Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1 24-05-13 17:02:42

StefanSiêU¶miecha

Administrator

Werona.

http://www.jaunted.com/files/3873/Romeo_Juliet_Balcony_Verona.jpg

Balkon Julii.

http://farm1.static.flickr.com/220/478604674_1b22828d72.jpg

¦ciana zakochanych.

http://data.whicdn.com/images/57529576/tumblr_mkdfj4B6hY1qe88zgo1_500_large.jpg

Uliczki Werony.

#2 14-06-13 18:25:16

QuinnMuller

Gość

Re: Werona.

<po oko³o 2 godzinach, przyje¿d¿aj± na miejsce. od razu keruja swoje kroki do "domu Julii". Quinn zas³ania usta d³oni±> Magia.

#3 14-06-13 18:36:40

TylerHoechlin

Gość

Hm... Romeo i Julia? *pyta cicho, klêka przed ni±* "Moja mi³o¶æ ro¶nie tak szybko, ¿e nawet po³owy mego bogactwa nie zdo³am okre¶liæ!" *cytuje Szekspira, z usmiechem na ustach*

#4 14-06-13 18:41:36

QuinnMuller

Gość

TylerHoechlin napisał:

Hm... Romeo i Julia? *pyta cicho, klêka przed ni±* "Moja mi³o¶æ ro¶nie tak szybko, ¿e nawet po³owy mego bogactwa nie zdo³am okre¶liæ!" *cytuje Szekspira, z usmiechem na ustach*

<zachichota³a melodyjnie, przegryz³a doln± wargê i zacytowa³a> Czy miê ty kochasz? Wiem, ¿e powiesz: — tak jest;
I jaæ uwierzê; mimo przysi±g jednak
Mo¿esz miê zawie¶æ. Z wiaro³omstwa mê¿czyzn
¦mieje siê, mówi±, Jowisz. O! Romeo!
Je¶li miê kochasz, wyrzecz to rzetelnie;
Lecz je¶li masz miê za podbój zbyt ³atwy,
To zmarszczê czo³o i przewrotn± bêdê
I na mi³osne twoje o¶wiadczenia
Powiem: — nie, w innym razie za nic w ¶wiecie. <po chwili u¶miechnê³a siê s³odko, robi±c pare kroków w przód> Nie tylko Romeo i Julia.

#5 14-06-13 18:42:17

TylerHoechlin

Gość

Tylero i Quinna *szczerzy siê, wstaje i sk³ada na jej ustach czu³y poca³unek*

#6 14-06-13 18:43:40

QuinnMuller

Gość

TylerHoechlin napisał:

Tylero i Quinna *szczerzy siê, wstaje i sk³ada na jej ustach czu³y poca³unek*

<odwzajemni³a jego poca³unek, chowaj±c d³onie do tylnych kieszeni jego spodni. po chwili oderwa³a siê od niego> Masz mo¿e kawa³ek jakiegos papieru i d³ugopis? <unosi praw± brew do góry>

#7 14-06-13 18:48:09

TylerHoechlin

Gość

*patrz na jej torebkê* To raczej wy zawsze nosicie przy sobie takie duperele.

#8 14-06-13 18:50:28

QuinnMuller

Gość

To ¿adne duperele! <obruszy³a siê, po chwili jednak kiwnê³a g³ow±> Taa. Co jak co, ale my¶leæ to ty potrafisz. <pokaza³a mu jêzyk i zaczê³a grzebaæ w torebce. Po chwili wyci±gnê³a notesik, z którego wyrwa³a karteczkê, a tak¿e pióro. przy³o¿y³a kartkê do ¶ciany kamienniczki i starannym pismem napisa³a "Tyler i Quinn" poda³a mu karteczkê> Przyklej gdzie¶. <wskaza³a gestem g³owy na ¶cianê, oklejona karteczkami>

#9 14-06-13 19:13:41

TylerHoechlin

Gość

*unosi brwi i rozgl±da sie niepewnie, w koñcu znajduje jedno puste miejsce i tam j± przykleja* Tadaam

#10 14-06-13 19:15:13

QuinnMuller

Gość

<u¶miechnê³a siê rado¶nie, siadaj±c na ³awce, przygl±da³a siê ludziom> To miejsce jest tak cudowne, a przede wszystkim ¶mieszne. <przegryz³a doln± wargê> Wiesz jak du¿o par tutaj siê pobiera³o, rozchodzi³o, schodzi³o i zarêcza³o? Setki. <zaakcentowa³a>

