Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#326 04-01-14 08:35:37

Anastasia Whitmore

Gość

Re: Motel Denver

Za to tobie moja smakuje chyba za bardzo <skrzywiła się nieznacznie i popatrzyła na chłopaka z wyrzutem, ponownie poszła do łazienki i zmyła krew z ust i szyi, i zacisnęła powieki, żeby się nie rozpłakać. Wróciła do pokoju i stanęła przed chłopakiem> Rób, co masz robić i pozwól mi odejść. Skończmy to już <powiedziała pewnie, przygryzając dolną wargę>

#327 04-01-14 08:42:29

Jace Wayland

Gość

Krew czarownic jest najoepsza <wzruszył ramionami i odprowadził ją wzrokiem do łazienki. Kiedy wróciła uśmiechnął się.> Nie miałesm zamiaru dłużej zwlekać. Nie masz już werbeny. <uniósł jej brodę i spojrzał jej w oczy.> Teraz posłuchaj. Podobało ci się. Będziesz dawać mi swoją krew dobrowolnie. <uniósł kącik ust.> Kły nie będą ci przeszkadzać, nie będziesz się mnje bać. A i masz nie brać werbeny. Jak ktoś cię zapyta mów że bierzesz. <przejechał opuszkiem palca po jej twarzy i dodał> I nie mów nikomu o nas, tak? A teraz możesz już iść.

#328 04-01-14 08:49:30

Anastasia Whitmore

Gość

<otworzyła usta, żeby to przerwać, lub choćby coś powiedzieć, jednak nie mogła. Gdy skończył, na jej twarzy pojawił się uśmiech. Bez wahania kiwnęła głową> Nie powiem nikomu <powiedziała, wzięła płaszczyk z oparcia fotela i wyszła>

#329 04-01-14 08:52:34

Jace Wayland

Gość

I to mi się podoba. <uśmiechnął się a kiedy wyszła poszedł pod prysznic. Przebrał się i wyszedł>

#330 04-01-14 16:21:11

Evelynn Black

Gość

*weszla do motelu i wręcz od razu skierowała się do swojego pokoju, od razu po wejściu poszła odświeżyć się odrobinę do łazienki i przebrała się w LINK i rozczesała włosy, związała je w niechlujny kok, a kilka niesfornych kosmyków dała za ucho, uśmiechnęła się sama do siebie i wyszła po chwili z motelu*

#331 04-01-14 21:27:28

Jace Wayland

Gość

<wrócił do motelu poszedł spać.>

#332 04-01-14 22:46:12

Beatrice Prior

Gość

<Tris podjeżdża pod motel i parkuje na jednym z pustych miejsc, po czym gasi silnik i zamyka na chwilę oczy, wsłuchując się w dźwięki muzyki z odtwarzacza. Bierze kilka głębokich wdechów i rozgląda się powoli, ogarniając wzrokiem budynek, w którym będzie mieszkać przez najbliższy czas. Dziewczyna uśmiecha się pod nosem i zwinnie opuszcza samochód, kierując się na jego tyły, do bagażnika, skąd wyciąga dwie walizki - większą z bronią i nieco mniejszą z ubraniami. Wchodzi do motelu i podchodzi do recepcji> Pokój dla jednej osoby, na razie na tydzień <rzuca w stronę kobiety za ladą, opierając się niechlujnie o drewniany blat i krzyżując nogi w kostkach. Zniecierpliwiona zaczyna bębnić palcami w biurko, więc kiedy wreszcie dostaje kluczyk do pokoju od razu się tam kieruje, posyłając wcześniej kobiecie krótki uśmiech. Wchodzi do pomieszczenia, rzuca torby na łóżko i bierze w łazience krótki prysznic, mający odświeżyć po podróży. Przebiera się w ciemne jeansy, glany i czarną koszulkę. Na to zakłada skórzaną kurtkę. Wkłada do kieszeni Kompas Gilberta, z tyłu za pasem spodni ukrywa broń, w jednym bucie chowa sztylet a w drugim drewniany kołek i wychodzi z domu, wcześniej zakładając dodatkowo na rękę rękawiczkę z werbeną>

#333 05-01-14 01:03:51

Evelynn Black

Gość

*wróciła do motelu i zmęczona udała się do swojego pokoju, przebrała się w koszule nocną i położyła się na łóżku, przymknęła powieki i po chwili zasnęła*

#334 05-01-14 04:59:21

Matthew Grant

Gość

<pojawia się w pokoju Evelynn, a dokładnie na jej łóżku, popatrzył chwilę na nią, a później obrócił się tak, że wzrok miał na suficie, wszedł w jej głowę i obserwował jej sny>

#335 05-01-14 10:09:26

Evelynn Black

Gość

*obudziła się czując na sobie czyjś wzrok, przetarła zaspana powieki i napotykając wzrokiem na chłopaka zaskoczyła się, jednak po chwili zaskoczenie ustąpiło miejsca irytacji* Co ty tu do cholery robisz? *wysyczała i jednym ruchem zepchnęła go ze swojego łóżka* Wyjdź stąd! *wrzasnęła okrywając się starannie kołdrą usiłując przy tym zakryć każdy centymetr ciała*

