Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#176 01-01-14 13:18:55

Miranda McGuinness

Gość

Re: Dom Mirandy McGuinness

< wróciła do domu >

#177 01-01-14 18:06:04

Miranda McGuinness

Gość

< Leniuchowała cały dzień. Założyła https://31.media.tumblr.com/83ccfac07c7b4e94c0b75a82d10e4fae/tumblr_mylxhwyyeT1rv8ayoo1_500.jpg i wyszła z domu >

#178 02-01-14 13:21:12

Miranda McGuinness

Gość

< Rano : Wróciła padła na łóżko i przespała połowę dnia. Teraz : wstała i zaczęła się krzątać po domu >

#179 02-01-14 13:25:22

Alexander Kahn

Gość

*pojawia się z dłońmi w kieszeniach i puka*

#180 02-01-14 13:27:11

Miranda McGuinness

Gość

< Zaspana, w rozciągniętym dresie i białym podkoszulku pojawia się przy drzwiach. Gdy je otwiera uśmiech pojaiwa się na jej ustach. Rzuca się z ramionami na chłopaka i całuje prosto w usta > Alexander !

#181 02-01-14 13:29:19

Alexander Kahn

Gość

*śmieje się, przytula ją mocno do siebie i odwzajemnia pocałunek* Naprawdę się stęskniłem. *całuje każdy skrawek jej twarzy i nie odrywając się od niej przekraczają próg domu; zamyka za sobą drzwi i wtula się w nią mocno*

#182 02-01-14 13:33:14

Miranda McGuinness

Gość

< Nie chce nic mówić. Pragnę nacieszyć się nim tyle ile mogę. Miranda nie wypuszczała Alexandra z uścisku. Dłońmi przesuwała po jego plecach. Uśmiechała się delikatnie patrząc mu w oczy, nie mogąc sie oprzeć, aby nie pocałować chłopaka jeszcze raz>

#183 02-01-14 13:37:10

Alexander Kahn

Gość

*odwzajemnia pocałunek pełen determinacji i tęsknoty. Układa dłoń na jej policzku i powoli wsuwa ją we włosy. Kciukiem gładzi jej zaróżowiony policzek nie mogąc powstrzymać uśmiechu.* Przepraszam, że się nie odzywałem. Też za tobą tęskniłem. *wzdycha cicho i patrzy jej przeciągle w oczy nie puszczając jej*

#184 02-01-14 13:39:16

Miranda McGuinness

Gość

< uśmiechnęła się do niego delikatnie i zaplotła dłonie na jego karku. Spojrzała na niego z ciekawością > Robiłes coś ciekawego w tym czasie ? < nie odrywając od niego oczu siłą woli zamknęła drzwi domu i otworzyła okno aby trochę przewietrzyć dom. >

#185 02-01-14 13:42:21

Alexander Kahn

Gość

Ciekawego.. Niezupełnie. *przełyka ślinę* Poznałem tych braci o których mi opowiadałaś. *całuje ją w kącik ust* Jadłaś coś dzisiaj? *patrzy na nią znacząco*

#186 02-01-14 13:46:15

Miranda McGuinness

Gość

< spojrzała na niego dużymi oczami i złapała za rękę prowadząc do kuchni > Właśnie chciałam sobie przygotować jedzenie... < podeszła do lodówki i wyciągnęła pokrojonego kurczaka. Wrzuciła go na patelnie i szybko podsmażyła dzięki czarom. Wyłozyła na talerz i usiadła przy blacie > Opowiesz mi co się stało... ?

#187 02-01-14 13:50:46

Alexander Kahn

Gość

*wzdycha, opiera się pośladkami o blat i zakłada ręce na torsie wciąż czując ból po wbitym kołku* Wyszedłem z założenia, że nie możesz być w niebezpieczeństwie. Skoro mnie chcieli.. to mnie dostali. *przygląda jej się trochę niepewnie* A potem ciągle tylko walczyliśmy. Mało mówili, więc wciąż nie wiem.. *spogląda w bok w zamyśleniu* Myślę, że chodzi o jakieś eksperymenty.

(jak wymyśliłaś coś innego to pisz i ja zedytuję)

#188 02-01-14 13:54:31

Miranda McGuinness

Gość

(nie nie, wszystko jest okej)

< Słuchała chłopaka z uwagą i po dokończeniu posiłku, westchnęła > Nie musiałes tego robić, wiesz o tym... ? < podeszła do niego i spojrzała prosto w oczy > Doznałeś jakiś większych obrażeń? < położyła jedną dłoń na jego biodrze, a drugą poprawiła włosy > Pamiętaj, że ja mogę ci pomóc... Sporo czytałam kiedy cię nie było, szczególnie o zaklęciach dotyczących zmiany wyglądu... Mogliśmy by razem dociec o co chodzi tej dwójce.

