Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1 20-05-13 16:47:58

StefanSiêU¶miecha

Administrator

Uliczki Pary¿a.

http://www.tapeta-uliczka-kawiarenka-paryz.na-telefon.org/tapety/uliczka-kawiarenka-paryz.jpeg

#2 30-06-13 12:57:27

Adrienne Masanovic

Gość

Re: Uliczki Pary¿a.

*Powoli spaceruje i podziwia panoramê Pary¿a*

#3 24-08-13 17:47:12

Rosalie Delacure

Gość

<Idzie z Isaaciem i nagle widz±c numer kamienicy i ulicê westchnê³a ciê¿ko i gestem g³owy wskaza³a na budynek>
Musz± mieszkaæ w tej kamienicy, mieszkanie numer sze¶æ...
<powiedzia³a, ale nie potrafi³a zrobiæ kroku>

#4 24-08-13 17:49:23

Isaac Lahey

Gość

Hej.. <z³apa³ ja za rêkê, u¶miechaj±c siê do niej lekko> Je¶li nie chcesz, albo nie jeste¶ gotowa... nie musisz siê spieszyæ, okej? <unosi brwi i ca³uje j± w czubek g³owy>

#5 24-08-13 17:51:06

Rosalie Delacure

Gość

<u¶miechnê³a siê do niego delikatnie>
Po prostu nie mam bladego pojêcia co siê teraz wydarzy, ale têskni³am za nimi, chcê ich zobaczyæ
<powiedzia³a pewnie i ¶cisnê³a mocniej jego d³oñ po czym weszli do kamienicy i zapuka³a do odpowiednich drzwi ca³a zestresowana>

#6 24-08-13 17:54:20

Isaac Lahey

Gość

Rozumiem co czujesz. Te¿ chêtnie spotka³bym siê z moj± mam±, gdybym wiedzia³, w którym szpitalu j± zamknêli <westchn±³ ciê¿ko, jeszcze bardziej ¶ciskaj±c jej rêkê, a gdy nikt nie otworzy³ znowu zapuka³, naciskaj±c jednocze¶nie na klamkê>

#7 24-08-13 17:58:44

Rosalie Delacure

Gość

<wziê³a g³êboki oddech i spojrza³a na drzwi, a kiedy Isaac z³apa³ za klamkê drzwi po chwili siê otworzy³y, ¶cisnê³a mocniej jego rêkê czuj±c jak jej oddech szaleje>
Jest tutaj kto¶? Halo?
<powiedzia³a g³o¶no i wesz³a do ¶rodka jeszcze mocniej ¶ciskaj±c d³oñ Isaaca>

#8 24-08-13 18:02:50

Isaac Lahey

Gość

<Wszed³ tu¿ za Rose, nawet na moment nie puszczaj±c jej reki, po czym wzi±³ g³êboki oddech>
Halo? <powtórzy³ wo³ania za Rose, wchodz±c w g³±b domu>

#9 24-08-13 18:04:20

Rosalie Delacure

Gość

<wesz³a jeszcze dalej do salonu i zapali³a ¶wiat³o natychmiast wstrzymuj±c oddech poniewa¿ zobaczy³a nieprzytomnych rodziców le¿±cych na ziemi>
Nie, nie, nie...
<wyszepta³a i upad³a na kolana zaciskaj±c mocno wargi, po chwili zblizy³a siê do nich i zaczê³a nimi potrz±saæ>
Mamo! Tato!
<wrzeszcza³a ze ³zami w oczach>

#10 24-08-13 18:47:50

Isaac Lahey

Gość

<prze³kn±³ ¶linê, przygl±daj±c sie uwa¿nie tej scenie, po czym uklêkn±³ przy niej i sprawdzi³ puls jej rodzicom. Obj±³ Rosalie z ca³ej si³y>
Wszystko bedzie.. Dobrze. <mrukn±³ cicho>

#11 24-08-13 18:56:38

Rosalie Delacure

Gość

Nic nie bêdzie dobrze...
<wyszepta³a przera¿ona, a kiedy j± obj±³ zacisnê³a usta w cienk± linê czuj±c jak po jej policzkach sp³ywaj± ³zy, znów zbli¿y³a siê do rodziców i zaczê³a potrz±saæ za ramiona mam±>
B³agam! Obud¼ siê!
<krzycza³a przera¿ona i przystawi³a swój nadgarstek do ust rozgryzaj±c go tak by ciek³a z niego krew po czym przy³o¿y³a go do ust mamy>
B³agam, b³agam...
<powtarza³a to wci±¿ jak jaki¶ robot>

