Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2351 20-04-14 18:46:27

Alexander Kahn

Gość

Re: Ulice miasta

<uchyla wargi chcąc powiedzieć coś sensownego, ale kręci jedynie głową i wypuszcza powoli powietrze, które wstrzymywał tak długo> Red Coat. <odpowiada zwięźle> Nie mogłem nic zrobić. <dodaje cicho i opuszcza wzrok na moment przymykając powieki>

#2352 20-04-14 19:05:11

Alexander Kahn

Gość

<uchyla powieki i widząc w jakim Alice jest stanie, zaciska wargi przez chwilę się nie poruszając. Robi krok w jej stronę, kuca powoli i przygląda się jej próbując zachować zimną krew> To nie koniec. Chyba nie myślisz, że pozwolę jej odejść. <oświadcza chłodno i układa dłoń gdzieś z boku na jej włosach, gładząc jej kciukiem> Do zobaczenia, Alice. <mówi ciszej i znika>

#2353 20-04-14 21:44:41

Dean Winchester

Gość

<jedzie samochodem z Dianą w stronę motelu> Skąd znasz Char? <pyta w pewnym momencie wpatrując się w drogę przed sobą>

#2354 20-04-14 21:50:42

Diana Hall

Gość

*spojrzała na Deana opierając się o drzwi samochodu. Zagryzła wargę prawie do krwi*  Charlotte.. To moja siostra, bliźniaczka. Miała wypadek, zapadła w śpiączkę, a kiedy się wybudziła po kilku latach, spakowała się i wyjechała. *odpowiedziała w końcu.* Nie szukałam jej wcześniej, bo nie chciałam się jej narzucać.Ale teraz, gdy jesteśmy w jedym mieście.. *pokręciła głową i sięgneła do schowka po płyty. Wyjęła jedną AC/DC i wsunęła ja do odtwarzacza. Klikneła kilka razy zmiane piosenki, aż trafiła na "Shoot to thrill" Podgłośniła nieco, ale muzyka była na tyle cicho, żeby mogła rozmawiac z Deanem*

#2355 20-04-14 21:54:23

Dean Winchester

Gość

To wszystko wyjaśnia. <mruknął. Czy ona wie, że Char jest upadłą?> Ona zawsze miała charakterek? <zapytał i uśmiechnął się pod nosem, widząc płytę. Zaczął nucić pod nosem piosenkę>

#2356 20-04-14 21:59:11

Diana Hall

Gość

*pokręciła głową* Nie.. Ona była spokojniejsza. To ja miałam ten mocniejszy charakter. To ja ją wyciągałam z domu. To ja się pchałam na strzelnicę, a ona na historię sztuki. *znów pokręciła głową i zapadła się w fotelu. Odpięła Glocka 22. i odznakę i wrzuciła je do schowka.* Przepraszam. *odezwała się nagle.* Że wykręciłam ci rękę... *westchnęła i spojrzała na drogę.* Opowiedz coś o sobie dla odmiany.

#2357 20-04-14 22:03:03

Dean Winchester

Gość

Więc to ty jesteś jej... mistrzem. <uśmiechnął się kątem ust> Nie ma sprawy. Bywałem w gorszych... tarapatach. <zaśmiał się krótko pod nosem> Coś o sobie? Mówiłaś, że lubisz zagadki. <na krótką chwilę odwrócił głowę w jej stronę> I właśnie jedna z nich prowadzi twój samochód. <powiedział z cieniem rozbawienia> Jak na federalną jesteś trochę nierozsądna. <zacmokał z dezaprobatą, drocząc się z nią>

#2358 20-04-14 22:11:25

Diana Hall

Gość

Można tak powiedzieć *kiwnęła głową i zaczęła wystukiwać na udzie rytm piosenki* Po prostu chcę zając umysł czymś innym. *wzruszyła ramionami obojętnie i spojrzała na niego marszcząc brwi.* Dlatego, że dałam ci prowadzić po whisky? *prychneła pod nosem.* To i tak lepiej, niż żebym ja prowadziła w takim stanie jak jeszcze kilka minut temu. Szanuje prawo, ale czasem jestem zmęczona jego przestrzeganiem.

