Gość
*wchodzi, siada niedaleko okna, zamawia drinka, pisze sms*
Gość
<Wszedł do środka. Usiadł obok dziewczyny.> Hej<Powiedział cicho>
Gość
*spojrzała na niego* Hej. Chciałeś pogadać
Gość
<Pokiwał głową> Po pierwsze chciałbym ci powiedzieć że chcę żebyśmy byli tylko przyjaciółmi.
Gość
W tym się zgadzam *usmiechneła sie* A po drugie ?
Gość
Chcę być wampirem<Przełknął ślinę> Nie chcę być nikim. Traktuje kobiety jak jakieś przedmioty. Ranie ich uczucia no i robie z siebie kogoś kim nie jestem. Z chrzaniłem wszystko. Nie mogę wrócić do MF jako człowiek, a jeśli tu zostanę na zawsze to stracę swój honor.
Gość
I liczysz na to, że gdy staniesz sie wampirem wszystko się zmieni nie będziesz miał żadnych problemów. *spojrzała na niego z rozbawieniem* Uwierz wtedy może być tylko jeszcze gorzej.I jeśli myślisz, że pomogę Ci w staniu się wampirem to się mylisz.
Ostatnio edytowany przez Jessica (08-06-13 11:13:34)
Gość
Czemu miałoby być gorzej ?<Spojrzał się na nią> Wampiry mogą wyłączyć uczucia gdy tylko chcą.
Gość
*Wchodzi, siada przy stoliku, rozgląda się po pubie*
Gość
Tak tylko gdy sie je spowrotem przywraca czujesz sie o wiele gorzej *wzieła łyk alkoholu*
Ostatnio edytowany przez Jessica (08-06-13 11:23:03)
Gość
Ciara Dobrev napisał:
*Zamawia kawę, woli się nie upijać*
Gość
A ty kiedyś je wyłączyłaś ?<Zamówił kawę>
Gość
Raz.. *spojrzała na swoje ręce* ..i.. chyba nigdy tego nie powtórzę
Gość
<Zdziwił się> Co w tym złego? Przynajmniej wtedy nie musisz się przejmować nic nie czujesz. Nie jesteś wtedy słaba.
Gość
Ciara Dobrev napisał:
Ciara Dobrev napisał:
*Zamawia kawę, woli się nie upijać*
*Upija łyk kawy, rozglądając się po pubie*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
<Zdziwił się> Co w tym złego? Przynajmniej wtedy nie musisz się przejmować nic nie czujesz. Nie jesteś wtedy słaba.
No właśnie nic nie czujesz *mówiąc to podkreśliła słowo "nic"*
Gość
<Zauważa Ciare> Poczekaj tu chwilę. <Podszedł do Ciary> Co ty tu robisz ? <Zapytał się patrząc w jej oczy.>
Gość
Nathaniel Goop napisał:
<Zauważa Ciare> Poczekaj tu chwilę. <Podszedł do Ciary> Co ty tu robisz ? <Zapytał się patrząc w jej oczy.>
Hmmm..... pomyślmy.... *mówi z ironią w głosie* Siedzę, piję kawę i się nudzę? *unosi brwi i uśmiecha się*
Gość
Jasne *westchnęła i zaczeła bawić się swoim pierścionkiem*
Gość
Ciara Dobrev napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Hmmm..... pomyślmy.... *mówi z ironią w głosie* Siedzę, piję kawę i się nudzę? *unosi brwi i uśmiecha się*
<Usiadł na przeciwko niej.> Chcę żebyś wiedziała że nie będziemy razem. Moje serce jest zajęte i zawsze będzie. Możemy zostać przyjaciółmi jeśli ci to odpowiada.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Ciara Dobrev napisał:
Nathaniel Goop napisał:
<Usiadł na przeciwko niej.> Chcę żebyś wiedziała że nie będziemy razem. Moje serce jest zajęte i zawsze będzie. Możemy zostać przyjaciółmi jeśli ci to odpowiada.
*Unosi brwi i uśmiecha się z wyższością* A czy ja kiedykolwiek twierdziłam że to będzie coś więcej? *śmieje się cicho* Jestem niestała. Lubię bawić się mężczyznami i dobrze mi z tym. Możemy być przyjaciółmi. *pije łyk kawy*
Gość
Ciara Dobrev napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Ciara Dobrev napisał:
Hmmm..... pomyślmy.... *mówi z ironią w głosie* Siedzę, piję kawę i się nudzę? *unosi brwi i uśmiecha się*<Usiadł na przeciwko niej.> Chcę żebyś wiedziała że nie będziemy razem. Moje serce jest zajęte i zawsze będzie. Możemy zostać przyjaciółmi jeśli ci to odpowiada.
*Unosi brwi i uśmiecha się z wyższością* A czy ja kiedykolwiek twierdziłam że to będzie coś więcej? *śmieje się cicho* Jestem niestała. Lubię bawić się mężczyznami i dobrze mi z tym. Możemy być przyjaciółmi. *pije łyk kawy*
Dzięki<Wstał i usiadł przy Jessice>
Gość
Kto to był ? *spytała zaciekawiona*
Gość
Jessica napisał:
Kto to był ? *spytała zaciekawiona*
Taka jedna.<Wzruszył ramionami> Powiesz mi jak to się stało że jesteś wampirem ? No i dlaczego wyłączyłaś uczucia.