#12 24-08-13 19:02:26

Isaac Lahey

Gość

Rosalie... <wyszepta³, odsuwaj±c j± od cia³a kobiety> to nic nie da, jest za pó¼no <powtórzy³ równie cicho i przycisn±³ j± do swojej piersi, po czym siêgn±³ po telefon i zadzwoni³ po policjê i karetkê>
Rose.. Przykro mi. <wyszepta³, ¶ciskaj±c j± mocniej>

#13 24-08-13 19:08:16

Rosalie Delacure

Gość

To przeze mnie...
<wyszepta³a ³ami±cym siê g³osem i ca³y czas spogl±da³a na le¿±ce na pod³odze cia³a> 
To przeze mnie oni nie ¿yj±! Ja ich zabi³am! Uciek³am! Zostawi³am ich samych! To moja wina!
<wykrzycza³a wyrywaj±c siê Isaacowi>
To ja powinnam byæ martwa, nie oni!
<powiedzia³a ju¿ totalnie za³amana i nie potrafi³a d³u¿ej wytrzymaæ, wtuli³a siê w niego mocno i po prostu siê rozp³aka³a>

#14 24-08-13 19:16:28

Isaac Lahey

Gość

<Przycisn±³ j± do siebie mocno i pog³aska³ j± po w³osach> ciii <wyszepta³ do jej ucha, tul±c j± jeszcze mocniej. Odsun±³ Rose, gdy przyjecha³a policja i poca³owa³ j± w czubek g³owy> Rose na nas chyba pora.

#15 24-08-13 19:19:55

Rosalie Delacure

Gość

<patrzy³a siê na niego z zaszklonymi od ³ez oczami>
Isaac to wszystko przeze mnie...
<wyszepta³a prawie niemo, ale wiedzia³a, ¿e ch³opak jako wilko³ak j± us³yszy, nie potrafi³a siê ruszyæ, sta³a jak kamieñ nie mog±c sobie jeszcze u¶wiadomiæ, ¿e to wszystko dzieje siê naprawdê>
Zabi³am ich...

#16 24-08-13 19:24:55

Isaac Lahey

Gość

<pokrêci³ przecz±co g³ow± i ostro¿nie podniós³ siê z ziemi, by po chwili postawiæ dziewczynê na nogach. Nawet na chwilê jej nie puszcza³>
To nie twoja wina <wyszepta³ jej do ucha> chcesz sie po¿egnaæ, zanim pojedziemy do hotelu? <mówi cicho, ³api±c j± za rêkê>

#17 24-08-13 19:27:40

Rosalie Delacure

Gość

<pokrêci³a przecz±co g³ow± nie mog±c nic z siebie wydusiæ, przycisnê³a swoj± g³owê do klatki piersiowej ch³opaka zamykaj±c oczy i próbuj±c siê chocia¿ minimalnie uspokoiæ> Po prostu chod¼my...

#18 24-08-13 19:30:59

Isaac Lahey

Gość

<Pokiwa³ ze zrozumieniem g³ow± i ostro¿nie j± podniós³, bior±c j± na rêce, po czym wyszli, id±c do hotelu>

#19 19-09-13 17:43:49

Rosalie Delacure

Gość

<przyje¿d¿a, idzie do jednej z kamienic i wchodzi do mieszkania>

#20 21-09-13 19:55:56

Rosalie Delacure

Gość

<jedzie na lotnisko i wraca do Falls>

#21 07-11-13 15:46:17

Elizabeth Evans

Gość

*Odwiedza swoje stare miasto i podziwia jak bardzo siê zmieni³o *

#22 19-04-14 21:02:14

Lydia Carter

Gość

<Lydia wraz z Isaaciem l±duj± w Pary¿u, przechodz± prze te wszystkie duperele na lotnisku i wychodz± przed budynek; zamawiaj± taksówkê, która przyje¿d¿a ju¿ po kilku minutach i zawozi ich pod jaki¶ hotel>

Stopka forum

RSS