Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#601 21-11-13 17:28:13

Katelynn Blake

Gość

Re: Ulice miasta

*odsunęłam się od niego* gdybym znowu znalazła się przy twojej szyi mogłabym się nie opanować... *powiedziałam cicho czując, że głód nie ustępuje*

#602 21-11-13 17:33:35

Alexander Kahn

Gość

Mhm.. *mruczy kusząco pod nosem i robi krok w jej stronę* Obrudziłaś się. *przesuwa opuszkiem kciuka po jej dolnej wardze i wkłada powoli palec do ust; ssie go delikatnie i przygląda się jej*

#603 21-11-13 17:40:15

Katelynn Blake

Gość

*nadgryzłam jego palec zaczęłam go ssać i pić jego krew, dzięki czemu powoli się uspokajałam*

#604 21-11-13 17:42:12

Alexander Kahn

Gość

*unosi kącik ust i przygląda jej się w skupieniu* Grzeczna dziewczynka. *powoli wyciąga palec z jej ust, wkłada go do swoich i muska językiem. Opuszcza dłoń, uśmiecha się zadziornie* Miło było cię poznać, Madame. *kłania się lekko i znika*

#605 21-11-13 17:44:33

Katelynn Blake

Gość

*głód minął, mimo wszystko byłam szczęśliwa z udanego "polowania" chodziłam jeszcze chwile bez celu, w końcu postanowiłam odwiedzić jakiś bar*

#606 21-11-13 19:00:39

Megan Archer

Gość

*po dłuższym spacerze weszła do jakiegoś lokalu.*

#607 22-11-13 12:58:42

Lure Molière

Gość

*Wychodzę z MG prosto na ulicę. Zaczynam spacerować po ulicach, myśląc*

#608 22-11-13 15:00:35

Lure Molière

Gość

*Po dłuższym czasie włóczenia się bez celu w końcu wchodzę do parku*

#609 22-11-13 17:18:56

Hayley Momsen

Gość

<wychodzi z domu, wchodzi w jedną z uliczek i w wampirzym tempie znajduje się przy jakimś samotnym chłopaku; hipnotyzuje go, po czym z zachłannością wgryza mu się w szyję, kończy się nim żywić, kiedy jego tętno zaczyna słabnąć; wyciera usta wierzchem dłoni, każe mu o sobie zapomnieć i znika, wracając do centrum miasta>

#610 22-11-13 20:24:32

Hayley Momsen

Gość

Hayley Momsen napisał:

<wychodzi z domu, wchodzi w jedną z uliczek i w wampirzym tempie znajduje się przy jakimś samotnym chłopaku; hipnotyzuje go, po czym z zachłannością wgryza mu się w szyję, kończy się nim żywić, kiedy jego tętno zaczyna słabnąć; wyciera usta wierzchem dłoni, każe mu o sobie zapomnieć i znika, wracając do centrum miasta>

<wchodzi do jednego z barów>

#611 23-11-13 07:20:19

Tatia Petrova

Gość

*Krążyła po ulicach trochę nie wiedząc co ze sobą zrobić.  Ulice były opustoszałe jakby nikogo nie było. Tatia uważnie przyglądała się przechodniom, których dzisiaj było bardzo mało. W końcu wybrała sobie jakiegoś młodego, przystojnego chłopaka, który ją minął. W wampirzym tempie pojawiła się przed nim i zanim zdążył cokolwiek zrobić, chwyciła go za kurtkę i zaciągnęła do pustego zaułka, gdzie rzuciła nim o ścianę i wgryzła się w jego szyję.*

#612 23-11-13 08:16:06

Tatia Petrova

Gość

*Kiedy skończyła się pożywiać, w chłopaku nie została już ani kropelka krwi więc zostawiła go w tym zaułku i poszła dalej spacerować*

#613 23-11-13 08:38:31

Tatia Petrova

Gość

*Weszła do jakiegoś lokalu*

#614 23-11-13 10:32:35

Tatia Petrova

Gość

*Wychodząc ze Starbucks'a znów poczuła głód. Zirytowana zaczepiła pierwszego, lepszego przechodnia i zahipnotyzowała. Zaciągnęła go do zaułka i wgryzła się w jego szyję*

