Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2426 26-04-14 14:39:11

Katelynn Blake

Gość

Re: Ulice miasta

*Dziwnie było mi rozmawiać z chłopakiem po tym wszystkim co przeszliśmy, w sumie nadal się przyjaźnimy, ale to co kiedyś wygadywałam o jego języku, przecież widziałam go nawet nago! Zrobiło mi się strasznie głupio i oblałam się rumieńcami na twarzy* Byłam w Paryżu z Lily *odpowiedziałam w końcu* A ty ciągle tkwisz w Falls? *spytałam zażenowana*

#2427 26-04-14 14:48:40

Oliver Twist

Gość

Paryż?*Uniósł brew.*Całkiem fajnie, a co u Lily?*Uniósł kącik ust.*Ja byłem w Kanadzie. Całkiem długo nawet, wróciłem niedawno.

#2428 26-04-14 14:55:05

Katelynn Blake

Gość

Tak, Paryż *uśmiechnęłam się lekko* Lily została tam na studiach *wywróciłam oczami* Ja też wróciłam nie dawno *zachichotałam* A jak tam z Vicky?

#2429 26-04-14 15:01:39

Oliver Twist

Gość

Wow, studia?*Zaśmiał się i pokręcił głową.*Dzieci szybko rosną, a ona chyba wyjątkowo.*Przez chwilę nic nie odpowiadał, tylko zacisnął usta.*Z Vicky to już historia. I to bardzo dawna.

#2430 26-04-14 15:07:28

Katelynn Blake

Gość

A co ja mam powiedzieć? Zaraz mnie przerośnie... dosłownie *westchnęłam smutno* Przykro mi *dodałam, gdy wspomniał o Vicky*

#2431 26-04-14 15:13:26

Oliver Twist

Gość

*Uśmiechnął się szeroko.*Pewnie tak, nie powinno jej to dużo zająć.*Puścił jej oczko.*Nic się nie stało, żyję dalej, daję radę. A co z Kolem?*Uniósł brew.*Jego nie widziałem już chyba od wieków.*Pokręcił głową.*

#2432 26-04-14 15:19:23

Katelynn Blake

Gość

Nie martw się,  ja też go dawno nie widziałam *wywróciłam oczami* Rozstaliśmy się jakiś czas temu *powiedziałam,  wyjęłam z torebki proszek na ból głowy i go połknęłam* Rozwala mi głowę,  byłeś wczoraj na imprezie?  Jeszcze nigdy nie byłam tak skacowana *zaśmiałam się pod nosem*

#2433 26-04-14 15:30:05

Oliver Twist

Gość

*Uniósł brew.*Tego nie wiedziałem. Ciekawe co się z nim dzieje.*Zaśmiał się.*Nie byłem. A dużo straciłem? Z tego co widzę na pewno ominął mnie kac życia.*Mrugnął do niej.*

Ostatnio edytowany przez Oliver Twist (26-04-14 15:31:57)

#2434 26-04-14 15:38:37

Katelynn Blake

Gość

Żałuj, że Cię nie było! Alkohol lał się litrami, wszędzie latała koka oraz byli striptizerzy i striptizerki... *myślałam chwilę nad czymś* ...i w sumie tylko tyle pamiętam. Gdyby nie to, że jestem wampirem chyba bym tam zeszła.*zaśmiałam się cicho* Wiesz, ja już będę uciekać,  bo nie ukrywam, że jestem głodna. *pożegnałam się z chłopakiem i ruszyłam w stronę lasu*

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (26-04-14 16:36:50)

#2435 26-04-14 20:16:14

Rashel Keller

Gość

<wychodzi z domu na ulicę i idzie nią powoli z rękami w kieszeniach w bliżej nieokreślonym kierunku, pogrążona we własnych myślach>

#2436 26-04-14 20:20:11

Clarisse Woodley

Gość

Wczoraj; <Po wczesnym wyjściu z imprezy Kahna odnalazła zaparkowany na ulicach swój samochód. Wsiadła i zamknęła go od środka. Zamknęła oczy i zasnęła.