#189 02-01-14 14:19:34

Alexander Kahn

Gość

Musiałem to zrobić. Ale obawiam się, że tylko dostarczyłem im odpowiedzi, których nie chciałem. *pociera podbródek w zamyśleniu* Myślę, że.. wiesz, że wampiry nie mogą zostać hybrydami. Jesteśmy silniejsi i chyba o to im chodzi. Rozumiesz co mam na myśli? *patrzy jej przeciagle w oczy* Testowali moją wytrzymałość. Nie martw się, nic mi nie jest. *gładzi wierzchem dłoni jej policzek* Trochę mnie poturbowali, ale wszystko się zagoiło. Albo wciąż się goi. *uśmiecha się niepewnie*

#190 02-01-14 14:26:35

Miranda McGuinness

Gość

< pokręciła głową i w zamyśleniu przygryzła wargę. Wydawało jej się, że chodzi o coś więcej niż zwykłe tesowanie siły... Przyłożyła dłoń do jego piersi i uśmiechnęła się delikatnie > Chcesz odpocząć? Jakąś kurację? doświadczyć trochę magii? < zaśmiała się delikatnie i pogładziła chłopaka po twarzy. Pomimo jego zdolności, cholernie się o niego bała >

#191 02-01-14 14:35:17

Alexander Kahn

Gość

*uśmiecha się słysząc jej śmiech* Kuracja.. magiczna? *śmieje się* Nie kochanie, samo mi minie. Jutro już.. będzie dobrze. *bierze oddech i krzywi się lekko czując ból; zaciska wargi widząc jej spojrzenie* Po kołku trudno się goi. *chrząka. Nie powiem jej.. nie mogę.. spanikuje.*

#192 02-01-14 14:39:47

Miranda McGuinness

Gość

< nie oderwała od niego wzroku i pocałowała w policzek >Kołek, hmm... Mogłabym pomóc, ale nie chcę być nachalną, nadopiekuńczą dziewczyną < uśmiechnała się do niego i spojrzała na siebie. Zawstydziła się przypominając sobie, ze chodzi w swoim najgorszym dresie > Może ja się przebiorę... i porozmawiamy jeszcze na ten temat ? < spojrzała na niego z ciekawością >

#193 02-01-14 14:43:00

Alexander Kahn

Gość

Nie. Jesteś najkochańszą i najcudowniejszą dziewczyną. *całuje ją przeciągle w czoło* I jesteś piękna nawet w wytartym dresie, wcale nie musisz.. się przebierać. Kochałbym cię nawet, kiedy miałabyś podpuchnięte oczy, fatalny makijaż, rozmazaną szminkę i ciało od samoopalacza. *patrzy jej przeciągle w oczy i całuje ją lekko*

#194 02-01-14 14:48:56

Miranda McGuinness

Gość

< zaśmiała się pod nosem > Och Alexandrze, twoje komplementy nie straciły na sile < spojrzała na niego sexownie i przeczesując włosy chłopaka palcami pocałowała go przeciągle > Dawno nie wychodziliśmy nigdzie... < pociągnęła go za sobą do garderoby > może to nadrobimy?

#195 02-01-14 14:54:17

Alexander Kahn

Gość

Whisky? *spogląda na nią z lekkim, kąśliwym uśmieszkiem* To ty się przebierz, a ja.. zaraz wracam. *całuje ją przeciągle w czoło i idzie do łazienki. Zamyka za sobą drzwi, podchodzi do umywalki i opiera się o nią dłońmi. Bierze spazmatyczne oddechy czując okropny ból po truciźnie. Unosi koszulkę i dotyka palcami rany. Wyczuwając kucie w środku, zaciska mocno zęby i wsuwa palce do środka. Starając się nie wydać z siebie żadnego krzyku, przesuwa opuszkami szukając utkniętego kawałka drewna, które uciska jakieś tam miejsce.*

#196 02-01-14 15:08:55

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda zamknęła garderobę i oparła się o półki. Założyła ręce na piersi i mocno skupiła swój słuch, wytężając go za pomocą magii ale nie usłyszała żadnych niepokojących odgłosów ze strony Alexandra. Czuła że coś przed nią ukrywa. Ubrała pierwszą rzecz którą złapała w dłonie https://24.media.tumblr.com/tumblr_m160l5687w1r0dhavo1_500.jpg. Zbiegła po schodach do drzwi i zawołała do Alexandra > Jestem już gotowa, pośpiesz się !

#197 02-01-14 15:12:17

Alexander Kahn

Gość

*odnajduje uciskający go kawałek i wyciąga. Zamyka oczy oddychając szybko i drżące dłonie opiera o umywalkę. Opuszcza głowę i trwa chwilę w tej pozycji. Myje ręce, opłukuje twarz zimną wodą i sięga po ręcznik. Osusza się i opuszcza koszulkę. Czując zmęczenie powodowane przez truciznę, powoli wychodzi z łazienki i zmierza na dół* Więc gdzie idziemy? *podchodzi do M. i mierzy ją wzrokiem* Wyglądasz pięknie. *uśmiecha się powoli*

#198 02-01-14 15:20:45

Miranda McGuinness

Gość

< Ukłoniła mu się i posłała zniewalający uśmiech > Pozwól że poprowadzę ...

<wyszli>

#199 02-01-14 20:38:25

Alexander Kahn

Gość

*pojawia się w domu* Miranda? *woła i wzdycha ciężko. Siada na kanapie, odchyla głowę w tył i zamyka oczy czekając*

#200 02-01-14 20:39:29

Alexander Kahn

Gość

SMS: Gdzie się podziewasz?

Ostatnio edytowany przez Alexander Kahn (02-01-14 20:39:49)

Stopka forum

RSS