Administrator
Gość
*przyszedł z Nicole* i jak ci się podoba? *szli ścieżką*
Gość
Nie jest źle *powiedziała z delikatnym uśmiechem na ustach*
Gość
*Usiadł na trawie, spojrzał na Nicole*
Gość
*bez słowa usiadła obok niego*
Gość
*Przez chwilę się nie odzywał* Powiesz mi dlaczego nie chciałaś jechać do NY ? Jak nie chcesz to spoko mogę nie wiedzieć.
Gość
Nie musisz wiedzieć *warknela*
Gość
*Wstał lekko zdenerwowany* Chciałem żeby ten dzień był wspaniały dla nas obojga * Schował ręce do kieszeni* Chciałbym cię zrozumieć, pierwszy raz w życiu tak strasznie mi na kimś zależy * Powiedział jakby do siebie* Ale ty ciągle mnie odpychasz, ja ... * Przerwał*
Gość
*spojrzała na niego że zdziwieniem* Ale czy naprawdę tak trudno zrozumieć że widzę w tobie jedynie przyjaciela ? *powiedziala cały czas na niego patrząc, po chwili sama wstała*
Gość
Ja nie chcę być tylko i wyłącznie przyjacielem. *Westchnął, podszedł do niej bliżej* Jeśli naprawdę nic do mnie nie czujesz to... * Zawahał się na chwilę* To mnie zahipnotyzuj spraw żeby to tak nie bolało. * Spojrzał się w jej oczy* Wiem że to potrafisz, zrobisz to z łatwością .
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (22-07-13 16:01:50)
Gość
*podeszła do niego jeszcze bliżej i spojrzala w jego oczy* Zapomnij.. *zaczęła mówić jednak po chwili obrocila się, a z jej oczu poleciały słabo widoczne lzy* Ja.. *nabrała powietrza do płuc* Ja nie moge tego zrobić
Gość
*Zdziwił się, złapał ją delikatnie za dłoń* Czemu ? *Nadal trzymając jej dłoń stanął przednią* Hej nie płacz. * Wytarł jej łzę z policzka, patrzył się w jej oczy.*
Gość
Nie wazne *powiedziała cicho wpatrzona w jego oczy, nagle odwróciła wzrok i zabrała rękę*
Gość
Nicole *Złapał ją za szyję, uniósł lekko jej głowę * Spójrz mi w oczy i powiedz czemu nie możesz tego zrobić.
Gość
Poprostu.. *wzięła gleboki oddech* Poprostu nie *powiedziała wpatrzona w jego oczy*
Gość
Proszę * Szepnął cicho* Chcę wiedzieć dlaczego. * Jego ręce zaczęły się lekko trząść. Nie puszczając jej szyi stanął bliżej niej.* Proszę...
Gość
Poprostu jesteś dla mnie ważny *powiedziala i po chwili dodała* Jako przyjaciel *powiedziała prawie szeptem*
Gość
*Zamknął oczy po chwili je otworzył* Dlatego chcę żebyś sprawiła żebym nic do ciebie nie czuł* Przełknął ślinę* Tyle razy się zakochiwałem ale teraz jest to coś innego bardziej silniejszego. * Ciągle ją trzymał* Zanim to zrobisz proszę cię o ostatni pocałunek.Jeśli on nic nie zmieni to... * Zamilkł *
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (22-07-13 17:14:00)
Gość
*westchnela i przez dłuższą chwilę stała w milczeniu* Nie *powiedziala cicho wpatrzona w jego oczy*
Gość
Czemu ? * Uniósł lekko brwi* Skoro ci na mnie zależy to czemu tego dla mnie nie zrobisz ?
Gość
Po prostu nie *odwróciła wzrok i zrobiła krok w tył zmuszając go tym samym aby ja puścił*
Gość
*Puścił ją, odszedł od niej o kilka kroków. Po chwili stanął do niej tyłem zastanawiając się nad czymś.* Możesz mnie za to zabić. * Wrócił do niej i ją pocałował*
Gość
*odepchnęła go* Przestan to robić ! *wrzasnela*
Gość
*Zrobił krok do tyłu* Czemu mam przestać to robić ? *Spojrzał się w jej oczy* Skoro i tak już za dużo się nacierpiałem to czemu miałem tego nie zrobić ?
( To jest ten twój wczorajszy pomysł ? )
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (22-07-13 18:03:14)
Gość
Niby jak się nacierpiales *warknela*
(właściwie to miałam inny plan)