Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#276 03-07-13 12:20:17

TylerHoechlin

Gość

Re: Bar Bookworm

*śmieje się cicho, dopija sok, odkłada książkę i idzie w stronę dziewczyny, siada koło niej* Tyler *wyciąga rękę*

#277 03-07-13 12:20:56

Chloe A'Ris

Gość

Chloe... *mówi cicho, ponownie się rumieni, ściska jego rękę i prawie natychmiast zabiera ją jak oparzona* Co Ty... *unosi brwi i odsuwa się kawałek* Nie powinieneś tu siedzieć Tyler. Powinieneś stąd odejść.

#278 03-07-13 12:21:48

TylerHoechlin

Gość

*odsuwa się kawałek i patrzy na rękę, którą jakby coś poparzyło* Łowca... *mówi pod nosem i wstaje* Tak, powinienem *kiwa głową lekko zdenerwowany, podchodzi do lady, płaci za sok, odwraca się i patrzy na zdezorientowaną Chloe, kręci głową i szybko wychodzi*

#279 03-07-13 12:24:54

Chloe A'Ris

Gość

*odprowadza go wzrokiem i jak zahipnotyzowana pije kawę, patrząc na drzwi, Brawo Chloe, pierwsza osoba, którą poznałaś i już musisz ją zabić, krzywi się nieznacznie, czyta dalej*

#280 03-07-13 12:32:41

Sam Overstreet

Gość

*Wszedł, zamówił kawę. Usiadł na przeciwko nieznajomej* Hej.

#281 03-07-13 12:41:15

Chloe A'Ris

Gość

*unosi wzrok, uśmiecha się nieśmiało* Hej *odkłada książkę*

#282 03-07-13 12:43:50

Sam Overstreet

Gość

Chloe A'Ris napisał:

*unosi wzrok, uśmiecha się nieśmiało* Hej *odkłada książkę*

Jestem Sam. * Wziął łyka kawy*

#283 03-07-13 12:46:13

Chloe A'Ris

Gość

A ja Chloe *niepewnie poprawia włosy, po chwili namysłu wyciąga w jego stronę rękę* Miło mi Cię poznać. *uśmiecha się lekko*

(ja z.w bo idę zjeść obiad )

Ostatnio edytowany przez Chloe A'Ris (03-07-13 12:46:30)

#284 03-07-13 12:50:06

Sam Overstreet

Gość

Chloe A'Ris napisał:

A ja Chloe *niepewnie poprawia włosy, po chwili namysłu wyciąga w jego stronę rękę* Miło mi Cię poznać. *uśmiecha się lekko*

(ja z.w bo idę zjeść obiad )

Nigdy cie tu nie widziałem, nie dawno się w prowadziłaś, prawda ? . * Podrapał się po szyi, nie podał jej ręki*

#285 03-07-13 13:02:06

Chloe A'Ris

Gość

*przygryza wargę i zarumieniona zabiera rękę, kiwa głową* Dzisiaj *mówi cicho, spuszczając wzrok, wpatruje się w filiżankę* A Ty długo tutaj mieszkasz? *pyta nieśmiało*

#286 03-07-13 13:04:03

Sam Overstreet

Gość

Chloe A'Ris napisał:

*przygryza wargę i zarumieniona zabiera rękę, kiwa głową* Dzisiaj *mówi cicho, spuszczając wzrok, wpatruje się w filiżankę* A Ty długo tutaj mieszkasz? *pyta nieśmiało*

Trochę z kilka tygodni. * Uśmiechnął się widząc na jej policzkach rumieńce.*

#287 03-07-13 13:05:17

Chloe A'Ris

Gość

*kiwa głową, unosi wzrok, śmieje się cichutko i trochę nerwowo* Trochę tutaj strasznie. W sensie... W mieście, a nie tutaj *rozgląda się po barze*

#288 03-07-13 13:06:25

Sam Overstreet

Gość

Chloe A'Ris napisał:

*kiwa głową, unosi wzrok, śmieje się cichutko i trochę nerwowo* Trochę tutaj strasznie. W sensie... W mieście, a nie tutaj *rozgląda się po barze*

Strasznie ? Może i czasem bywa strasznie ale można sie do tego przyzwyczaić. * Upił kolejnego łyka kawy*