#615 23-11-13 10:48:02

Tatia Petrova

Gość

*Kiedy skończyła się pożywiać, zahipnotyzowała przechodnia i wróciła na ulicę. Zaczęła znów się włóczyć po ulicach*

Ostatnio edytowany przez Tatia Petrova (23-11-13 10:58:59)

#616 23-11-13 12:12:23

Alexander Kahn

Gość

*wychodzą na ulice i spacerują z Faye*

#617 23-11-13 12:15:35

Faye Marshall

Gość

< Przytuliłam się do niego.> Gdzie idziemy? Bo ja nie mam bladego pojęcia < Uśmiechnęłam się lekko.>

#618 23-11-13 12:22:02

Oliver Twist

Gość

*Biegł sobie chodnikiem w stronę domu, kiedy nagle zobaczył dziewczynę wyglądającą identycznie jak Faye. Przebiegł na drugą stronęi stanął blisko niej i jakiegoś mężczyzny.*Faye?*Zapytał ściągając słuchawki z uszu.*

#619 23-11-13 12:25:19

Faye Marshall

Gość

< Kiedy usłyszałam swoje imię spojrzałam na chłopaka który stanął przede mną.>  Czy my się znamy? < Zmarszczyłam brwi przyglądając mu się uważnie.> Czekaj, czekaj tej czuprynki nigdy nie zapomnę.
< Odsunęłam się od Alexandra i przytuliłam się do Olivera.> Oli tyle lat minęło.

#620 23-11-13 12:30:10

Oliver Twist

Gość

Może nie jest to zbyt romantyczne spotkanie po latach, bo przed chwilą biegałem, ale cieszę się jak głupi.*Uśmiechnął się szeroko. Przytulił ją mocno do siebie i uniósł lekko obracając się z nią do okoła.*

#621 23-11-13 12:36:07

Faye Marshall

Gość

Oj tam ale mógłbyś wziąć prysznic < Szepnęłam mu na ucho śmiejąc się przy tym jak mała dziewczyna.> Tak za tobą tęskniłam < Powiedziałam gdy postawił mnie na ziemi.> Muszę przyznać, że wyprzystojniałeś no i jeszcze te mięśnie < Pyrgnęłam go palcem w klatkę piersiową. Po chwili zerknęłam na Alexandra.> Poznajcie się, Oliver to Alexander, Alexander to Oliver. Poznaliśmy się w domu dziecka. < Wyjaśniłam patrząc się mu w oczy.>

#622 23-11-13 12:44:57

Oliver Twist

Gość

*Zrobił urażoną minę.*Przecież zawsze byłem przystojniakiem.*Po chwili uśmiechnął się szeroko kiedy wspomniała o jego mięśniach.*Dzięki. A ty jak zawsze ślicznie wyglądasz. Ładna sukienka.*Przyjrzał się jej uważnie z idiotycznym śmieszkiem i zaczął śpiewać.*Piękna Faye, na jej widok wszystkim...*Przeciągnął ostatnie słowo rozbawiony.*Chce się śpiewać.*Dokończył tańcząc i wyszczerzył się. Wyciągnął dłoń w stronę Alexandra.*Miło mi. Jesteście razem?

#623 23-11-13 12:49:27

Alexander Kahn

Gość

Cześć. *uśmiecha się lekko i ściska jego rękę, po czym puszcza ją i spogląda na Faye* Miło mi cię poznać. *przenosi z powrotem wzrok na chłopaka* (sorki, zawiesiłam)

#624 23-11-13 12:50:49

Faye Marshall

Gość

< Zasłoniłam dłonią oczy kiedy zaczął tańczyć.> Nic się nie zmieniłeś < Pokręciłam rozbawiona głową, przegryzłam dolną wargę zerkając na Alexandra. Kiedy Oliver zadał mi pytanie wzruszyłam ramionami nie wiedząc co powiedzieć.>

#625 23-11-13 12:54:42

Alexander Kahn

Gość

Tak, my.. *spogląda na Faye* Jesteśmy parą. Już od jakiegoś czasu. *kiwa głową nie spuszczając wzroku z chłopaka* Zamieszkasz tu, w Falls? *rozgląda się chwilę i spogląda na niego badawczo*

Stopka forum

RSS