#11 14-06-13 19:20:06

TylerHoechlin

Gość

*s³ysz±c ostatni czasownik, u¶miecha siê lekko, zrywa ¼d¼b³o trawy, robi z niego okr±g i klêka przed ni± ponownie* Wyjdziesz za mnie? *szczerzy siê*

#12 14-06-13 19:20:57

QuinnMuller

Gość

TylerHoechlin napisał:

*s³ysz±c ostatni czasownik, u¶miecha siê lekko, zrywa ¼d¼b³o trawy, robi z niego okr±g i klêka przed ni± ponownie* Wyjdziesz za mnie? *szczerzy siê*

<unios³a praw± brew do góry, krêc±c z niedowierzaniem g³ow±> Zabawne. <zrobi³a dzióbek>

#13 14-06-13 19:22:47

TylerHoechlin

Gość

Ale jakie romantyczne *smieje siê cicho, wsuwa jej "pier¶cionek" na palca, wstaje i siada ko³o niej, przytulaj±c j±* Spokojnie, masz czas zeby siê zastanowiæ. Wrócimy to za jaki¶ czas.

#14 14-06-13 19:25:38

QuinnMuller

Gość

<za¶mia³a siê melodyjnie> Jeste¶ ca³kiem s³odki. <cmoknê³a go w policzek, wtulaj±c siê w jego tors> Ta szczerze to dzisiaj zgodzi³abym siê chyba na wszystko. <zamy¶li³a siê, po czym pokrêci³a g³ow±, ¶miej±c siê> No dobra. Nie na wszystko. Nie zosta³abym wampirem.

#15 14-06-13 19:27:52

TylerHoechlin

Gość

A wilko³akiem albo czarownic±? *¶mieje siê cicho* Albo co gorsza... £owc±? Musia³aby¶ mnie zabiæ *unosi brwi rozbawiony*

#16 14-06-13 19:29:07

QuinnMuller

Gość

Nigdy. Lubiê byc cz³owiekiem. <usmiechne³a siê szeroko> Jeste¶my prawie jak Romeo i Julia, tylko bez tego dramatu z zabójstwem. W³a¶ciwie... <przerwa³a, marszcz±c czo³o> Jeste¶my identyczni. <przypomnia³a sobie, o ostatnich wydarzeniach>

#17 14-06-13 19:34:01

TylerHoechlin

Gość

*wybucha tak g³o¶nym ¶miechem, ze kilku ludzi na niego patrzy jak na debila* Taaak, identyczni *kiwa g³ow±, wci±¿ siê ¶miej±c*

#18 14-06-13 19:36:23

QuinnMuller

Gość

<jego ¶miech by³ taki zara¼liwy, ¿e Quinn równie¿ siê za¶mia³a, przygl±daj±c siê swojemu "pier¶cionkowi' z trawy> A co jesli zgubiê? <unios³a praa brew do góry>

#19 14-06-13 19:38:54

TylerHoechlin

Gość

Dam Ci nowy. To nie problem *puszcza jej oczko* Podoba Ci siê?

#20 14-06-13 19:40:40

QuinnMuller

Gość

Oczywi¶cie, ¿e tak. Bo jest od Ciebie. Gdybym na przyk³ad dosta³a go od tamtego.. przystojnego Wlocha. <zachichota³a, wskazuj±c na mê¿czyznê> Od razu bym go ¶ci±gnê³a.

#21 14-06-13 19:42:26

TylerHoechlin

Gość

Przystojnego? Fu *krzywi siê* Masz dziwny gust *wybucha ¶miechem* Ale chyba bêdziesz go musia³a.. podlewaæ *unosi brwi* od czasu do czasu.

#22 14-06-13 19:49:56

QuinnMuller

Gość

Masz racje, mój gust jest fatalny. zakocha³am siê w wilko³aku <pokaza³a mu jêzyk> to prawie jakbym mia³a szczeniaczka.

#23 14-06-13 19:55:28

TylerHoechlin

Gość

*na¶laduje szczekajacego psa* Taak, idealne porównanie *unosi brwi, zaczyna j± ³askotaæ* NIgdy wiecej nie porówuj mnie do psa *¶mieje siê*

#24 14-06-13 20:07:22

QuinnMuller

Gość

Wolisz do wilka? <za¶mia³a siê melodyjnie> zaczekaj chwilê. <nakaza³a mu wsta³a i pobieg³a w jakim¶ kierunku.> romeo! <krzyknê³a po chwili, z balkonu nad jego g³ow±>

#25 14-06-13 20:09:56

TylerHoechlin

Gość

*patrzy na górê, wstaje i podchodzi pod balkon, u¶miecha siê do niej szeroko i czeka na dalszy ci±g, zastanawiaj±c siê czy go us³yszy*

Stopka forum

RSS