Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#76 29-05-13 14:10:10

Alison Marcado

Gość

Re: Dom Alison Marcado

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Nic takiego. Nie martw się.* mrugną do niej. Nie chciał jej okłamywać ale ta sytuacja tego wymagała

Nie oszukuj mnie, widzę, że się martwisz... mnie możesz powiedzieć *uśmiechnęła się do niego najładniej jak potrafiła* proszę, nie chcę, abyśmy znowu mieli przed sobą sekrety....

To nie sekret. Tylko sprawa którą muszę załatwić. Nie masz się co martwić.*Powiedział spokojnie i uśmiechną się.* A teraz nie wiem jak ty ale ja mam ochotę na jakąś piękną studentkę z długimi nogami i ładną figurą

Nie jestem głodna *powiedziała i weszła do środka, znowu nie chciał jej o niczym mówić, znowu miał przed nią sekrety...*

#77 29-05-13 14:14:04

Klaus Mickelson

Gość

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Nie oszukuj mnie, widzę, że się martwisz... mnie możesz powiedzieć *uśmiechnęła się do niego najładniej jak potrafiła* proszę, nie chcę, abyśmy znowu mieli przed sobą sekrety....

To nie sekret. Tylko sprawa którą muszę załatwić. Nie masz się co martwić.*Powiedział spokojnie i uśmiechną się.* A teraz nie wiem jak ty ale ja mam ochotę na jakąś piękną studentkę z długimi nogami i ładną figurą

Nie jestem głodna *powiedziała i weszła do środka, znowu nie chciał jej o niczym mówić, znowu miał przed nią sekrety...*

Nie złość się!* Zawołał za nią.* Ali! Jak ci taak zależy to mogę ci powiedzieć..* zawołał bez przekonania

#78 29-05-13 14:16:52

Alison Marcado

Gość

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Nie złość się!* Zawołał za nią.* Ali! Jak ci taak zależy to mogę ci powiedzieć..* zawołał bez przekonania

Słucham... *znowu wróciła na taras*

#79 29-05-13 14:22:00

Alison Marcado

Gość

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

*Westchną.* Jadę jutro wieczorem do Nowego Orleanu porozmawiać z Hilly

Na jaki temat?

#80 29-05-13 14:24:59

Klaus Mickelson

Gość

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Na jaki temat?

Widzisz. Powiedziałem jej o tym co mówiłaś na temat dziewczyn które przemieniam. Pojehała do czarownic z nowego Orleanu by pokazać że się mylisz......

#81 29-05-13 14:36:26

Alison Marcado

Gość

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Na jaki temat?

Widzisz. Powiedziałem jej o tym co mówiłaś na temat dziewczyn które przemieniam. Pojehała do czarownic z nowego Orleanu by pokazać że się mylisz......

Nie mylę się *warknęła* Sara mówiła, że każda dziewczyna która naprawdę cię kocha po przemianie znienawidzi cię *powiedziała powoli, była zła* Po za tym byłabym ci wdzięczna gdybyś nie spotykał się już więcej z Hilly. I co to ma wspólnego z ,,nami" *wcześniej mówił, że tu chodzi o nich, a teraz gada coś o Hilly*

#82 29-05-13 14:41:29

Klaus Mickelson

Gość

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Na jaki temat?

Nie mylę się *warknęła* Sara mówiła, że każda dziewczyna która naprawdę cię kocha po przemianie znienawidzi cię *powiedziała powoli, była zła* Po za tym byłabym ci wdzięczna gdybyś nie spotykał się już więcej z Hilly. I co to ma wspólnego z ,,nami" *wcześniej mówił, że tu chodzi o nich, a teraz gada coś o Hilly*

Nic, nic.* wymruczał widząc jaka jest zła.* Ale czy tego chcesz czy nie muszę się z nią spotkać. To moja najlepsza przyjaciółka i nie mam zamiaru się od niej odwracać* powiedział twardo* Ale proszę cię żebyś nie była na mnie zła. Ja pozwalam spotykać ci się z kim tylko chcesz. Czemu ja nie mam tego przywileju?* spytał łagodnie bojąc się że rozwcieczy się jezcze bardziej

#83 29-05-13 14:42:58

Samuel Blackwood

Gość

SMS DO ALISON:
Spotkasz mnie na boisku od kosza. Wpadnij jak będziesz miała czas.

#84 29-05-13 14:51:26

Alison Marcado

Gość

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Nic, nic.* wymruczał widząc jaka jest zła.* Ale czy tego chcesz czy nie muszę się z nią spotkać. To moja najlepsza przyjaciółka i nie mam zamiaru się od niej odwracać* powiedział twardo* Ale proszę cię żebyś nie była na mnie zła. Ja pozwalam spotykać ci się z kim tylko chcesz. Czemu ja nie mam tego przywileju?* spytał łagodnie bojąc się że rozwcieczy się jezcze bardziej

Dobrze to ja też idę się spotkać z moim przyjacielem *specjalnie podkreśliła słowo ,przyjaciel"*

#85 29-05-13 14:58:46

Klaus Mickelson

Gość

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Dobrze to ja też idę się spotkać z moim przyjacielem *specjalnie podkreśliła słowo ,przyjaciel"*

Nie zabraniam ci tego. Zresztą....*Nie dokończył bo zadzwonił jego telefon. Popatrzył na wyświetlacz i wcisną czerwoną słuchawkę.* Zresztą po co mam jechać do Nowego Orleanu?! Przecież wiem wszystko o klątwie! Powiem Hilly że na próżno szukała bo ja i tak wiedziałem o wyjątku.* prychną. Wszedł do domu i wyszedł przed dom.

