Administrator
CENTRUM ROZRYWKI
Gość
<wchodzi do kina, kupuje bilet na jaki¶ horror, kupuje popcorn i czeka na seans>
Gość
*wchodzi do kina, rozgl±da siê, pyta w kasie biletowej o blondynkê, mê¿czyzna podpowiada mu na jaki film kupi³a bilet, Tyler kupuje ten sam, idzie na salê, szuka wzrokiem Quinn, siada ko³o niej* Sama, powiadasz? *u¶miecha siê zadziornie*
Gość
TylerHoechlin napisał:
*wchodzi do kina, rozgl±da siê, pyta w kasie biletowej o blondynkê, mê¿czyzna podpowiada mu na jaki film kupi³a bilet, Tyler kupuje ten sam, idzie na salê, szuka wzrokiem Quinn, siada ko³o niej* Sama, powiadasz? *u¶miecha siê zadziornie*
<na jej twarzy mimowolnie pojawia siê szeroki u¶miech, wzrusza ramionami> Widocznie samotno¶æ nie jest mi dana. <za¶mia³a siê weso³o, spogl±daj±c k±tem oka na Tylera> Gdzie siê podziewa³e¶ tyle czasu?
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
<na jej twarzy mimowolnie pojawia siê szeroki u¶miech, wzrusza ramionami> Widocznie samotno¶æ nie jest mi dana. <za¶mia³a siê weso³o, spogl±daj±c k±tem oka na Tylera> Gdzie siê podziewa³e¶ tyle czasu?
*¶mieje siê cicho, delikatnie ³apie j± za d³oñ, wpatruj±c siê w jej oczy* Tuu, i taam. *unosi brwi* Wszêdzie. *wzrusza ramionami*
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*¶mieje siê cicho, delikatnie ³apie j± za d³oñ, wpatruj±c siê w jej oczy* Tuu, i taam. *unosi brwi* Wszêdzie. *wzrusza ramionami*
<¶ci±gnê³a brwi, odwracaj±c wzrok na ekran, po czym westchnê³a ciê¿ko> Wszêdzie? Zabawne, bo u mnie nie by³e¶. <pokaza³± mu jêzyk>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
<na jej twarzy mimowolnie pojawia siê szeroki u¶miech, wzrusza ramionami> Widocznie samotno¶æ nie jest mi dana. <za¶mia³a siê weso³o, spogl±daj±c k±tem oka na Tylera> Gdzie siê podziewa³e¶ tyle czasu?*¶mieje siê cicho, delikatnie ³apie j± za d³oñ, wpatruj±c siê w jej oczy* Tuu, i taam. *unosi brwi* Wszêdzie. *wzrusza ramionami*
<¶ci±gnê³a brwi, odwracaj±c wzrok na ekran, po czym westchnê³a ciê¿ko> Wszêdzie? Zabawne, bo u mnie nie by³e¶. <pokaza³± mu jêzyk>
Jeste¶ pewna? *unosi brwi z u¶miechem* Mo¿e by³em jak spa³a¶?
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*¶mieje siê cicho, delikatnie ³apie j± za d³oñ, wpatruj±c siê w jej oczy* Tuu, i taam. *unosi brwi* Wszêdzie. *wzrusza ramionami*<¶ci±gnê³a brwi, odwracaj±c wzrok na ekran, po czym westchnê³a ciê¿ko> Wszêdzie? Zabawne, bo u mnie nie by³e¶. <pokaza³± mu jêzyk>
Jeste¶ pewna? *unosi brwi z u¶miechem* Mo¿e by³em jak spa³a¶?
Wiesz co Tyler? Przera¿asz mnie. <przegryz³a doln± wargê, chichocz±c.> Po prostu je¶li ju¿ nie chcesz ze mn± "przebywaæ" <zrobi³a cudzys³ów w powietrzu> nikt Ciê nie zmusza. <powiedzia³a, ruszajac zabawnie brwiami>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
<¶ci±gnê³a brwi, odwracaj±c wzrok na ekran, po czym westchnê³a ciê¿ko> Wszêdzie? Zabawne, bo u mnie nie by³e¶. <pokaza³± mu jêzyk>Jeste¶ pewna? *unosi brwi z u¶miechem* Mo¿e by³em jak spa³a¶?
Wiesz co Tyler? Przera¿asz mnie. <przegryz³a doln± wargê, chichocz±c.> Po prostu je¶li ju¿ nie chcesz ze mn± "przebywaæ" <zrobi³a cudzys³ów w powietrzu> nikt Ciê nie zmusza. <powiedzia³a, ruszajac zabawnie brwiami>
Ale przebywanie z Tob± to dla mnie przyjemno¶æ *mówi zdziwiony* A ka¿dy lubi przyjemno¶ci *szczerzy siê* I chce ich. Wiêêc... *unosi brwi i ¶mieje siê cicho* Nie pozbêdziesz siê mnie.
