Administrator
KLUB NOCNY "BLUE NIGHT"
Gość
*wchodzi z Natem*
Gość
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi z Natem*
Chcesz coś ? *Zamawia sobie piwo*
Gość
*wchodzi, siada przy barze, zamawia whisky, rozgląda się, zauważa Nate'a i Berry, kiwa do nich głową, popija whisky*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi z Natem*
A co mi tam! *śmieje się i zamawia margaritę* To co tam u ciebie?
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi z Natem*
A co mi tam! *śmieje się i zamawia margaritę* To co tam u ciebie?
*Kiwa głową do Tylera* U mnie tak sobie. A u ciebie ? *Wypił całe piwo*
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (22-05-13 17:03:34)
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Chcesz coś ? *Zamawia sobie piwo*A co mi tam! *śmieje się i zamawia margaritę* To co tam u ciebie?
*Macha do Tylera* U mnie tak sobie. A u ciebie ? *Wypił całe piwo*
*wzdycha* W miarę... *spogląda kątem oka na Tylera i bierze łyk drinka* Ułożyłeś sobie pewne sprawy?
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
A co mi tam! *śmieje się i zamawia margaritę* To co tam u ciebie?*Macha do Tylera* U mnie tak sobie. A u ciebie ? *Wypił całe piwo*
*wzdycha* W miarę... *spogląda kątem oka na Tylera i bierze łyk drinka* Ułożyłeś sobie pewne sprawy?
Powiedzmy że tak ale nie jestem pewny do końca.*Bierze drugie piwo* Nie mam ochoty jakoś o tym rozmawiać.*Wziął Berry za rękę i pociągnął ją na parkiet* Potańczmy.*Była wolna piosenka, więc złapał ją za biodra i zaczął powoli tańczyć*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Macha do Tylera* U mnie tak sobie. A u ciebie ? *Wypił całe piwo**wzdycha* W miarę... *spogląda kątem oka na Tylera i bierze łyk drinka* Ułożyłeś sobie pewne sprawy?
Powiedzmy że tak ale nie jestem pewny do końca.*Bierze drugie piwo* Nie mam ochoty jakoś o tym rozmawiać.*Wziął Berry za rękę i pociągnął ją na parkiet* Potańczmy.*Była wolna piosenka, więc złapał ją za biodra i zaczął powoli tańczyć*
*zaśmiała się cicho, położyła mu ręce na ramionach* Rozumiem *uśmiechnęła się pocieszająco*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wzdycha* W miarę... *spogląda kątem oka na Tylera i bierze łyk drinka* Ułożyłeś sobie pewne sprawy?Powiedzmy że tak ale nie jestem pewny do końca.*Bierze drugie piwo* Nie mam ochoty jakoś o tym rozmawiać.*Wziął Berry za rękę i pociągnął ją na parkiet* Potańczmy.*Była wolna piosenka, więc złapał ją za biodra i zaczął powoli tańczyć*
*zaśmiała się cicho, położyła mu ręce na ramionach* Rozumiem *uśmiechnęła się pocieszająco*
*Ciągle patrzył na Berry* Masz ładne oczy.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Powiedzmy że tak ale nie jestem pewny do końca.*Bierze drugie piwo* Nie mam ochoty jakoś o tym rozmawiać.*Wziął Berry za rękę i pociągnął ją na parkiet* Potańczmy.*Była wolna piosenka, więc złapał ją za biodra i zaczął powoli tańczyć**zaśmiała się cicho, położyła mu ręce na ramionach* Rozumiem *uśmiechnęła się pocieszająco*
*Ciągle patrzył na Berry* Masz ładne oczy.
Serio? Dziękuję *spojrzała w jego oczy* Przed utratą pamięci mówiłeś, że lubisz jak się śmieję
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*zaśmiała się cicho, położyła mu ręce na ramionach* Rozumiem *uśmiechnęła się pocieszająco**Ciągle patrzył na Berry* Masz ładne oczy.
Serio? Dziękuję *spojrzała w jego oczy* Przed utratą pamięci mówiłeś, że lubisz jak się śmieję
Bo lubię.*Uśmiechnął się łobuzersko*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Ciągle patrzył na Berry* Masz ładne oczy.Serio? Dziękuję *spojrzała w jego oczy* Przed utratą pamięci mówiłeś, że lubisz jak się śmieję
Bo lubię.*Uśmiechnął się łobuzersko*
Widzę, że "stary Nate" powrócił *mrugnęła do niego* Mam w planach wyjazd do Londynu.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Serio? Dziękuję *spojrzała w jego oczy* Przed utratą pamięci mówiłeś, że lubisz jak się śmiejęBo lubię.*Uśmiechnął się łobuzersko*
Widzę, że "stary Nate" powrócił *mrugnęła do niego* Mam w planach wyjazd do Londynu.
