Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#351 25-11-13 20:20:00

Alexander Kahn

Gość

Re: Restauracja "Lullaby"

Mówiłem, że miałem spotkanie biznesowe. *kręci głową* Moja asystentka mnie molestowała o to od tygodnia *uśmiecha się rozbawiony* I owszem, zajęty. A zajęci są podobno.. najbardziej pożądani. *przesuwa palcami po żuchwie.*

#352 25-11-13 20:24:58

Victoria McClair

Gość

Tylko mi nie mów, że masz żonę i dzieci, bo zaraz się na Ciebie rzucę z tego pożądania <wywróciła oczami i uśmiechnęła się ironicznie układając dłonie na swoim kolanie> Zakazany owoc smakuje najlepiej, tak? <uśmiechnęła się słodko> Więc nie spocznę dopóki nie będziesz mój i ta skarbie możesz zacząć się mnie bać <poruszyła brwiami i zaśmiała się cicho>

#353 25-11-13 20:32:43

Alexander Kahn

Gość

Mówisz poważnie? *śmieje się ochryple i seksownie* Nie mam dzieci.. ani żony i się na to nie zanosi. *kręci głową* A jak będę wolny? To co? Rezygnujesz z polowań? *przesuwa opuszkiem kciuka po wardze, żeby się nie zasmiac*

#354 25-11-13 20:35:13

Victoria McClair

Gość

<westchnęła zawiedziona> Jak będziesz wolny to cóż, bywa, będziesz musiał sobie jakoś beze mnie wtedy poradzić <mrugnęła do niego i zaśmiała się cicho po czym spojrzała na swoją pustą szklankę> Mogę liczyć na następnego drinka? <zatrzepotała teatralnie rzęsami i zachichotała uśmiechając się słodko>

#355 25-11-13 20:38:52

Alexander Kahn

Gość

*kiwa palcem do barmana nie spuszczajac wzroku z jej oczu, a barman uzupełnia ich drinki* Więc jak będę wolny, to stracisz zainteresowanie? *uśmiecha się szeroko*

#356 25-11-13 20:44:49

Victoria McClair

Gość

Nie gdybajmy <uśmiechnęła się minimalnie i od razu upiła kilka łyków swojego drinku> Jakby, jakby <wywróciła oczami i odstawiła szklankę zlizując koniuszkiem języka resztę alkoholu ze swoich warg> Poza tym kto powiedział, że już jestem zainteresowana? <uniosła swoją brew przyglądając mu się badawczo>

#357 25-11-13 20:53:53

Alexander Kahn

Gość

Hm.. ty? *śmieje się pod nosem i kręci głową* Nie przepadam za gdybaniem, ale lubię wiedzieć na czym stoję *unosi kącik ust*

#358 25-11-13 20:56:36

Victoria McClair

Gość

<zlustrowała go wzrokiem i potrząsnęła głową> Jestem pewna, że nie marudzisz na brak powodzenia, więc nie będziesz jakoś wyjątkowo cierpiał jeżeli ja nie będę zainteresowana <uśmiechnęła się niewinnie>

#359 25-11-13 20:59:38

Alexander Kahn

Gość

Zapewne nie. Nie jestem zainteresowany, wybacz *uśmiecha się lekko i upija whisky przyglądając jej się*

#360 25-11-13 21:02:31

Victoria McClair

Gość

<przygryzła swoją dolną wargę i uśmiechnęła się udając ulgę> To dobrze <stwierdziła szybko i puściła mu oczko> Przynajmniej nie będę musiała Ciebie unikać <mruknęła pod nosem i opróżniła całkowicie swoją szklankę ponownie oblizując usta>

#361 25-11-13 21:12:33

Alexander Kahn

Gość

Unikać? *śmieje się i przeciera powieki* To dobrze. *wstaje i płaci za ich drinki* Trzymaj się tajemnicza nieznajoma. *puszcza jej oczko i wychodzi*

#362 25-11-13 21:13:27

Victoria McClair

Gość

<wywróciła oczami i po chwili sama opuściła lokal>

#363 10-01-14 12:41:35

Ruby Jones

Gość

*Jako że nie dzisiaj jeszcze nic nie jadła Ruby postanowiła wejść do restauracji. Zatrzymała się w progu, rozejrzała i usiadła przy pierwszym wolnym stoliku. Kiedy podeszła kelnerka zamówiła pierwsze lepsze danie. Kiedy dostała swoje zamówienie zabrała się za jedzenie.

