Gość
*Wysiada, idzie zamówić pokój. Zostawia rzeczy w pokoju i idzie do taty*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*Wchodzi do środka idzie do swojego pokoju, kładzie się na łóżku i zastanawia się czy napisać smsa*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wchodzi do środka idzie do swojego pokoju, kładzie się na łóżku i zastanawia się czy napisać smsa*
*Pisze smsa*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Pisze smsa*
*Wychodzi*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wchodzi do środka idzie do swojego pokoju, kładzie się na łóżku i zastanawia się czy napisać smsa**Pisze smsa*
*Wychodzi*
*Wraca o kulach z gipsem na nodze.Idzie do pokoju. Kładzie się na łóżku i czyta smsy*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Pisze smsa**Wychodzi*
*Wraca o kulach z gipsem na nodze.Idzie do pokoju. Kładzie się na łóżku i czyta smsy*
*Zasypia*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wychodzi**Wraca o kulach z gipsem na nodze.Idzie do pokoju. Kładzie się na łóżku i czyta smsy*
*Zasypia*
*Budzi się, wstał powoli. Wziął kule, przemył twarz wodą, zjadł śniadanie i się przebrał. Usiadł na fotelu i zaczął oglądać filmy*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wraca o kulach z gipsem na nodze.Idzie do pokoju. Kładzie się na łóżku i czyta smsy**Zasypia*
*Budzi się, wstał powoli. Wziął kule, przemył twarz wodą, zjadł śniadanie i się przebrał. Usiadł na fotelu i zaczął oglądać filmy*
*Wyłączył telewizje, położył sie na łóżku. Wyjął z kieszeni list który już wcześniej czytał i zaczął się mu ze smutkiem przyglądać*
Gość
*wchodzi z Adri, pytają o coś na recepcji, pukają do drzwi Nate'a*
Gość
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi z Adri, pytają o coś na recepcji, pukają do drzwi Nate'a*
*Słyszy pukanie* Proszę.*Mówi głośno*
Gość
*Wchodzi do środka, rozgląda się po pokoju, podchodzi do niego i mocno przytula*
Gość
*wchodzi za Adri, lekko się uśmiecha do Nate'a*
Gość
Adrienne Masanovic napisał:
*Wchodzi do środka, rozgląda się po pokoju, podchodzi do niego i mocno przytula*
*Położył list na szafce i uśmiechnął się łobuzersko do dziewczyn*
Gość
Jak się czujesz? *Pyta troskliwie*
Gość
*Wzrusza ramionami* A jak powinienem się czuć ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Mamy dla ciebie prezenty *siada na łóżku*
Gość
*Wzrusza ramionami* Dobrze. Jednak biorąc pod uwagę okoliczności mam pewne wątpliwości.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Mamy dla ciebie prezenty *siada na łóżku*
Nie musiałyście mi nic przywozić.*Oparł się o framugę łóżka*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wzrusza ramionami* A jak powinienem się czuć ?Mamy dla ciebie prezenty *siada na łóżku*
Oj tam! *uśmiecha się i wyciąga z walizki ozdobną torebkę, w której jest kubek ze Strabucksa i koszulka z napisem Vans* Proszę! *podaje mu torebkę*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wzrusza ramionami* A jak powinienem się czuć ?Mamy dla ciebie prezenty *siada na łóżku*
*Przeszukuje kieszenie i daje mu bransoletkę* Kiedy ją kupowałam to wydawała się niezłym żartem, teraz to myślę, że zawaliłam sprawę
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Mamy dla ciebie prezenty *siada na łóżku*Nie musiałyście mi nic przywozić.*Oparł się o framugę łóżka*
Oj tam! *uśmiecha się i wyciąga z walizki ozdobną torebkę, w której jest kubek ze Strabucksa i koszulka z napisem Vans* Proszę! *podaje mu torebkę*
Na serio nie musiałas.*Uśmiecha się i kładzie prezenty na szafce. Kiedy je położył spadł list. Próbował go podnieść ale mu sie nie udało.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Mamy dla ciebie prezenty *siada na łóżku*Nie musiałyście mi nic przywozić.*Oparł się o framugę łóżka*
*Przeszukuje kieszenie i daje mu bransoletkę* Kiedy ją kupowałam to wydawała się niezłym żartem, teraz to myślę, że zawaliłam sprawę
Ładna jest*Przygląda się bransoletce.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nie musiałyście mi nic przywozić.*Oparł się o framugę łóżka*Oj tam! *uśmiecha się i wyciąga z walizki ozdobną torebkę, w której jest kubek ze Strabucksa i koszulka z napisem Vans* Proszę! *podaje mu torebkę*
Na serio nie musiałas.*Uśmiecha się i kładzie prezenty na szafce. Kiedy je położył spadł list. Próbował go podnieść ale mu sie nie udało.*
*podnosi list i podaje Nate'owi* Masz, coś ci spadło.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Oj tam! *uśmiecha się i wyciąga z walizki ozdobną torebkę, w której jest kubek ze Strabucksa i koszulka z napisem Vans* Proszę! *podaje mu torebkę*Na serio nie musiałas.*Uśmiecha się i kładzie prezenty na szafce. Kiedy je położył spadł list. Próbował go podnieść ale mu sie nie udało.*
*podnosi list i podaje Nate'owi* Masz, coś ci spadło.
Dzięki*Bierze od niej*