Administrator
BROADWAY
Statua Wolności
Empire State Bulding
Gość
*idzie z Chirs'em Broadway'em* to opowiesz mi jeszcze coś o sobie?
Gość
Alison napisał:
Nie jestem zbyt wylewny, jak już zauważyłaś *uśmiecha się* Wolę słuchać, co inni mają do powiedzenia.
Gość
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
Nie jestem zbyt wylewny, jak już zauważyłaś *uśmiecha się* Wolę słuchać, co inni mają do powiedzenia.
Moja historia nie jest ciekawa, jest beznadziejna *wzruszyła ramionami* kilku facetów mnie wykorzystał *spojrzała na ziemie*
Gość
Alison napisał:
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
Moja historia nie jest ciekawa, jest beznadziejna *wzruszyła ramionami* kilku facetów mnie wykorzystało *spojrzała na ziemie*
Moja też nie należy do komedii, a mimo to zdradziłem ci kilka szczegółów *popatrzyła na nią* Więc jak?
Gość
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
Christian Lewis napisał:
Nie jestem zbyt wylewny, jak już zauważyłaś *uśmiecha się* Wolę słuchać, co inni mają do powiedzenia.Moja historia nie jest ciekawa, jest beznadziejna *wzruszyła ramionami* kilku facetów mnie wykorzystało *spojrzała na ziemie*
Moja też nie należy do komedii, a mimo to zdradziłem ci kilka szczegółów *popatrzyła na nią* Więc jak?
no to słucham, co chcesz wiedzieć? *uśmiechnęła się uroczo*
Gość
Alison napisał:
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
Moja historia nie jest ciekawa, jest beznadziejna *wzruszyła ramionami* kilku facetów mnie wykorzystało *spojrzała na ziemie*Moja też nie należy do komedii, a mimo to zdradziłem ci kilka szczegółów *popatrzyła na nią* Więc jak?
no to słucham, co chcesz wiedzieć? *uśmiechnęła się uroczo*
Skąd jesteś i od jak dawna mieszkasz w Falls? *spytał*
Gość
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
Christian Lewis napisał:
Moja też nie należy do komedii, a mimo to zdradziłem ci kilka szczegółów *popatrzyła na nią* Więc jak?no to słucham, co chcesz wiedzieć? *uśmiechnęła się uroczo*
Skąd jesteś i od jak dawna mieszkasz w Falls? *spytał*
*spojrzała się na niego uśmiechnięta* tak naprawdę całe życie podróżowałam z rodzicami, nie mam prawdziwego miejsca zamieszkania *zamyśliła się* a do MF przyjechałam z 3 miesiące temu
Gość
Alison napisał:
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
no to słucham, co chcesz wiedzieć? *uśmiechnęła się uroczo*Skąd jesteś i od jak dawna mieszkasz w Falls? *spytał*
*spojrzała się na niego uśmiechnięta* tak naprawdę całe życie podróżowałam z rodzicami, nie mam prawdziwego miejsca zamieszkania *zamyśliła się* a do MF przyjechałam z 3 miesiące temu
*kiwnął głową i zamyślił się na chwilę* Chyba wyczerpały mi się pytania *uśmiechnął się szeroko* Może wrócimy już do hotelu? Myślę, że wystarczy chodzenia jak na jeden dzień.
Gość
Christian Lewis napisał:
Alison napisał:
Christian Lewis napisał:
Skąd jesteś i od jak dawna mieszkasz w Falls? *spytał**spojrzała się na niego uśmiechnięta* tak naprawdę całe życie podróżowałam z rodzicami, nie mam prawdziwego miejsca zamieszkania *zamyśliła się* a do MF przyjechałam z 3 miesiące temu
*kiwnął głową i zamyślił się na chwilę* Chyba wyczerpały mi się pytania *uśmiechnął się szeroko* Może wrócimy już do hotelu? Myślę, że wystarczy chodzenia jak na jeden dzień.
dobrze *uśmiechnęła się i poszli do hotelu*
Gość
*wchodzi na Broadway, przygląda się różnym plakatom*
Gość
DeanWest napisał:
*wchodzi na Broadway, przygląda się różnym plakatom*
*wraca do Hotelu*
Gość
<Chodzi po mieście i wszędzie szuka Deana>
Gość
Rosalie Delacure napisał:
<Chodzi po mieście i wszędzie szuka Deana>
<wkurzona wraca do hotelu>
Gość
<idzie z Caroline Broadway'em> Uwielbiam miasta nocą <uśmiecha się i kręci lekko głową> Wtedy dopiero widać tętniące tu życie <oblizuje wargę koniuszkiem języka>
(muszę kończyć. Dobranoc )
Gość
Całkiem sporo. Lubiłem podróżować <wyjaśnił i wzruszył lekko ramionami> Co powiesz na powrót do MF? <spytał, a gdy dziewczyna się zgodziła, wzięli taksówkę i pojechali na lotnisko>
(sorry, że tak długo cię trzymałam, ale nie miałam ostatnio głowy do rpg Jbc to odprowadzam Caro do domu )