Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#601 21-11-13 17:28:13

Katelynn Blake

Gość

Re: Ulice miasta

*odsunê³am siê od niego* gdybym znowu znalaz³a siê przy twojej szyi mog³abym siê nie opanowaæ... *powiedzia³am cicho czuj±c, ¿e g³ód nie ustêpuje*

#602 21-11-13 17:33:35

Alexander Kahn

Gość

Mhm.. *mruczy kusz±co pod nosem i robi krok w jej stronê* Obrudzi³a¶ siê. *przesuwa opuszkiem kciuka po jej dolnej wardze i wk³ada powoli palec do ust; ssie go delikatnie i przygl±da siê jej*

#603 21-11-13 17:40:15

Katelynn Blake

Gość

*nadgryz³am jego palec zaczê³am go ssaæ i piæ jego krew, dziêki czemu powoli siê uspokaja³am*

#604 21-11-13 17:42:12

Alexander Kahn

Gość

*unosi k±cik ust i przygl±da jej siê w skupieniu* Grzeczna dziewczynka. *powoli wyci±ga palec z jej ust, wk³ada go do swoich i muska jêzykiem. Opuszcza d³oñ, u¶miecha siê zadziornie* Mi³o by³o ciê poznaæ, Madame. *k³ania siê lekko i znika*

#605 21-11-13 17:44:33

Katelynn Blake

Gość

*g³ód min±³, mimo wszystko by³am szczê¶liwa z udanego "polowania" chodzi³am jeszcze chwile bez celu, w koñcu postanowi³am odwiedziæ jaki¶ bar*

#606 21-11-13 19:00:39

Megan Archer

Gość

*po d³u¿szym spacerze wesz³a do jakiego¶ lokalu.*

#607 22-11-13 12:58:42

Lure Molière

Gość

*Wychodzê z MG prosto na ulicê. Zaczynam spacerowaæ po ulicach, my¶l±c*

#608 22-11-13 15:00:35

Lure Molière

Gość

*Po d³u¿szym czasie w³óczenia siê bez celu w koñcu wchodzê do parku*

#609 22-11-13 17:18:56

Hayley Momsen

Gość

<wychodzi z domu, wchodzi w jedn± z uliczek i w wampirzym tempie znajduje siê przy jakim¶ samotnym ch³opaku; hipnotyzuje go, po czym z zach³anno¶ci± wgryza mu siê w szyjê, koñczy siê nim ¿ywiæ, kiedy jego têtno zaczyna s³abn±æ; wyciera usta wierzchem d³oni, ka¿e mu o sobie zapomnieæ i znika, wracaj±c do centrum miasta>

#610 22-11-13 20:24:32

Hayley Momsen

Gość

Hayley Momsen napisał:

<wychodzi z domu, wchodzi w jedn± z uliczek i w wampirzym tempie znajduje siê przy jakim¶ samotnym ch³opaku; hipnotyzuje go, po czym z zach³anno¶ci± wgryza mu siê w szyjê, koñczy siê nim ¿ywiæ, kiedy jego têtno zaczyna s³abn±æ; wyciera usta wierzchem d³oni, ka¿e mu o sobie zapomnieæ i znika, wracaj±c do centrum miasta>

<wchodzi do jednego z barów>

#611 23-11-13 07:20:19

Tatia Petrova

Gość

*Kr±¿y³a po ulicach trochê nie wiedz±c co ze sob± zrobiæ.  Ulice by³y opustosza³e jakby nikogo nie by³o. Tatia uwa¿nie przygl±da³a siê przechodniom, których dzisiaj by³o bardzo ma³o. W koñcu wybra³a sobie jakiego¶ m³odego, przystojnego ch³opaka, który j± min±³. W wampirzym tempie pojawi³a siê przed nim i zanim zd±¿y³ cokolwiek zrobiæ, chwyci³a go za kurtkê i zaci±gnê³a do pustego zau³ka, gdzie rzuci³a nim o ¶cianê i wgryz³a siê w jego szyjê.*

#612 23-11-13 08:16:06

Tatia Petrova

Gość

*Kiedy skoñczy³a siê po¿ywiaæ, w ch³opaku nie zosta³a ju¿ ani kropelka krwi wiêc zostawi³a go w tym zau³ku i posz³a dalej spacerowaæ*

#613 23-11-13 08:38:31

Tatia Petrova

Gość

*Wesz³a do jakiego¶ lokalu*

#614 23-11-13 10:32:35

Tatia Petrova

Gość

*Wychodz±c ze Starbucks'a znów poczu³a g³ód. Zirytowana zaczepi³a pierwszego, lepszego przechodnia i zahipnotyzowa³a. Zaci±gnê³a go do zau³ka i wgryz³a siê w jego szyjê*