#336 05-01-14 10:12:34

Matthew Grant

Gość

<zaśmiał się> Masz bardzo rozmaite sny <spojrzał na nią> I po co zakrywasz, to piękne ciało, myślisz, że nigdy takiego nie widziałem

#337 05-01-14 10:15:48

Evelynn Black

Gość

Serio, masz jakieś problemy ze słuchem *warknęła i jeszcze bardziej otuliła się kołdrą* Powiedziałam Ci jasno, wyjdź z tego pomieszczenia, albo własnoręcznie Cię stąd wykopię *powiedziała siląc się na spokojny ton głosu i zacisnęła dłonie na kołdrze tuż przy biuście*

#338 05-01-14 10:18:12

Matthew Grant

Gość

<uśmiechną się> Proszę bardzo zrób to własnoręcznie, tylko uważaj żeby ci kołderka czasami nie spadła

#339 05-01-14 10:21:26

Evelynn Black

Gość

*spojrzała na niego ze złością i podniosła się z łóżka owinięta kołdrą* Cholera, wyjdź stąd *powiedziała głosem zirytowanej pięciolatki* Właściwie to po co tutaj przyszedłeś, nie masz własnego życia? *syknęła i prawą dłonią przeczesała włosy, tak aby nie zakrywały jej twarzy*

#340 05-01-14 10:24:03

Matthew Grant

Gość

<pomyślał chwilę> W sumie przyszedłem tutaj,  bo mi się nudziło i żeby zobaczyć ciebie w bieliźnie <zaśmiał się>

#341 05-01-14 10:29:33

Evelynn Black

Gość

*przegryzła wargę i spuściła wzrok na swoje dłonie* No więc przykro mi, ale nie spełnię Twoich pragnień i nie pokażę się Ci w bieliźnie, skarbie *prychnęła i skrzyżowała dłonie pod biustem ciasno trzymając przy tym kołdrę* Jeszcze jakieś życzenia, których i tak nie spełnię? *zapytała stojąc tuż przed nim*

#342 05-01-14 10:34:27

Matthew Grant

Gość

<zamknął oczy, a jej kołdra spadła, tak że dziewczyna stała w samej bieliźnie> O jejku spadła ci <zaśmiał się i wzrokiem przejechał od dołu do góry <zaśmiał się> A jednak cię zobaczyłem

#343 05-01-14 10:41:15

Evelynn Black

Gość

*speszona szybko złapała kołdrę i ponownie się nią okryła* Na więcej radzę Ci nie liczyć *syknęła poirytowana mocno zaciskając pięści* I spróbuj jeszcze raz tej cholernej sztuczki, a wykopię Cię przez to okno i Twoje magiczne umiejętności na nic Ci się nie zdadzą *uśmiechnęła się dobitnie i sięgnęła do szafko nocnej po paczkę czerwonych marlboro*

#344 05-01-14 10:43:58

Matthew Grant

Gość

<westchnął> Złość urodzie szkodzi, więc nie sraj żarem, bo to grozi pożarem.. już nie będę używał sztuczek <wywrócił oczami>

#345 05-01-14 10:48:26

Evelynn Black

Gość

*zacisnęła w dłoni paczkę papierosów i zapalniczkę, wyjęła sobie jednego i spojrzała w jego kierunku* Poczęstowałabym Cię, ale szkodami moich Marlboro *prychnęła i uśmiechnęła się zadziornie, odwróciła się na pięcie i ruszyła w kierunku szafy* Nie obraziłabym się jakbyś wyszedł za te cholerne drzwi, bo przebieranie się w Twojej obecności jakoś nie specjalnie mi się uśmiecha *rzuciła mu krótkie spojrzenie i zaczęła [przeszukiwać szafę w poszukiwaniu jakichś ubrań*

#346 05-01-14 10:50:08

Matthew Grant

Gość

<westchnął> No jeśli nie chcesz się przebierać przy mnie <odwrócił się i szedł do drzwi> Ale zaraz tu wrócę <wyszedł za drzwi i oparł się o ścianę>

#347 05-01-14 10:58:45

Evelynn Black

Gość

*westchnęła i złapała się za skronie próbując pohamować wiązankę wyzwisk w jego stronę, przebrała się w LINK, rozczesała zmierzwione włosy i pozostawiła je rozpuszczone, spojrzała w kierunku drzwi, kiedy uznała że ma jeszcze czas, podpaliła papierosa i zaciągnęła się nikotyną, przymykając przy tym powieki*

#348 05-01-14 11:00:14

Matthew Grant

Gość

Wiem, że już skończyłaś <krzyknął zza drzwi>

#349 05-01-14 11:04:18

Evelynn Black

Gość

*słysząc krzyk chłopaka zacisnęła wargi, tak aby przypominały cienką kreskę i spojrzała błagalnie w górę* Zamkniesz się kiedyś?! *wysyczała wściekle  i podeszła do drzwi, przekręciła zamek i zadowolona wskoczyła na łóżko, położyła się i wypuściła ustami obłoczek dymu, mając nadzieję, że przez zamknięte drzwi, chłopak nie dostanie się do jej pokoju*

#350 05-01-14 11:06:15

Matthew Grant

Gość

<przekręcił oczami i przeniknął przez drzwi> No daj już spokój! Drzwiami chciałaś mnie zablokować <zaśmiał się>

Stopka forum

RSS