#364 10-01-14 17:17:17

Ruby Jones

Gość

*Zapłaciła i wyszła*

#365 18-02-14 20:25:00

Ruby Jones

Gość

*Uniosła kącik ust zerkając na Sama.* Nie wiem jeszcze. *wzruszyła ramionami.* A ty co zamawiasz?

#366 18-02-14 21:27:04

Ruby Jones

Gość

*Przewróciła oczami* Nkech ci będzie *mruknęła i przejrzała szybko kartę po czym zawołała kelnerkę* Dwie lampki białego wina i dużą pizzę Margheritę *uniosła kącik ust*

#367 18-02-14 21:54:31

Ruby Jones

Gość

*Wzięła kawałek pizzy* Smacznego *odpowiedziała uśmiechając się i zabrała się za jedzenie.*

#368 18-02-14 23:00:01

Ruby Jones

Gość

*Po zjedzieniu pizzy od razu wypiła całą lampkę wona i oblizała seksownie usta*

#369 18-02-14 23:06:40

Ruby Jones

Gość

*Pokiwała energicznie głową uśmiechając się szeroko* Może tym razem czerwone? *zaproponowała*

#370 18-02-14 23:19:00

Ruby Jones

Gość

*Kiedy dostała alkohol wypiła go od razu.* Świętować...? *powtórzyła w zamyśleniu po czym uśmiechnęła się szeroko* Więcej wina? *przygryzła wargę*

#371 18-02-14 23:24:56

Ruby Jones

Gość

*Piła, aż zaczęła się jej kręcić w barze i lekko chichotała.* Myślę... że już wystarczy. *odezwała się śmiejąc się cicho choć nie wiedziała z czego.* Wracamy do domu?

#372 18-02-14 23:31:43

Ruby Jones

Gość

*Machnęła ręką* A tam, gadasz. *zachichotała* Możemy przecież jechać autem, nic nam nie będzie...

#373 12-07-14 16:09:03

Ed Varjack

Gość

<Edward spaceruje uliczkami Mystic Falls. Był głodny, a wszystkie inne pseudo restauracje przypominały stare ruiny z marnym jedzeniem.
Mężczyzna ubrany w strój wojskowy z 1950 roku wchodzi do restauracji Lullaby.
Niemal od razu podchodzi do niego kelner, który ma zaprowadzić go do stolika>
Varjack <odpowiada chłodno i pozwala sie prowadzić między stolikami. Ze znudzonym wyrazem na twarzy obserwuje wszystkich żałosnych ludzi, którzy rozkoszują się jedzeniem.
Mruży oczy, widząc znajomą burze brązowych loków i bez zapowiedzi zostawia kelnera i przysiada się do dziewczyny>
Szkocką i krwisty stek z pieczonymi warzywami w miodzie. Do tego ravioli ze szpinakiem. <mówi do przeuroczej mulatki, po czym przenosi spojrzenie na Katherine>

#374 12-07-14 16:23:08

Ed Varjack

Gość

Taaa.. Co do tego <kręci przecząco głową, bawiąc się kieliszkiem szkockiej, który mu właśnie przyniesiono.>
To miasto to porażka <uśmiechnął się półgębkiem i uniósł głowę do góry, obserwując sklepienie budynku. Nie aż tak źle, przeniósł wzrok na dziewczynę>
Katherine Pierce w porządnej restauracji, spotkanie biznesowe? Kolejna twoja gierka? <zaczyna od oficjalnego tonu głosu, jednak wraz z wypowiadanymi słowami się on zmienia. Akcent angielski ustępuje leniwemu amerykańskiemu szmerowi>

#375 12-07-14 16:42:25

Ed Varjack

Gość

Podobno można, ale nie wierzę w ten rodzaj czarów <kącik jego ust uniósł się niemal niewidocznie do góry. Edward spojrzał na obraz, wiszący tuż nad głową Katherine i oblizał seksownie wargę. W jego oku pojawił się błysk.. chciwości? Pożądania?>
Skoro to miejsce wymaga klasy i uprzejmości.. coś się zmieniło? <w twoim nędznym życiu? - cisnęło się mu na usta, z trudem powstrzymał się od złośliwości. Niestety jawna niechęć nadal była wyczuwalna>

Stopka forum

RSS