Administrator
Gość
< przyjechali taksówką, wysiedli i weszli do hotelu. Wynajęli pokój do którego od razu poszli.> No i jesteśmy.
Gość
Diego Torees napisał:
< przyjechali taksówką, wysiedli i weszli do hotelu. Wynajęli pokój do którego od razu poszli.> No i jesteśmy.
Widzę.<uśmiechnęła się i pocałowała go>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Odwzajemnił pocałunek> To jak już dzisiaj chcesz żebym pokazał ci miasto czy wolisz pójść spać ? < uniósł brwi.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Odwzajemnił pocałunek> To jak już dzisiaj chcesz żebym pokazał ci miasto czy wolisz pójść spać ? < uniósł brwi.>
Wszystko jedno.<objęła go za szyję i spojrzała w oczy> A chce ci się pokazywać mi dzisiaj miasto?<uśmiechnęła się>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Wszystko jedno.<objęła go za szyję i spojrzała w oczy> A chce ci się pokazywać mi dzisiaj miasto?<uśmiechnęła się>
Szczerze jestem wykończony. < Uśmiechnął się leniwie, objął ją w tali i pocałował krótko w usta.>
Ostatnio edytowany przez Diego Torees (14-08-13 21:00:01)
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Odwzajemnił pocałunek> To jak już dzisiaj chcesz żebym pokazał ci miasto czy wolisz pójść spać ? < uniósł brwi.>Wszystko jedno.<objęła go za szyję i spojrzała w oczy> A chce ci się pokazywać mi dzisiaj miasto?<uśmiechnęła się>
Szczerze jestem wykończony. < Uśmiechnął się leniwi, objął ją w tali i pocałował krótko w usta.>
Tak myślałam.<zaśmiała się>Czyli zostajemy.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Wszystko jedno.<objęła go za szyję i spojrzała w oczy> A chce ci się pokazywać mi dzisiaj miasto?<uśmiechnęła się>Szczerze jestem wykończony. < Uśmiechnął się leniwi, objął ją w tali i pocałował krótko w usta.>
Tak myślałam.<zaśmiała się>Czyli zostajemy.
Yhm < Spojrzał się w jej oczy> Jutro ci pokażę kilka miejsc.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Szczerze jestem wykończony. < Uśmiechnął się leniwi, objął ją w tali i pocałował krótko w usta.>Tak myślałam.<zaśmiała się>Czyli zostajemy.
Yhm < Spojrzał się w jej oczy> Jutro ci pokażę kilka miejsc.
Na przykład?<uniosła lekko kąciki ust>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Tak myślałam.<zaśmiała się>Czyli zostajemy.Yhm < Spojrzał się w jej oczy> Jutro ci pokażę kilka miejsc.
Na przykład?<uniosła lekko kąciki ust>
Nie powiem ci < Szepnął> Wole żebyś miała niespodziankę.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Yhm < Spojrzał się w jej oczy> Jutro ci pokażę kilka miejsc.Na przykład?<uniosła lekko kąciki ust>
Nie powiem ci < Szepnął> Wole żebyś miała niespodziankę.
Mmm..<zamruczała>Lubię niespodzianki.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Na przykład?<uniosła lekko kąciki ust>Nie powiem ci < Szepnął> Wole żebyś miała niespodziankę.
Mmm..<zamruczała>Lubię niespodzianki.
Wiem < Uśmiechnął się, odsunął się od dziewczyny i napisał SMSa. Po chwili spojrzał na dziewczynę> Mam do ciebie pytanie.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Nie powiem ci < Szepnął> Wole żebyś miała niespodziankę.Mmm..<zamruczała>Lubię niespodzianki.
Wiem < Uśmiechnął się, odsunął się od dziewczyny i napisał SMSa. Po chwili spojrzał na dziewczynę> Mam do ciebie pytanie.
<uniosła brew>To pytaj.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Mmm..<zamruczała>Lubię niespodzianki.Wiem < Uśmiechnął się, odsunął się od dziewczyny i napisał SMSa. Po chwili spojrzał na dziewczynę> Mam do ciebie pytanie.
<uniosła brew>To pytaj.
Widzisz przyszłość ? < Usiadł na kanapie>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Wiem < Uśmiechnął się, odsunął się od dziewczyny i napisał SMSa. Po chwili spojrzał na dziewczynę> Mam do ciebie pytanie.<uniosła brew>To pytaj.
Widzisz przyszłość ? < Usiadł na kanapie>
Tak, a co?<przyglądała mu się>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<uniosła brew>To pytaj.Widzisz przyszłość ? < Usiadł na kanapie>
Tak, a co?<przyglądała mu się>
< Wzruszył ramionami> Tak tylko spytałem. < Wziął ja za rękę przyciągnął ją do siebie i posadził na swoich nogach.> A widziałaś coś związanego z nami ?
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Widzisz przyszłość ? < Usiadł na kanapie>Tak, a co?<przyglądała mu się>
< Wzruszył ramionami> Tak tylko spytałem. < Wziął ja za rękę przyciągnął ją do siebie i posadził na swoich nogach.> A widziałaś coś związanego z nami ?
<westchnęła>Zazwyczaj po prostu nie chcę widzieć takich rzeczy, ale czasem się zdarza.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Tak, a co?<przyglądała mu się>< Wzruszył ramionami> Tak tylko spytałem. < Wziął ja za rękę przyciągnął ją do siebie i posadził na swoich nogach.> A widziałaś coś związanego z nami ?
<westchnęła>Zazwyczaj po prostu nie chcę widzieć takich rzeczy, ale czasem się zdarza.
< Pogładził ją po policzku, nic nie powiedział.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Wzruszył ramionami> Tak tylko spytałem. < Wziął ja za rękę przyciągnął ją do siebie i posadził na swoich nogach.> A widziałaś coś związanego z nami ?<westchnęła>Zazwyczaj po prostu nie chcę widzieć takich rzeczy, ale czasem się zdarza.
< Pogładził ją po policzku, nic nie powiedział.>
<uśmiechnęła się lekko i przytuliła do niego>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<westchnęła>Zazwyczaj po prostu nie chcę widzieć takich rzeczy, ale czasem się zdarza.< Pogładził ją po policzku, nic nie powiedział.>
<uśmiechnęła się lekko i przytuliła do niego>
< Zamknął oczy, oparł wygodnie głowę, po chwili zasnął.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Pogładził ją po policzku, nic nie powiedział.><uśmiechnęła się lekko i przytuliła do niego>
< Zamknął oczy, oparł wygodnie głowę, po chwili zasnął.>
<zasnęła>
Gość
< Obudził się, wstał powoli żeby nie obudzić Miry. Wziął prysznic, przebrał się i na chwile wyszedł z pokoju.>
Gość
Diego Torees napisał:
< Obudził się, wstał powoli żeby nie obudzić Miry. Wziął prysznic, przebrał się i na chwile wyszedł z pokoju.>
<budzi się sama w pokoju, bierze prysznic, przebiera się i patrzy przez okno>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Wrócił, podszedł do dziewczyny.> Hej, skarbie. < Pocałował ją. >
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Wrócił, podszedł do dziewczyny.> Hej, skarbie. < Pocałował ją. >
Cześć.<uśmiechnęła się i odwzajemniła pocałunek>