Administrator
CAR'S CAFE
Gość
*wchodzi opiera gitarę o krzesło, zamawia kawę i kanapkę wegetariańską*
Gość
*wchodzi, widzi nieznana jej dziewczyne, postanawia sie zapoznac* Hej jestem Jessie, a ty ? *usmiecha sie*
Gość
Jessica napisał:
*wchodzi, widzi nieznana jej dziewczyne, postanawia sie zapoznac* Hej jestem Jessie, a ty ? *usmiecha sie*
*spogląda na dziewczynę, uśmiecha się* Jestem Berry. Może się dosiądziesz? *wskazuje na miejsce na przeciwko*
Gość
Jasne *siada kolo niej* Wiec jak mija dzien Berry ?
Gość
Jessica napisał:
Jasne *siada kolo niej* Wiec jak mija dzien Berry ?
Jeszcze nie wiem *wzruszyła ramionami i wzięła łyk kawy* Ale mam w planach ułożenie nowej piosenki *wskazuje na gitarę* i upicie się z najlepszym przyjacielem *spogląda na Jessice* A co u ciebie, Jess?
Gość
*zamawia kawe* To calkiem ciekawe plany *usmiecha sie* U mnie calkiem dabrze. Dlugo juz grasz na gitarze ? *pyta z wyraznym zaciekawieniem*
Gość
Jessica napisał:
*zamawia kawe* To calkiem ciekawe plany *usmiecha sie* U mnie calkiem dabrze. Dlugo juz grasz na gitarze ? *pyta z wyraznym zaciekawieniem*
N gitarze? *patrzy na instrument* Tak.. nauczyłam się grać w wieku 8 lat, a komponuję od 15 urodziny, czyli w sumie od sześciu lat *uśmiecha się i bierze łyk kawy*
Gość
*Wchodzi zamawia duża mocną kawe siada przystoliku i zaczyna przeglądać notatki z histori na jutrzejszy sorawdzian*
Gość
Wow to calkiem sporo *patrzy sie na nia biorac lyk kawy* Widac ze lubisz grac *wzycha* Ja niestety nie gram na zadnym instrumencie *
Gość
*Nie umie się skupić i chowa notatki do torby i pije powoli kawe*
Gość
Jessica napisał:
Wow to calkiem sporo *patrzy sie na nia biorac lyk kawy* Widac ze lubisz grac *wzycha* Ja niestety nie gram na zadnym instrumencie *
Nie dziwię się... znam tylko jedną osobę w MF, która na czymś gra *opiera się na stole* A co robisz w życiu?
Gość
*Płaci za kawe i szybko wychodzi zapominająć torby*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Jessica napisał:
Nie dziwię się... znam tylko jedną osobę w MF, która na czymś gra *opiera się na stole* A co robisz w życiu?
Jess, przepraszam, ale musze leciec. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy *płaci za kawę i kanapkę, po czym wychodzi*
Gość
BerryBlackmine napisał:
BerryBlackmine napisał:
Jessica napisał:
Jess, przepraszam, ale musze leciec. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy *płaci za kawę i kanapkę, po czym wychodzi*
Tez mam taka nadzieje *usmiecha sie* Paa
Gość
*siedzi dopijajac kawe, idzie zaplacic, wychodzi*
Gość
*Wchodzi bierze torbe i wychodzi*
Gość
*Wchodzi zamawia wódkę, siada w kącie i zaczyna ją pić*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*Wyjmuje telefon i pisze smsa, po chwili kładzie go na stole i dalej pije*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Czyta smsa niestety dużo z niego nie rozumie bo był już bardzo pijany że litery mu się mylił. *
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Czyta smsa niestety dużo z niego nie rozumie bo był już bardzo pijany że litery mu się mylił. *
*Mdleje*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wyjmuje telefon i pisze smsa, po chwili kładzie go na stole i dalej pije**Czyta smsa niestety dużo z niego nie rozumie bo był już bardzo pijany że litery mu się mylił. *
*Mdleje*
*Budzi się, po chwili wychodzi*
Gość
*wchodzi z Natem*
Gość
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi z Natem*
*siada przy oknie, kładzie kule obok*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi z Natem*