gabrielle Aplin

Gość

Podkrada³am wszystkim ch³opaków. Mo¿e o to im siê rozchodzi³o w szkole. *¶mieje siê cicho i zak³ada kosmyk w³osów za ucho dr¿±c± d³oni±* Ciastka z puszki to moje najmniejsze przewinienia. I jedne.. z najs³odszych. *unosi k±cik ust* Chyba lubi³am czekoladê. *opiera siê g³ow± o drzewo i wzdycha czuj±c, jak powieki jej opadaj±; mruga kilka razy*

#1250 07-01-14 18:53:41

Dean Winchester

Gość

Wszystkie laski lubiê czekoladê <wywróci³ oczami, po chwili spojrza³ na ni± nie kryj±c rozbawienia> Zaraz tu zemdlejesz, sieroto <skrzy¿owa³ rêce na torsie>

Stopka forum

RSS