#86 29-05-13 15:01:02

Alison Marcado

Gość

*przebiera się szybko i biegnie spotkać się z Samuelem, w ogóle nie przejmując się Klausem, niech robi sobie z Hilly co zechce*

#87 29-05-13 16:40:45

Klaus Mickelson

Gość

SMS DO ALI OD KLAUSA: Nie dzwoń do mnie, nie pisz, nie szukaj mnie. Wyłączyłem uczucia i mam cię dość

#88 29-05-13 18:38:25

BerryBlackmine

Gość

SMS OD BERRY, DO ALI: Hej, jutro około 15 będę w Mystic Falls. Spotkamy się?

#89 30-05-13 16:47:03

Alison Marcado

Gość

BerryBlackmine napisał:

SMS OD BERRY, DO ALI: Hej, jutro około 15 będę w Mystic Falls. Spotkamy się?

*wraca, patrzy na SMS, nie ma siły odpisać, kładzie się, jest cała w krwi, zaczyna płakać*

#90 30-05-13 16:49:51

Samuel Blackwood

Gość

SMS DO ALISON:
Postaraj sie nad sobą panować To ważne.

#91 30-05-13 17:11:22

Alison Marcado

Gość

SamuelBlackwood napisał:

SMS DO ALISON:
Postaraj sie nad sobą panować To ważne.

*zapłakana patrzy na sms, odpisuje*

#92 30-05-13 17:15:47

Samuel Blackwood

Gość

SMS DO ALISON:
Więc stało się, kolejny wampir odhaczony. Ma się rozumieć, że mnie ne potrzebujesz i mogę się bujać. Przyjąłem. Powodzenia, Alison.

#93 30-05-13 17:41:14

Samuel Blackwood

Gość

SMS DO ALISON:
Musimy sobie coś wyjaśnić, Alison. Nie mam zamiaru być dla nikogo zabawką do pocieszenia. To nie jest rozmowa na telefon, wpadnij.

Ostatnio edytowany przez SamuelBlackwood (30-05-13 17:45:25)

#94 31-05-13 11:53:50

Alison Marcado

Gość

*szykuje się na spotkanie z Samuelem, pisze do niego SMS*

#95 31-05-13 12:31:45

Alison Marcado

Gość

*popakowała ubrania Klausa i wystawiła na werandę ,,jeśli do jutra ich nie odbierze to wszystko wyrzucę" - pomyślała*

#96 31-05-13 12:45:11

Klaus Mickelson

Gość

*Z szybkością hybrydy zabrał swoje rzeczy i odszedł*

#97 31-05-13 12:49:53

Alison Marcado

Gość

Klaus Mickelson napisał:

*wyszła z domu i zaczęła się śmiać* niby najpotężniejsza istota na Ziemi, a boi się swojej byłej *powiedziała pod nosem* jesteś tchórzem i tyle, wynoś się z mojego życia i nigdy nie wracaj *krzyknęła, była pewna, że ją słyszy*

#98 31-05-13 12:52:17

Klaus Mickelson

Gość

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

*wyszła z domu i zaczęła się śmiać* niby najpotężniejsza istota na Ziemi, a boi się swojej byłej *powiedziała pod nosem* jesteś tchórzem i tyle, wynoś się z mojego życia i nigdy nie wracaj *krzyknęła, była pewna, że ją słyszy*

Nie boje tylko nie chce cie spotkać* powiedział przechodząc* I powiem ci jedno. Bardzo chętnie. Mam cię dość. Nie wiem jak mogłem w tobie cokolwiek widzieć

#99 31-05-13 12:57:51

Alison Marcado

Gość

Klaus Mickelson napisał:

Alison napisał:

Klaus Mickelson napisał:

Nie boje tylko nie chce cie spotkać* powiedział przechodząc* I powiem ci jedno. Bardzo chętnie. Mam cię dość. Nie wiem jak mogłem w tobie cokolwiek widzieć

skoro masz mnie dość, to co tu robisz? i skoro nie chcesz mnie spotkać to oznacza, że się mnie boisz *zaczęła się śmiać* jesteś idiotą i żałuję, że każdej chwili spędzonej z tobą, czasem się zastanawiam, czy z tej samotności nie zahipnotyzowałeś mnie bym cię pokochała *powiedziała wściekle* a po za tym wynoś się stąd *powiedziała i weszła do środka*

Ostatnio edytowany przez Alison (31-05-13 13:04:37)

#100 31-05-13 13:02:54

BerryBlackmine

Gość

*podchodzi pod dom, wzdycha i puka*

Stopka forum

RSS