#2359 20-04-14 22:20:33

Dean Winchester

Gość

Spokojnie, Policjantko Pogue, prowadziłem w gorszym stanie. <powiedział, zanim się powstrzymał> Powiedzmy, że tego nie słyszałaś <dodał po chwili> Dobrze powiedziane. <powiedział wciąż wpatrując się w ulice>

#2360 20-04-14 22:25:32

Diana Hall

Gość

*zaśmiała się cicho widząc jego niepewność.* Spokojnie. Mów co ci w duszy gra. *wydęła usta zastanawiając się nad czymś* Powiedzmy, że... na czas tej jazdy masz immunitet i do raportu nie pójdzie nic z tego co powiesz. Chyba, że kogoś zabiłeś. Wtedy nie ma immunitetu.

#2361 20-04-14 22:33:52

Dean Winchester

Gość

Copy that. <powiedział spoglądając na nią kątem oka> Słyszałaś o tutejszych legendach? W sensie wilkołaki, wampiry...? <zapytał ni stąd ni zowąd. Nie miał zamiaru rozmawiać o sobie z federalną.>

#2362 20-04-14 22:40:12

Diana Hall

Gość

*przymrużyła oczy spoglądając na Deana.* Nie, nie za bardzo. W miejscową historię miałam zamiar zgłębiać jutro w ciągu dnia. Ale spójrz na mnie. Jestem racjonalistką i nie wierzę w takie rzeczy. *powiedziała wyglądając za okno.* I nie odbiegaj od tematu. Chciałabym wiedzieć coś o moim szoferze. Chyba, że wolisz, żebym sama sprawdziła wszystko w bazie. *posunęła uśmiechając się zadziornie. Wyjęła ukradkiem komórkę z kieszeni i zrobiła Deanowi zdjęcie*

(błagam, nie wciągaj jej pierwszego wieczora za w to bagno.. błagam)

#2363 20-04-14 22:51:19

Dean Winchester

Gość

(Luzik ;>)

To normalne. Nikt w to nie wierzy. <mruknął z uśmieszkiem na ustach> Szoferze... <prychnął pod nosem, zanim się zorientował, Diana zrobiła mu zdjęcie> Super. Teraz wygrzebiesz wszystkie moje brudy. <pokręcił lekko głową, nie dając niczego po sobie poznać> Nazywam się Dean... <zaczął z cieniem monotonii w głosie>...mam 29 lat, mój znak zodiaku to wodnik... <spojrzał na nią kątem oka, po czym przeniósł wzrok na jezdnię> Tyle chyba powinno ci wystarczyć. <uśmiechnął się szeroko i skręcił, zjeżdżając na parking motelu>

(Dam posta! )

#2364 21-04-14 18:29:01

Elva Awaken

Gość

<Właściwie nie zastanawiała się dokąd idzie. Szła jak zawsze: ze wzrokiem wbitym w ziemie, nie zwracając większej uwagi na mijających ją ludzi i samochody. Jej ramiona opadły, wrażenie, że Mystic Falls ją odmienia już dawno ja opuściło. Właściwie jedyne czego teraz chciała to znowu znaleźć sie we własnym domu, pogrążyc się w smutku, wypić kawę. Westchnęła głośno i podniosła wzrok, napotykając spojrzenie jakiejś kobiety. Szybko spojrzała w inna stronę i przyspieszyła kroku. Zachowywała się jak odmieniec, ale przeciez nim była. Westchnęła po raz drugi i z powrotem opuściła głowę.>

#2365 21-04-14 20:29:04

Diana Hall

Gość

*Po dlugim spacerze i poznawaniu topografii miasta, Diana wróciłą pod Grilla, wsiadła i pojechała do motelu.*

#2366 21-04-14 22:44:28

Dean Winchester

Gość

<Wychodzi z domu, kierując się w stronę domu Alice. Po drodze, zauważa ją niedaleko. Dorównuje jej kroku> Hej. <mówi patrząc na nią kątem oka> Więc co takiego się dzieje, że 'jakoś' żyjesz? <pyta obracając głowę w jej stronę>

