Gość
Pewnie umierasz z głodu, a ja jedynie cię przetrzymywałem. *kręci głową* Przepraszam, to był ostatni raz. *uśmiecha się delikatnie, je*
Gość
Och bez przesady <wywróciła oczami i uśmiechnęła się lekko> Nie jestem znowu taka delikatna.
Gość
Jak to jest być wampirem i człowiekiem w połowie i jednocześnie? *mruży oczy, nachyla się trochę w jej kierunku podpierając się łokciami o stolik, przygląda jej się*
Gość
<blednie> Aż tak bardzo to widać? <pyta cicho>
Gość
*uśmiecha się lekko i unosi dłoń; głaszcze jej policzek delikatnie, po czym cofa dłoń* Ja to widzę. Nie wiem, czy inni też. Nie zapominaj, że spędziłem z pół wampirem połowę swojego życia. *mruga do niej i przygląda jej się*
Gość
<przełyka ślinę> No więc... to jest trochę dziwne. Żyję wiecznie, ale nie jestem jakoś szczególnie silna czy szybka <wzdycha cicho> Stąd też te treningi.
Gość
I potrafisz zmieniać swoje ciało. *uśmiecha się lekko* Nadal nie wiem jaki masz naturalny kolor włosów. *śmieje się cicho* Wiesz.. Jeśli chcesz, mogę być twoim trenerem. *uśmiecha się szeroko*
Gość
Chciałbyś mnie trenować? <unosi brwi> Cóż, chyba nie mogłabym przegapić takiej okazji. Mógłbyś mnie wiele nauczyć <uśmiecha się szeroko i bierze łyk wina> A co do włosów to... <dyskretnie rozgląda się dookoła, a gdy widzi, że pozostali ludzie na sali są zajęci sobą zamyka na chwilę oczy, a gdy je otwiera jej włosy mają ciekawy, rudo-brązowy kolor> I jak? <przygryza nerwowo dolną wargę>
Gość
*uśmiecha się* Z chęcią podejmę się tego wyzwania. *rozchyla delikatnie wargi przyglądając się jej przemianie i chwyta kosmyk jej włosów między palce, przygląda mu się, potem patrzy jej w oczy* Są piękne.
Gość
<rumieni się lekko> A ja ich nie lubię <mówi cicho> Wolę, jak są czerwone <uśmiecha się i wraca do poprzedniego koloru> Ewentualnie brązowe z niebieskimi pasemkami.
Gość
Z niebieskimi? *uśmiecha się szeroko i cofa dłoń* Czerwień podkreśla kolor twoich oczu. *unosi kącik ust*
Gość
<uśmiecha się> Lubię niebieski. Szczególnie chabrowy albo koloru nieba w lecie <kończy jeść>
Gość
*uśmiecha się lekko* Co jeszcze lubisz? *przygląda jej się* Mało o tobie wiem i irytuje mnie to. Zazwyczaj staram się wiedzieć jak najwięcej o ludziach zanim jeszcze ich poznam. *wzrusza lekko ramionami*
Gość
Lubię książki. Szczególnie literaturę angielską XIX wieku <wzrusza niewinnie ramionami i upija łyk wina> No wiesz. Shakespeare, Dickens.
Gość
Coś twojego pokroju. *uśmiecha się szeroko* Dramaty i romanse, co? Nieźle, ja raczej nie czytam. Od kiedy wprowadzili coś takiego jak filmy, zmaniakowałem na ich punkcie. *wzrusza ramionami*
Gość
Filmy to nie to samo <zaśmiała się cicho> Chociaż to zależy. Czasami ekranizacje są lepsze od samych powieści.
Ostatnio edytowany przez Diann Midnight (13-07-13 17:49:37)
Gość
Nie oglądam dużo. W wolnym czasie wolę zamknąć się na siłowni i ćwiczyć kilka godzin. *uśmiecha się lekko, upija trochę wina*
Gość
Mam tak samo <uśmiecha się lekko> Dzięki treningom i ćwiczeniom czuję się mniej bezsilna <odwraca wzrok>
Gość
*mruży oczy i przygląda jej się* Teraz masz też dobrego trenera. *uśmiecha się szeroko*
Gość
Nie da się ukryć <przygląda mu się> Jaki jest twój ulubiony film?
Ostatnio edytowany przez Diann Midnight (13-07-13 18:19:25)
Gość
*myśli przez chwilę, przygryza delikatnie wargę od środka* Chyba nie mam żadnego ulubionego. Szczególnie lubię horrory. Bawią mnie bardziej niż wszystkie te durne komedie. *wzrusza niewinnie ramionami*
Gość
Nie lubię horrorów <krzywi się lekko> W sumie komedii też nie. Najbardziej chyba podobają mi się filmy przygodowe. Są... lekkostrawne <śmieje się cicho>
Gość
Nie lubisz horrorów, bo się ich boisz? *przygląda jej się z lekkim rozbawieniem* Przygodowe wydają mi się takie.. Rodzinne *kręci głową* Źle mi się to kojarzy.
Gość
Masz rację, boję się horrorów. Boję się śmierci i nie mogę patrzeć, jak ktoś ginie nawet na ekranie telewizora <wzrusza lekko ramionami>
Gość
Naprawdę? *marszczy brwi* Normalnie bym cię zahipnotyzował i wyciągnął wszystkie informacje o twoim życiorysie, ale.. jednak wolałbym, żebyś sama mi powiedziała. Przeżyłaś jakąś tragedię? *przygląda jej się*