Dzisiaj; <Cały dzień przespała w samochodzie (no cóż, wygodnie było, chociaż wolałaby łóżko...). Dopiero teraz otworzyła oczy i przeciągnęła się, ziewając. Bolała ją trochę głowa, ale nie tak żeby zaczęła wariować. Przetarła powieki i rozejrzała się lekko nieprzytomnym wzrokiem. Wyjęła telefon i sprawdziła godzinę, przy okazji odpisując na smsa. Uniosła kącik ust i wysiadła z auta po czym ruszyła przed siebie.>

#2437 27-04-14 10:49:20

Rashel Keller

Gość

<skierowała się w stronę domu>

Ostatnio edytowany przez Rashel Keller (27-04-14 10:50:26)

#2438 27-04-14 15:16:22

Clarisse Woodley

Gość

Wczoraj: <Przez całą noc krążyła po ulicach.>

Dzisiaj: <Weszła na chwilę do fryzjera i wróciła do swojego starego koloru włosów - blond. Następnie skierowała się do parku.>

#2439 27-04-14 15:41:14

Alexander Kahn

Gość

<wychodzi na ulicę i czując wibrqcje, wyciąga telefon i spogląda kto dzwoni. Eric. Alexander uśmiecha się szeroko jak nigdy i odbiera. Rozmawiają przez długi czas spierając się, że Alex nie chce prezentu z okazji dzisiejszego święta, aż zaczynają się przedrzeźniać i po długiej rozmowie, rozbawiony Kahn siada na krawężniku i zapala papierosa>

#2440 27-04-14 16:01:26

Clarissa Manners

Gość

<wychodzi z kawiarenki, a pierwsze co zauważa, to rzekomy Alexander, siedzący na krawężniku. Zaciska usta w cienką linię i decyduje się do niego podejść. Staje przed nim, patrząc na niego z góry> Cześć. <mówi lekko zdenerwowana>

#2441 27-04-14 16:13:13

Alexander Kahn

Gość

<zaciąga się powoli i unosi czarujące spojrzenie ku dziewczynie, za razem wydmuchując dym> Clary. <uśmiecha się lekko i zgasza papierosa> Nadal nie wierzysz, że ja to ja? <unosi brew rozbawiony>

#2442 27-04-14 16:15:30

Clarissa Manners

Gość

<zaczesuje dłonią włosy opadające jej na oczy do tyłu i spogląda na niego> Nie bardzo. <powiedziała, zagryzając lekko dolną wargę> No bo, jakim cudem miałbyś zmienić ciało? To... chore. <uniosła prawą brew>

#2443 27-04-14 16:21:35

Alexander Kahn

Gość

To.. magia. Istnieje. <śmieje się krótko i wstaje otrzepując się nieco> Tak naprawdę to umarłem. Ale mam kontakty w zaświatach i mogłem wrócić. tylko moje ciało było martwe, więc musiałem wykorzystać inne. Jak myślisz, jestem teraz przystojniejszy? <zaciska wargi rozbawiony i patrzy w jej oczy>

#2444 27-04-14 16:29:31

Clarissa Manners

Gość

<kiwnęła powoli głową, mierząc go nieufnym wzrokiem> Kontakty w zaświatach. <powtórzyła i pokręciła lekko głową. Dlaczego to jej nie dziwi? Słysząc pytanie, zwilżyła wargi końcem języka, wbijając wzrok w swoje buty> Wciąż jesteś hybrydą? <zapytała, chcąc wymigać się od odpowiedzi na pytanie. Teraz jest zdecydowanie przystojniejszy - przeszło jej przez myśl. Pokręciła lekko głową i zarumieniła się lekko; podniosła na niego wzrok>

#2445 27-04-14 16:39:58

Alexander Kahn

Gość

<uśmiecha się lekko i kiwa głową> I w połowie duchem. <unosi kącik ust przyglądając się jej. Widząc, że o czymś myśli, uśmiecha się szeroko> I umiem czytać w myślach. <mruzy oczy przyglądając się jej i czekając na jakąś reakcję> Wybacz, że.. nie zagadałem na imprezie. Nie byłem w stanie porozmawiać z wszystkimi, ale mam nadzieje ze bawiłaś się dobrze.