#2367 21-04-14 23:01:25

Dean Winchester

Gość

<zacisnął palce na jej dłoni i delikatnie ją do siebie przyciągnął> Powiedzenie 'wszystko będzie dobrze', było by za proste, huh? <zapytał nie oczekując odpowiedzi i spojrzał na nią kątem oka> To nie jest chyba pierwsza śmierć Avery, mam racje? <uniósł brew i uniósł lekko kącik ust, aby ją pocieszyć> Jakoś z tego wybrnie, zobaczysz. <od kiedy powracanie do żywych jest dla niego rutyną?> To nie jest jej pierwszy raz... Co ona ma w głowie, że chce się zabić? <przewrócił oczami z irytacją. Puścił jej dłoń i objął ją ramieniem. Otworzył usta, żeby powiedzieć 'Nie przejmuj się', ale trudno, żeby nie przejmowała się takimi rzeczami, więc po sekundzie zamknął je>

#2368 21-04-14 23:22:12

Dean Winchester

Gość

Ta, to długa historia... Sam jeszcze wtedy miał w sobie anioła. <powiedział, chcąc odbiec od tematu Avery> Jeśli cię to ciekawi, to Hazel chorowała też na białaczkę. <powiedział i wydął na chwilę usta> I to chyba wszystko co wiem.
<chwilę jeszcze rozmawiali, po czym skierowali się do domu Alice>

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (22-04-14 06:29:12)

#2369 22-04-14 11:56:12

Alexander Kahn

Gość

<wychodzi na ulice i sięga po papierosa. Zapala go i siada na krawężniku pogłębiając się w zamyśleniach>

Ostatnio edytowany przez Alexander Kahn (22-04-14 12:15:15)

#2370 22-04-14 13:24:24

Vanessa Blackbird

Gość

<Jej wizja materializuje się na środku ulicy. Rozgląda się gorączkowo i widząc Aleksandra, podbiega do niego. Kuca przy nim, łapiąc za ramiona i zmuszając do spojrzenia jej w oczy.> Hej, pamiętasz, jak cię uratowałam w motelu? I pamiętasz, że wisisz mi telefon? Zapomnij o nim. <Mówi poważnie> Potrzebuję twojej pomocy.

#2371 22-04-14 13:25:38

Alexander Kahn

Gość

<zdezorientowany patrzy na Nessi i marszczy brwi> Jasne, o co chodzi? Co się dzieje?

#2372 22-04-14 13:27:46

Vanessa Blackbird

Gość

Musisz się dostać do Nieba i skopać dupę tej suce w czerwonym. <Mówi szybko nawet nie zwracając uwagi na przekleństwa. Krzywi się, gdy czuje ukłucie w ręce, jednak nie przejmuje się tym>

#2373 22-04-14 13:28:49

Alexander Kahn

Gość

Nie rozumiem. Jak mam się tam dostać? Oszalałaś? Musisz.. <uchyla wargi rozglądając się> Mnie tam wziąć. Weź mnie. <unosi brew patrząc na nią wyczekująco, ale też ze zdezorientowaniem>

#2374 22-04-14 13:31:50

Vanessa Blackbird

Gość

<Kręci gwałtownie głową> Nie, nie mogę, mnie tu tak naprawdę nie ma, to tylko sztuczna ja, prawdziwa ja siedzi w Niebie. Musisz znaleźć jakiś sposób, jesteś hybrydą na litość boską, przenieś się tam jakoś. <Mówi patrząc mu w oczy>

#2375 22-04-14 13:35:25

Alexander Kahn

Gość

Będziesz mi sporo winna. <mówi cicho i wstaje.> Mam nadzieję, że to będzie tego warte. <zaciska wargi, rozgląda się i chwyta gałąź drzewa. Urywa ją i po chwili wahania wbija w swoją pierś. Mimowolnie nogi się pod nim uginają, a z ust cieknie krew; stacza się na ziemię oddychając płytko, aż traci wodzę nad swoim ciałem i pada martwy>

Stopka forum

RSS