#615 23-11-13 10:48:02

Tatia Petrova

Gość

*Kiedy skoñczy³a siê po¿ywiaæ, zahipnotyzowa³a przechodnia i wróci³a na ulicê. Zaczê³a znów siê w³óczyæ po ulicach*

Ostatnio edytowany przez Tatia Petrova (23-11-13 10:58:59)

#616 23-11-13 12:12:23

Alexander Kahn

Gość

*wychodz± na ulice i spaceruj± z Faye*

#617 23-11-13 12:15:35

Faye Marshall

Gość

< Przytuli³am siê do niego.> Gdzie idziemy? Bo ja nie mam bladego pojêcia < U¶miechnê³am siê lekko.>

#618 23-11-13 12:22:02

Oliver Twist

Gość

*Bieg³ sobie chodnikiem w stronê domu, kiedy nagle zobaczy³ dziewczynê wygl±daj±c± identycznie jak Faye. Przebieg³ na drug± stronêi stan±³ blisko niej i jakiego¶ mê¿czyzny.*Faye?*Zapyta³ ¶ci±gaj±c s³uchawki z uszu.*

#619 23-11-13 12:25:19

Faye Marshall

Gość

< Kiedy us³ysza³am swoje imiê spojrza³am na ch³opaka który stan±³ przede mn±.>  Czy my siê znamy? < Zmarszczy³am brwi przygl±daj±c mu siê uwa¿nie.> Czekaj, czekaj tej czuprynki nigdy nie zapomnê.
< Odsunê³am siê od Alexandra i przytuli³am siê do Olivera.> Oli tyle lat minê³o.

#620 23-11-13 12:30:10

Oliver Twist

Gość

Mo¿e nie jest to zbyt romantyczne spotkanie po latach, bo przed chwil± biega³em, ale cieszê siê jak g³upi.*U¶miechn±³ siê szeroko. Przytuli³ j± mocno do siebie i uniós³ lekko obracaj±c siê z ni± do oko³a.*

#621 23-11-13 12:36:07

Faye Marshall

Gość

Oj tam ale móg³by¶ wzi±æ prysznic < Szepnê³am mu na ucho ¶miej±c siê przy tym jak ma³a dziewczyna.> Tak za tob± têskni³am < Powiedzia³am gdy postawi³ mnie na ziemi.> Muszê przyznaæ, ¿e wyprzystojnia³e¶ no i jeszcze te miê¶nie < Pyrgnê³am go palcem w klatkê piersiow±. Po chwili zerknê³am na Alexandra.> Poznajcie siê, Oliver to Alexander, Alexander to Oliver. Poznali¶my siê w domu dziecka. < Wyja¶ni³am patrz±c siê mu w oczy.>

#622 23-11-13 12:44:57

Oliver Twist

Gość

*Zrobi³ ura¿on± minê.*Przecie¿ zawsze by³em przystojniakiem.*Po chwili u¶miechn±³ siê szeroko kiedy wspomnia³a o jego miê¶niach.*Dziêki. A ty jak zawsze ¶licznie wygl±dasz. £adna sukienka.*Przyjrza³ siê jej uwa¿nie z idiotycznym ¶mieszkiem i zacz±³ ¶piewaæ.*Piêkna Faye, na jej widok wszystkim...*Przeci±gn±³ ostatnie s³owo rozbawiony.*Chce siê ¶piewaæ.*Dokoñczy³ tañcz±c i wyszczerzy³ siê. Wyci±gn±³ d³oñ w stronê Alexandra.*Mi³o mi. Jeste¶cie razem?

#623 23-11-13 12:49:27

Alexander Kahn

Gość

Cze¶æ. *u¶miecha siê lekko i ¶ciska jego rêkê, po czym puszcza j± i spogl±da na Faye* Mi³o mi ciê poznaæ. *przenosi z powrotem wzrok na ch³opaka* (sorki, zawiesi³am)

#624 23-11-13 12:50:49

Faye Marshall

Gość

< Zas³oni³am d³oni± oczy kiedy zacz±³ tañczyæ.> Nic siê nie zmieni³e¶ < Pokrêci³am rozbawiona g³ow±, przegryz³am doln± wargê zerkaj±c na Alexandra. Kiedy Oliver zada³ mi pytanie wzruszy³am ramionami nie wiedz±c co powiedzieæ.>

#625 23-11-13 12:54:42

Alexander Kahn

Gość

Tak, my.. *spogl±da na Faye* Jeste¶my par±. Ju¿ od jakiego¶ czasu. *kiwa g³ow± nie spuszczaj±c wzroku z ch³opaka* Zamieszkasz tu, w Falls? *rozgl±da siê chwilê i spogl±da na niego badawczo*

Stopka forum

RSS