Ostatnio edytowany przez Alexander Kahn (27-04-14 16:40:56)

#2446 27-04-14 16:45:22

Clarissa Manners

Gość

Okey, gadam z pół-hybrydą, pól-duchem. Wszystko jest jak najbardziej na miejscu. <stwierdziła z nutą ironii, uśmiechając się szeroko. Zbladła słysząc jego kolejne słowa i przełknęła cicho ślinę> Ściemniasz. <powiedziała, chcąc w to wierzyć> Luzik, to oczywiste. Było... <wzniosła oczy ku górze, szukając odpowiedniego określenia> Och, super! <powiedziała w końcu> Uwielbiam imprezy na plaży. <kiwnęła głową z przekonaniem> I... poznałam twoją byłą. <zaśmiała się cicho pod nosem, patrząc mu w twarz, ale nie w oczy>

#2447 27-04-14 16:54:55

Alexander Kahn

Gość

To właśnie chciałem usłyszeć. <uśmiecha się szeroko> Myślisz o mnie i się rumienisz.. <unosi brew i zaciska wargi rozbawiony> Cieszę się, że ci się podobało. Naprawdę. <śmieje się krótko przyglądając się jej> Mirandę? Mam nadzieję, że mówiła o mnie same dobre rzeczy, huh? Bo jeśli nie.. <mówi z powagą i widząc jej minę, po chwili wybucha śmiechem>

#2448 27-04-14 17:04:00

Clarissa Manners

Gość

<złapała jeden kosmyk włosów i zaczęła go okręcać wokół palca wskazującego, starając się ukryć zmieszanie> Och, nawet jeśli, to co tego? <puściła kosmyk i skrzyżowała ręce na piersi. Spojrzała na niego z drobnym przerażeniem w oczach, jednak kiedy usłyszała jego śmiech, westchnęła cicho z ulgą i również się zaśmiała> Em, w sumie to nawet nie pamiętam, co mówiła. No wiesz, koka i kolorowe drinki zrobiły swoje <przewróciła oczami z rozbawieniem> Ale zastanów się. Która dziewczyna mówi o swoim byłym 'dobre rzeczy'? <uniosła brew i kącik ust> Och, wiesz, on jest taki umięśniony i w ogóle jest świetny w łóżku, ale dobrze, że zerwaliśmy <powiedziała imitując wysoki i piskliwy głos, po chwili wybuchła cichym i melodyjnym śmiechem>

Ostatnio edytowany przez Clarissa Manners (27-04-14 17:04:19)

#2449 27-04-14 17:10:23

Alexander Kahn

Gość

Jak to co? Jesteś skomplikowana, bo.. właściwie to cię pocałowałem.. kiedyś, ale nie odwzajemniłaś, a teraz o mnie myślisz i się rumienisz.. <wzdycha rozbawiony> No okay, osobiście to nie rozumiem z tego nic, ale niech ci będzie. <śmieje się pod nosem> Nie wiem.. Może każda moja była? <unosi brwi i uśmiecha się szeroko kiedy dziewczyna symuluje> Okay, okay. Koniec tego. Następnym razem mnie nie obgadujcie, jak mowicie same złe rzeczy. <zaciska wargi rozbawiony>

#2450 27-04-14 17:17:34

Clarissa Manners

Gość

<pokręciła lekko głową z irytacją> Człowiek rumieni się, kiedy jest czymś speszony, zakłopotany. Pomyślałam to, co myślałam i wprawiło mnie to w zakłopotanie. <rozłożyła bezradnie ręce> A to, że mnie pocałowałeś nie ma tu nic do rzeczy. <wytłumaczyła krótko i zwięźle> Nie masz czasem problemów ze swoją zawyżoną samooceną? <uśmiechnęła się trochę kąśliwie. Szybko zganiła się myślach za tą dokuczliwą uwagę. Przy nim na za dużo sobie pozwala.> Hej, to ona zaczęła! <uniosła dłonie w geście obronnym>

Stopka forum

RSS