Gość
*Kiedy godziny mija³y i Sam podawa³ jej kolejne dawki krwi krzycza³a, p³aka³a i grozi³a Samowi. Próbowa³a te¿ jako¶ uciekaæ ale wszystko na nic. Po pi±tej dawce wci±¿ wi³a siê z bólu ale ból jakby siê zmniejszy³... spojrza³an Sama wci±¿ czarnymi oczami* Czy Bóg mi wybaczy? Jak naprawiæ to wszystko co robi³am? *pyta³a*
Gość
Naprawdê my¶lisz ¿e mi wybaczy? *zapyta³a cicho, jedbak nie oczekiwa³a odpowiedzi. Kiedy podawa³ jej kolejne dawki krwi jêcza³a i wi³a siê ale nie bola³o tak jak na pocz±tku. W jakie¶ 10-15 minut po podaniu siódmej dawki przyjrza³a siê mu dok³adnie.* Sam, wszystko okej? *zapyta³a zaniepokojona jego wygl±dem.*
Gość
Jeste¶ pewny? *spyta³a jeszcze bardziej zaniepokojona. Chwyci³a jego d³oñ ¶ciskaj±c j± lekko*
Gość
*Zaskoczona prze³knê³a krew któr± Sam poda³ jej doustnie. Kiedy zacz±³ wypowiadaæ egzorcyzmy otworzy³a szeroko oczy a w nich rozb³ys³o bia³e, o¶lepiaj±ce ¶wiat³o, prawie takie jak po zabiciu anio³a...*
Ostatnio edytowany przez Ruby Jones (16-02-14 22:37:06)
Gość
*W jej normalnych teraz oczach pojawi³y siê ³zy.* Okropnie... o Bo¿e, naprawdê robi³am te rzeczy? *przygryz³a wargê a¿ do krwi a policzki b³yszcza³y jej od ³ez.*
Gość
Ja ciebie te¿ *westchnê³a wtulaj±c w niego. Ca³y czas z jej oczu p³ynê³y ³zy. Zerknê³a na krwawi±c± rêkê Sama.* Wszystko ok? *zapytala niepewnie*
Gość
*Przera¿ona i zaskoczona odskoczy³a kiedy Sam upad³. Spanikowa³a? Z pewno¶ci±. Upad³a przy nim na kolana i sprawdzi³a czy oddycha. Kiedy nie wyczu³a powietrza sprawdzi³a tak¿e serce i puls. Zwalnia³o. Z oczu R. polecia³o wiêcej ³ez ale nie da³a siê pokonaæ panice. Pochyli³a siê nad nim i zaczê³a mu robiæ usta-usta*
Gość
*Oderwa³a siê od niego a kiedy poczu³a ¿e oddycha i gdy otworzy³ oczy westchnê³a z ulg±. Kiedy jednak straci³ przytomno¶æ pokrêci³a g³ow±; nie wiedzia³a co robiæ. Wtedy dostrzeg³a pod g³ow± Sama plamê krwi. Musia³ sobie rozbiæ g³owê podczas upadku. Nie wiedz±c co robiæ wyjê³a telefon i zadzwoni³a po karetkê.*
Gość
Ja.... pojadê z wami *skinê³a g³ow±.* Rodzin±? Nie, jestem jego dziewczyn± *odpowiedzia³a przygryzajac wargê*
Ostatnio edytowany przez Ruby Jones (16-02-14 23:33:18)
Gość
Yyyy... modlili¶my siê? *spróbowa³a a lekarz przewróci³ oczami ale nie wnika³. Odjechali w stronê szpitala*
Ostatnio edytowany przez Ruby Jones (16-02-14 23:32:23)