Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#101 21-09-13 18:02:58

Dexter Mayhew

Gość

Re: 'Plaża' uliczna niedaleko Mystic Falls

No dobrze, więc <zamyślił się na moment> Uważam, że niebo jest dzisiaj przepiękne, ale w niczym nie dorównuje Twojej urodzie <puścił jej oczko i zaśmiał się> Wiem, romantyk ze mnie <poruszył brwiami i zaczął ją łaskotać>

#102 21-09-13 18:05:25

Katelynn Blake

Gość

*wybuchłam melodyjnym śmiechem, gdy zaczął mnie łaskotać* tak, ogromny, ale mieliśmy skończyć z komplementami *wystawiłam mu język, usiadłam na piasku i spojrzała się w niebo* fakt, jest przepiękne *dodałam po chwili*

#103 21-09-13 18:08:38

Dexter Mayhew

Gość

Ale ty jesteś piękniejsza! <szturchnął ją i wyciągnął z kieszeni telefon włączając pierwszą lepszą piosenkę, ściągnął kurtkę położył ją na piasku i na niej położył telefon z włączoną muzyką> Zatańczysz? <wyszczerzył się i wyciagnął rękę w kierunku Katelynn>

#104 21-09-13 18:13:26

Katelynn Blake

Gość

*padałam mu rękę i wstałam roześmiana* ja nie umiem tańczyć *dodałam*

#105 21-09-13 18:22:41

Dexter Mayhew

Gość

Każdy potrafi <roześmiał się i zakręcił nią, po czym ręce położył na jej biodrach i zaczął się kołysać> Wychodzi Ci to!

#106 21-09-13 18:24:38

Katelynn Blake

Gość

*zaczęłam robić to samo co chłopak, potknęłam się o swoje własne nogi i upadłam pupą na piasek, położyłam się na piasku głośno się śmiejąc, zaczęłam klaskać widząc ruchy kolegi*

#107 21-09-13 18:30:45

Dexter Mayhew

Gość

<spoważniał, ale po chwili się roześmiał> Musisz isc do jakiegoś programu i zaprezentować tam Twój talent taneczny <podniósł ją z piasku biorąc jednocześnie na ręce> I proszę, jesteś lekka jak na modelkę przystało.

#108 21-09-13 18:35:16

Katelynn Blake

Gość

oh, dziękuje *zachichotałam i wstałam posłusznie*

#109 21-09-13 18:41:33

Dexter Mayhew

Gość

<leciała jakaś szybsza piosenka, więc zmarszczył brwi i zaczął skakać jak szalony, złapał ją za ręce i zaczął się z nią kręcić w kółko> Tak tez można!

#110 21-09-13 18:43:37

Katelynn Blake

Gość

*zaczęłam robić piruety, wygłupiałam się razem z nim, jednak po chwili zatrzymałam się zmęczona* będę musiała już iść, obiecałam Sam'owi, że się z nim spotkam *spuściłam wzrok*

#111 21-09-13 18:47:46

Dexter Mayhew

Gość

<wzydycha> Na pewno można mu zaufać? Wiesz, chodzi o to czy nie zrobi Ci krzywdy? Martwię się <powiedział przejęty>

#112 21-09-13 18:51:01

Katelynn Blake

Gość

powiedział facet który ciągle wmawia mi, że jest psychopatą *uśmiechnęłam się szeroko* nic mi nie będzie, mówiłam Ci, że umiem o siebie zadbać, po za ty Sam'a pierwszy raz tak poniosło *westchnęłam*

#113 21-09-13 18:52:51

Dexter Mayhew

Gość

<wzrusza ramionami> Rób co chcesz Kate, ale jeżeli on coś Ci zrobi, to tylko wystarczy jedno słowo, a go zabije <uśmiecha się szeroko>

#114 21-09-13 18:56:05

Katelynn Blake

Gość

to nie będzie konieczne *powiedziałam zirytowana, wymieniliśmy się numerami* jakbyś miał jakiś problem w nowym miejscu, wiesz w nowym mieście to pisz *posłałam mu życzliwy uśmiech i poszłam*

#115 21-09-13 19:19:11

Dexter Mayhew

Gość

<kręci głową i zrezygnowany wraca do miasta>

#116 22-09-13 14:39:53

Rosalie Delacure

Gość

<przychodzi i spaceruje po plaży>

#117 22-09-13 16:03:15

Rosalie Delacure

Gość

<Wychodzi>

#118 20-10-13 17:53:58

Jake O'Shea

Gość

<przyjeżdża razem z Mini samochodem pod całkiem pustą plażę, siadają przy palenisku, jednym ruchem ręki rozpala ognisko>

#119 20-10-13 18:01:57

Mini McGuinness

Gość

*sieda obok Jake'a i uśmiecha się delikatnie* Muszę przyznać, że twoje moce przydają Ci zaskakująco zbyt często *przegryzła zmysłowo dolną wargę* Zgaduje, że sztuczka z zapaleniem papierosa była również magiczna *uniosła kąciki ust przyglądając się żarzącemu się ogniu*

#120 20-10-13 18:03:20

Jake O'Shea

Gość

Tak <pokręcił rozbawiony głową, po chwili ciszy dodał> Słuchaj, tak sobie myslałem, że my się prawie w ogóle nie znamy <powiedział nie pewnie; zerknął kątem oka na M.>

#121 20-10-13 18:08:30

Mini McGuinness

Gość

Mhm *zacisnęła wargi w cienką kreskę i zaczęła wsłuchiwać się w dalszą część słów chłopaka*

#122 20-10-13 18:10:49

Jake O'Shea

Gość

Więc... <kontynuował> Może opowiesz mi coś o sobie? <uśmiechnął się zachęcająco>

#123 20-10-13 18:16:46

Mini McGuinness

Gość

Więc może powiesz mi co chcesz wiedzieć *uniosła brwi i uśmiechnęła się słodko* A wtedy ja to przemyślę i może Ci powiem, oczywiście nie mówię, że na pewno *puściła mu oczko*

#124 20-10-13 18:19:50

Jake O'Shea

Gość

Ok <wzniósł oczy ku górze, zastanawiając się> Skąd jesteś i jak to się stało, ze jesteś w Falls?

#125 20-10-13 18:23:16

Mini McGuinness

Gość

Jestem z Bistolu *uśmiechnęła się słodko i przechyliła głowę na bok* I znalazłam się tu bo zwyczajnie znudziło mi się w poprzedni miejscu zamieszkania *skłamała niezauważalnie* To samo pytanie kieruje do Ciebie *przejechała delikatnie dłonią po jego torsie*

Stopka forum

RSS