Gość
Imię/nazwisko: Zoey Redbird (naprawdę: Zoey Montgomery)
Nadnaturalność: Tak, hybryda
Historia postaci: Zoey urodziła się we Francji, w 1833r. Nie była szczęśliwa w domu. Jej ojciec zginął, gdy miała 15 lat, a jej matka wyszła za mąż ponownie. Jej ojczym był ,,bogobojnym'' człowiekiem, wręcz fanatykiem. Jej matka całkowicie zakochała się w tym człowieku i nie przejmowała się swoimi dziećmi. Zoey w tym czasie, przez przypadek zabiła swoją starszą siostrę i wtedy uruchomił się u niej wilkołaczy gen. Dziewczyna uciekła. Rok po uruchomieniu genu pewna hybryda przemieniła ją także w hybrydę. Zoey od tego czasu włóczy się po świecie, szukając swego miejsca. W międzyczasie, zrobiła sobie szafirowy, filigranowy tatuaż na twarzy, ramionach, plecach, talii i na dłoniach żeby przyciągać uwagę. Trafiła do Mystic Falls i postanowiła tu zostać na jakiś czas.
Cechy postaci: porywcza, odważna, lubi się wyróżniać. Stanowcza, zabawna, czasami lekkomyślna, ale bardzo mądra.
Nadnaturalne zdolności: ma władzę nad żywiołami.
Wizerunku użyczyła/użyczył: Zoey Redbird
+ dodatkowe informacje:
☻Pseudo: Zo
☻Kiedyś spotykała się z 3 facetami naraz!
☻Jej babcia pochodziła od Indian, była Czirokezką, potężną szamanką.
☻Zoey ma w sobie krew czarownic, chociaż niczym to się nie ujawniło (oprócz władania nad żywiołami)
Gość
Dom Nocy *.*
Gość
Sam Overstreet napisał:
Dom Nocy *.*
Owszem O.o nie sądziłam , że ktoś rozpozna
Gość
Zoey Redbird napisał:
Sam Overstreet napisał:
Dom Nocy *.*
Gdybyś nie nazwała tej postaci tak samo jak jest w książce to bym się nie domyśliła.
Gość
Sam Overstreet napisał:
Zoey Redbird napisał:
Sam Overstreet napisał:
Dom Nocy *.*
Gdybyś nie nazwała tej postaci tak samo jak jest w książce to bym się nie domyśliła.
pewnie tak :> ej, a nie wiesz, czy będzie ekranizacja Domu Nocy?
Gość
Zoey Redbird napisał:
Sam Overstreet napisał:
Zoey Redbird napisał:
Owszem O.o nie sądziłam , że ktoś rozpoznaGdybyś nie nazwała tej postaci tak samo jak jest w książce to bym się nie domyśliła.
pewnie tak :> ej, a nie wiesz, czy będzie ekranizacja Domu Nocy?
Niestety nie wiem
Gość
hej jest tu kyoś
Gość
Administrator
Prosimy do karty postaci dodać informację o stanie cywilnym postaci.
Ef