To fajnie.*Nadal tańczy*
Gość
*dopija whisky,płaci, wychodzi*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Bo lubię.*Uśmiechnął się łobuzersko*Widzę, że "stary Nate" powrócił *mrugnęła do niego* Mam w planach wyjazd do Londynu.
To fajnie.*Nadal tańczy*
To o czym rozmawiamy? *uśmiechnęła się lekko*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Widzę, że "stary Nate" powrócił *mrugnęła do niego* Mam w planach wyjazd do Londynu.To fajnie.*Nadal tańczy*
To o czym rozmawiamy? *uśmiechnęła się lekko*
Nie wiem.*Wzruszył ramionami*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
To fajnie.*Nadal tańczy*To o czym rozmawiamy? *uśmiechnęła się lekko*
Nie wiem.*Wzruszył ramionami*
*chwilę się zastanawia* Może... pozadawajmy sobie pytania? Coś jak prawda/wyzwanie, ale bez wyzwań? *przygryza dolną wargę*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
To o czym rozmawiamy? *uśmiechnęła się lekko*Nie wiem.*Wzruszył ramionami*
*chwilę się zastanawia* Może... pozadawajmy sobie pytania? Coś jak prawda/wyzwanie, ale bez wyzwań? *przygryza dolną wargę*
Spoko zacznij*Przestaje tańczyć, siada na krześle.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nie wiem.*Wzruszył ramionami**chwilę się zastanawia* Może... pozadawajmy sobie pytania? Coś jak prawda/wyzwanie, ale bez wyzwań? *przygryza dolną wargę*
Spoko zacznij*Przestaje tańczyć, siada na krześle.*
*siada obok Nate'a* Dokąd chciałbyś wyjechać na parę dni?
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*chwilę się zastanawia* Może... pozadawajmy sobie pytania? Coś jak prawda/wyzwanie, ale bez wyzwań? *przygryza dolną wargę*Spoko zacznij*Przestaje tańczyć, siada na krześle.*
*siada obok Nate'a* Dokąd chciałbyś wyjechać na parę dni?
Najbardziej chciałbym wyjechać do Barcelony. * Bierze łyka piwa* Czemu chcesz wyjechać ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Spoko zacznij*Przestaje tańczyć, siada na krześle.**siada obok Nate'a* Dokąd chciałbyś wyjechać na parę dni?
Najbardziej chciałbym wyjechać do Barcelony. * Bierze łyka piwa* Czemu chcesz wyjechać ?
A czemu nie? *uśmiecha się wesoło* Chcę zwiedzić trochę świata. Funduję sobie prezent urodzinowy. Ale jeszcze szukam ochotnika, który ze mną będzie chciał jechać.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*siada obok Nate'a* Dokąd chciałbyś wyjechać na parę dni?Najbardziej chciałbym wyjechać do Barcelony. * Bierze łyka piwa* Czemu chcesz wyjechać ?
A czemu nie? *uśmiecha się wesoło* Chcę zwiedzić trochę świata. Funduję sobie prezent urodzinowy. Ale jeszcze szukam ochotnika, który ze mną będzie chciał jechać.
To będziesz długo szukać.*Uśmiecha się* Teraz twoja kolej.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Najbardziej chciałbym wyjechać do Barcelony. * Bierze łyka piwa* Czemu chcesz wyjechać ?A czemu nie? *uśmiecha się wesoło* Chcę zwiedzić trochę świata. Funduję sobie prezent urodzinowy. Ale jeszcze szukam ochotnika, który ze mną będzie chciał jechać.
To będziesz długo szukać.*Uśmiecha się* Teraz twoja kolej.
Co w sobie lubisz najbardziej *poruszyła zabawnie brwiami*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
A czemu nie? *uśmiecha się wesoło* Chcę zwiedzić trochę świata. Funduję sobie prezent urodzinowy. Ale jeszcze szukam ochotnika, który ze mną będzie chciał jechać.To będziesz długo szukać.*Uśmiecha się* Teraz twoja kolej.
Co w sobie lubisz najbardziej *poruszyła zabawnie brwiami*
To że jestem bardzo przystojny*Pokazuje jej język* Czemu mnie lubisz?