#289 03-07-13 13:09:33

Chloe A'Ris

Gość

Mówisz? *poprawia włosy, upija łyk kawy* Trzymam Cię za słowo *uśmiecha się ciepło* Masz tutaj jakąś rodzinę czy przyjechałeś tak o, wybrałeś to miejsce palcem na globusie? *szczerzy się*

#290 03-07-13 13:12:48

Sam Overstreet

Gość

Chloe A'Ris napisał:

Mówisz? *poprawia włosy, upija łyk kawy* Trzymam Cię za słowo *uśmiecha się ciepło* Masz tutaj jakąś rodzinę czy przyjechałeś tak o, wybrałeś to miejsce palcem na globusie? *szczerzy się*

Moja rodzina mieszka w Ohio, przyjechałem tu bo miałem dosyć dużych miast. * Spojrzał na godzinę w telefonie* Muszę już iść * Dotknął jej dłoni* Miło było cię poznać * Wyszedł*

#291 03-07-13 13:15:58

Chloe A'Ris

Gość

Pa *mówi niepewnie, patrzy na rękę, której dotknął, oddycha z ulgą, uśmiecha się pod nosem, wzdycha, dopija kawę, odkłada książkę, płaci i wychodzi*

#292 04-07-13 14:34:59

Diego Torees

Gość

* Wszedł wziął gazetę, usiadł przy stoliku zaczął czytać.*

#293 04-07-13 15:09:21

Diego Torees

Gość

Diego Torees napisał:

* Wszedł wziął gazetę, usiadł przy stoliku zaczął czytać.*

* Skończył czytać, poszedł*

#294 04-07-13 15:19:24

Diann Midnight

Gość

<przychodzi do baru, zamawia sok pomarańczowy do picia, siada przy stoliku i znika za książką>

#295 04-07-13 16:50:24

Diann Midnight

Gość

Diann Midnight napisał:

<przychodzi do baru, zamawia sok pomarańczowy do picia, siada przy stoliku i znika za książką>

<płaci, wychodzi>

#296 04-07-13 17:03:40

Annabeth Blake

Gość

<przychodzi do baru, tradycyjnie zamawia kawę, siada przy stoliku, zaczyna czytać książkę, ale jakoś nie może się skupić na lekturze. Co chwilę sprawdza telefon>

#297 04-07-13 17:19:19

Annabeth Blake

Gość

Annabeth Blake napisał:

<przychodzi do baru, tradycyjnie zamawia kawę, siada przy stoliku, zaczyna czytać książkę, ale jakoś nie może się skupić na lekturze. Co chwilę sprawdza telefon>

<czyta SMSa, wywraca oczami, odpisuje na niego>

#298 04-07-13 17:21:59

Diego Torees

Gość

Annabeth Blake napisał:

*Przyszedł, zamówił sok. Usiadł na przeciwko Ann* Możemy pogadać ? Potrzebuje rady od ... dziewczyny.

#299 04-07-13 17:42:32

Annabeth Blake

Gość

Diego Torees napisał:

Annabeth Blake napisał:

*Przyszedł, zamówił sok. Usiadł na przeciwko Ann* Możemy pogadać ? Potrzebuje rady od ... dziewczyny.

No dobrze.. <patrzy na zegarek> Ale musisz się streszczać, bo powinnam się pakować.

#300 04-07-13 17:48:39

Diego Torees

Gość

Annabeth Blake napisał:

Diego Torees napisał:

Annabeth Blake napisał:

No dobrze.. <patrzy na zegarek> Ale musisz się streszczać, bo powinnam się pakować.

Chodzi o to że ... * Rozejrzał się* Poznałem wczoraj dziewczynę, jest taka jak ja. No i zakochała sie we mnie. * Przełknął ślinę* Ostatnia moja miłość skończyła sie tym że kobieta którą kochałem zaszła w ciąże i uciekła. Od tamtego czasu staram się nie wpakować w związki. * Postukał palcami o stół * I nie wiem teraz co zrobić. Nie chcę zranić tej dziewczyny między nami jest trochę różnicy w wieku. * Spojrzał na nią* Zanudziłem cię co nie ?

Stopka forum

RSS