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
Jeste¶ pewna? *unosi brwi z u¶miechem* Mo¿e by³em jak spa³a¶?Wiesz co Tyler? Przera¿asz mnie. <przegryz³a doln± wargê, chichocz±c.> Po prostu je¶li ju¿ nie chcesz ze mn± "przebywaæ" <zrobi³a cudzys³ów w powietrzu> nikt Ciê nie zmusza. <powiedzia³a, ruszajac zabawnie brwiami>
Ale przebywanie z Tob± to dla mnie przyjemno¶æ *mówi zdziwiony* A ka¿dy lubi przyjemno¶ci *szczerzy siê* I chce ich. Wiêêc... *unosi brwi i ¶mieje siê cicho* Nie pozbêdziesz siê mnie.
Kurcze.. <mruknê³a z udawanym smutkiem> No trudno. Jak mus to mus. <wzrusza ramionami, bior±c do rêki gar¶æ popcornu, po czym bez zastanowienia obsypuje nim Tylera.> To za to, ¿e Ciê nie by³o. <pokaza³a mu jêzyk>
Gość
Heeej *rozk³ada rêce w ge¶cie obronnym* A Ty? Gdzie by³a¶? *unosi brwi rozbawiony*
Gość
TylerHoechlin napisał:
Heeej *rozk³ada rêce w ge¶cie obronnym* A Ty? Gdzie by³a¶? *unosi brwi rozbawiony*
W domu. <odpar³a, odwracaj±c g³owê w jego kierunku> Czeka³am na Ciebie. <doda³a, przymilnie siê u¶miechaj±c> Nadal Ty wychodzisz na tego z³ego. <u¶miechnê³a siê szeroko>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
W domu. <odpar³a, odwracaj±c g³owê w jego kierunku> Czeka³am na Ciebie. <doda³a, przymilnie siê u¶miechaj±c> Nadal Ty wychodzisz na tego z³ego. <u¶miechnê³a siê szeroko>
*chrz±ka* No, no.Jasne *puszcza jej oczko, ¶mieje siê, bierze trochê popcornu* I cicho b±d¼, film leci! *udaje obra¿onego*
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*chrz±ka* No, no.Jasne *puszcza jej oczko, ¶mieje siê, bierze trochê popcornu* I cicho b±d¼, film leci! *udaje obra¿onego*
<przbli¿a sie do niego i szepcze mu do ucha> Skoro tak bardzo chcesz obejrzeæ film.. <usmiecha siê ³obuzersko, po czym przenosi wzrok na ekran i ogl±da w skupieniu>
Gość
*zerka na ni± ukradkiem, u¶miecha siê pod nosem i nadal patrzy w ekran* A co, mia³a¶ inne plany? *mówi cicho*
Gość
TylerHoechlin napisał:
*zerka na ni± ukradkiem, u¶miecha siê pod nosem i nadal patrzy w ekran* A co, mia³a¶ inne plany? *mówi cicho*
<wzrusza ramionami, wskazuj±c g³ow± na ekran po czym u¶mecha siê z³o¶liwie, nic nie mowi±c>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
<wzrusza ramionami, wskazuj±c g³ow± na ekran po czym u¶mecha siê z³o¶liwie, nic nie mowi±c>
*¶mieje siê pod nosem* No wiesz, zawsze mo¿emy zrealizowaæ je potem *mówi nadal szeptem*
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*¶mieje siê pod nosem* No wiesz, zawsze mo¿emy zrealizowaæ je potem *mówi nadal szeptem*
<spogl±da na niego k±tem oka, przegryzaj±c doln± wargê, po czym odpowiada równie¿ szeptem> Nie s±dzê. <u¶miechnê³a siê do niego ³obuzersko, ca³y czas patrz±c mu w oczy>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
<wzrusza ramionami, wskazuj±c g³ow± na ekran po czym u¶mecha siê z³o¶liwie, nic nie mowi±c>*¶mieje siê pod nosem* No wiesz, zawsze mo¿emy zrealizowaæ je potem *mówi nadal szeptem*
<spogl±da na niego k±tem oka, przegryzaj±c doln± wargê, po czym odpowiada równie¿ szeptem> Nie s±dzê. <u¶miechnê³a siê do niego ³obuzersko, ca³y czas patrz±c mu w oczy>
*unosi brwi, ¶mieje siê cicho* A to dlaczego? *pyta zaciekawiony*
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*¶mieje siê pod nosem* No wiesz, zawsze mo¿emy zrealizowaæ je potem *mówi nadal szeptem*<spogl±da na niego k±tem oka, przegryzaj±c doln± wargê, po czym odpowiada równie¿ szeptem> Nie s±dzê. <u¶miechnê³a siê do niego ³obuzersko, ca³y czas patrz±c mu w oczy>
*unosi brwi, ¶mieje siê cicho* A to dlaczego? *pyta zaciekawiony*
