Gość
< Przyszedł z Mirą. Postawił ja na przeciwko siebie.> Możesz już otworzyć oczy.
Gość
Diego Torees napisał:
<otwiera oczy i rozgląda się do około>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
. < Uśmiechnął się.> Podoba ci się ?
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
. < Uśmiechnął się.> Podoba ci się ?
Mhm, nawet bardzo.<pocałowała go>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<otwiera oczy i rozgląda się do około>. < Uśmiechnął się.> Podoba ci się ?
Mhm, nawet bardzo.<pocałowała go>
Wiedziałem że ci się spodoba. < Odwzajemnił pocałunek, odsunął się od dziewczyny. Zdjął bluzkę i zaczął biec w stronę wody.>
Kto pierwszy ten lepszy. < Zawołał>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
. < Uśmiechnął się.> Podoba ci się ?Mhm, nawet bardzo.<pocałowała go>
Wiedziałem że ci się spodoba. < Odwzajemnił pocałunek, odsunął się od dziewczyny. Zdjął bluzkę i zaczął biec w stronę wody.>
Kto pierwszy ten lepszy. < Zawołał>
<zaśmiała się, przebiegła spory kawałek i była już blisko wody, kiedy zatrzymała się i zemdlała>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Mhm, nawet bardzo.<pocałowała go>Wiedziałem że ci się spodoba. < Odwzajemnił pocałunek, odsunął się od dziewczyny. Zdjął bluzkę i zaczął biec w stronę wody.>
Kto pierwszy ten lepszy. < Zawołał><zaśmiała się, przebiegła spory kawałek i była już blisko wody, kiedy zatrzymała się i zemdlała>
< Odwrócił się żeby zobaczyć czy Mira za nim biegnie. Kiedy zauważył jak zemdlała szybko do niej podbiegł. > Mira, proszę ocknij się ...
< Wydusił siebie tylko tyle. Był przerażony.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Kto pierwszy ten lepszy. < Zawołał><zaśmiała się, przebiegła spory kawałek i była już blisko wody, kiedy zatrzymała się i zemdlała>
< Odwrócił się żeby zobaczyć czy Mira za nim biegnie. Kiedy zauważył jak zemdlała szybko do niej podbiegł. > Mira, proszę ocknij się ...
< Wydusił siebie tylko tyle. Był przerażony.>
<leżała nieprzytomna>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<zaśmiała się, przebiegła spory kawałek i była już blisko wody, kiedy zatrzymała się i zemdlała>< Odwrócił się żeby zobaczyć czy Mira za nim biegnie. Kiedy zauważył jak zemdlała szybko do niej podbiegł. > Mira, proszę ocknij się ...
< Wydusił siebie tylko tyle. Był przerażony.><leżała nieprzytomna>
Proszę ocknij się < Powtórzył, położył dłoń na jej policzku. Opanowała ich fala ciepła, oddał jej trochę swojej mocy i energii.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Wydusił siebie tylko tyle. Był przerażony.><leżała nieprzytomna>
Proszę ocknij się < Powtórzył, położył dłoń na jej policzku. Opanowała ich fala ciepła, oddał jej trochę swojej mocy i energii.>
<ocknęła się i usiadła od razu, zaczęła płakać>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<leżała nieprzytomna>Proszę ocknij się < Powtórzył, położył dłoń na jej policzku. Opanowała ich fala ciepła, oddał jej trochę swojej mocy i energii.>
<ocknęła się i usiadła od razu, zaczęła płakać>
< Usiadł obok niej.> Co jest ? < Zmarszczył brwi.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Proszę ocknij się < Powtórzył, położył dłoń na jej policzku. Opanowała ich fala ciepła, oddał jej trochę swojej mocy i energii.><ocknęła się i usiadła od razu, zaczęła płakać>
< Usiadł obok niej.> Co jest ? < Zmarszczył brwi.>
Ja..<spojrzała na niego>Jestem w ciąży.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<ocknęła się i usiadła od razu, zaczęła płakać>< Usiadł obok niej.> Co jest ? < Zmarszczył brwi.>
(WIEDZIAŁAM )
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<ocknęła się i usiadła od razu, zaczęła płakać>< Usiadł obok niej.> Co jest ? < Zmarszczył brwi.>
< Otworzył usta żeby coś powiedzieć ale nie mógł nic z siebie wydusić. Przełknął ślinę przytulił do siebie dziewczynę i zamknął oczy.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Usiadł obok niej.> Co jest ? < Zmarszczył brwi.>Ja..<spojrzała na niego>Jestem w ciąży.
< Otworzył usta żeby coś powiedzieć ale nie mógł nic z siebie wydusić. Przełknął ślinę przytulił do siebie dziewczynę i zamknął oczy.>
<wtuliła się w niego i szlochała cicho>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Ja..<spojrzała na niego>Jestem w ciąży.< Otworzył usta żeby coś powiedzieć ale nie mógł nic z siebie wydusić. Przełknął ślinę przytulił do siebie dziewczynę i zamknął oczy.>
<wtuliła się w niego i szlochała cicho>
< Otworzył oczy po jego policzku spłynęła pojedyncza łza.> Jesteś pewna ? < Spytał cicho >
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Otworzył usta żeby coś powiedzieć ale nie mógł nic z siebie wydusić. Przełknął ślinę przytulił do siebie dziewczynę i zamknął oczy.><wtuliła się w niego i szlochała cicho>
< Otworzył oczy po jego policzku spłynęła pojedyncza łza.> Jesteś pewna ? < Spytał cicho >
Tak.<powiedziała cicho>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<wtuliła się w niego i szlochała cicho>< Otworzył oczy po jego policzku spłynęła pojedyncza łza.> Jesteś pewna ? < Spytał cicho >
Tak.<powiedziała cicho>
Będzie dobrze. < Westchnął.> Musi być... poradzimy sobie.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Otworzył oczy po jego policzku spłynęła pojedyncza łza.> Jesteś pewna ? < Spytał cicho >Tak.<powiedziała cicho>
<spojrzała mu w oczy, nic nie powiedziała>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Tak.<powiedziała cicho>
<spojrzała mu w oczy, nic nie powiedziała>
< Wytarł dłonią łzy z jej policzka.> Poradzimy sobie < Powtórzył, pocałował ją w czoło.>
Ostatnio edytowany przez Diego Torees (15-08-13 19:00:47)
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Będzie dobrze. < Westchnął.> Musi być... poradzimy sobie.<spojrzała mu w oczy, nic nie powiedziała>
< Wytarł dłonią łzy z jej policzka.> Poradzimy sobie < Powtórzył, pocałował ją w czoło.>
Musimy.<uśmiechnęła się blado>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<spojrzała mu w oczy, nic nie powiedziała>< Wytarł dłonią łzy z jej policzka.> Poradzimy sobie < Powtórzył, pocałował ją w czoło.>
Musimy.<uśmiechnęła się blado>
Na razie nie myślmy o tym, okej ? < Spojrzał się w jej oczy.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Wytarł dłonią łzy z jej policzka.> Poradzimy sobie < Powtórzył, pocałował ją w czoło.>Musimy.<uśmiechnęła się blado>
Na razie nie myślmy o tym, okej ? < Spojrzał się w jej oczy.>
Mhm<kiwnęła głową>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Musimy.<uśmiechnęła się blado>Na razie nie myślmy o tym, okej ? < Spojrzał się w jej oczy.>
Mhm<kiwnęła głową>
< Pocałował ją> Co powiesz na romantyczną wyprawę statkiem?. < Uniósł brwi,uśmiechnął się lekko>