Poniewa¿.. <nabiera powietrza do p³uc> wolisz ogl±daæ film, wiêc.. powodzenia, skarbie. <ostatnie s³owo powiedzia³a z³o¶liwie, odwracaj±c wzrok. na jej twarzy nadal go¶ci³ u¶miech>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
<spogl±da na niego k±tem oka, przegryzaj±c doln± wargê, po czym odpowiada równie¿ szeptem> Nie s±dzê. <u¶miechnê³a siê do niego ³obuzersko, ca³y czas patrz±c mu w oczy>*unosi brwi, ¶mieje siê cicho* A to dlaczego? *pyta zaciekawiony*
Poniewa¿.. <nabiera powietrza do p³uc> wolisz ogl±daæ film, wiêc.. powodzenia, skarbie. <ostatnie s³owo powiedzia³a z³o¶liwie, odwracaj±c wzrok. na jej twarzy nadal go¶ci³ u¶miech>
*wywraca oczami, patrzy na ni±, u¶miecha siê pod nosem* To szanta¿. Mam nie ogl±daæfilmu po to, ¿eby potem móc z Tob± porobiæ co¶ innego? *unosi brwi*
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*unosi brwi, ¶mieje siê cicho* A to dlaczego? *pyta zaciekawiony*Poniewa¿.. <nabiera powietrza do p³uc> wolisz ogl±daæ film, wiêc.. powodzenia, skarbie. <ostatnie s³owo powiedzia³a z³o¶liwie, odwracaj±c wzrok. na jej twarzy nadal go¶ci³ u¶miech>
*wywraca oczami, patrzy na ni±, u¶miecha siê pod nosem* To szanta¿. Mam nie ogl±daæfilmu po to, ¿eby potem móc z Tob± porobiæ co¶ innego? *unosi brwi*
Nie, teraz i tak ju¿ za pó¼no. <pokaza³a mu jêzyk, po czym odpar³a ca³kiem powa¿nie> Widzisz? Nie widzia³e¶ mnie tak d³ugi czas,a i tak wolisz ogl±daæ film. No nie wiem, Tyler. Nie wiem, co dalej bêdzie.. <pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow±, powstrzymuj±c siê przed u¶miechem>
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
Poniewa¿.. <nabiera powietrza do p³uc> wolisz ogl±daæ film, wiêc.. powodzenia, skarbie. <ostatnie s³owo powiedzia³a z³o¶liwie, odwracaj±c wzrok. na jej twarzy nadal go¶ci³ u¶miech>*wywraca oczami, patrzy na ni±, u¶miecha siê pod nosem* To szanta¿. Mam nie ogl±daæfilmu po to, ¿eby potem móc z Tob± porobiæ co¶ innego? *unosi brwi*
Nie, teraz i tak ju¿ za pó¼no. <pokaza³a mu jêzyk, po czym odpar³a ca³kiem powa¿nie> Widzisz? Nie widzia³e¶ mnie tak d³ugi czas,a i tak wolisz ogl±daæ film. No nie wiem, Tyler. Nie wiem, co dalej bêdzie.. <pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow±, powstrzymuj±c siê przed u¶miechem>
No nie, sama tego chcia³a¶ *wstaje wyci±ga jej ostro¿nie popcorn z r±k, podnosi j± z wilko³acz± si³± i "przerzuca sobie przez ramiê"* Wychodzimy.
Gość
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
*wywraca oczami, patrzy na ni±, u¶miecha siê pod nosem* To szanta¿. Mam nie ogl±daæfilmu po to, ¿eby potem móc z Tob± porobiæ co¶ innego? *unosi brwi*Nie, teraz i tak ju¿ za pó¼no. <pokaza³a mu jêzyk, po czym odpar³a ca³kiem powa¿nie> Widzisz? Nie widzia³e¶ mnie tak d³ugi czas,a i tak wolisz ogl±daæ film. No nie wiem, Tyler. Nie wiem, co dalej bêdzie.. <pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow±, powstrzymuj±c siê przed u¶miechem>
No nie, sama tego chcia³a¶ *wstaje wyci±ga jej ostro¿nie popcorn z r±k, podnosi j± z wilko³acz± si³± i "przerzuca sobie przez ramiê"* Wychodzimy.
<parsknê³a melodyjnym ¶mechem, wierzgaj±c nogami w powietrzu> Dok±d?
Gość
QuinnMuller napisał:
TylerHoechlin napisał:
QuinnMuller napisał:
Nie, teraz i tak ju¿ za pó¼no. <pokaza³a mu jêzyk, po czym odpar³a ca³kiem powa¿nie> Widzisz? Nie widzia³e¶ mnie tak d³ugi czas,a i tak wolisz ogl±daæ film. No nie wiem, Tyler. Nie wiem, co dalej bêdzie.. <pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow±, powstrzymuj±c siê przed u¶miechem>No nie, sama tego chcia³a¶ *wstaje wyci±ga jej ostro¿nie popcorn z r±k, podnosi j± z wilko³acz± si³± i "przerzuca sobie przez ramiê"* Wychodzimy.
<parsknê³a melodyjnym ¶mechem, wierzgaj±c nogami w powietrzu> Dok±d?
Gdzie mnie wiatr poniesie *¶mieje siê cicho, wychodz± z kina*