Administrator
WESOŁE MIASTECZKO
Gość
*Przyszli, kupił bilety* Na co chcesz iść najpierw ?
Gość
Diego Torees napisał:
*Wzruszyła ramionami.* Wybierz, nie mam weny.
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Kolejka górska na dobry początek ? * Spytał, zatrzymali sie pod wielką kolejką*
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Może być *mówi bez zainteresowania*
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
*Wzruszyła ramionami.* Wybierz, nie mam weny.Kolejka górska na dobry początek ? * Spytał, zatrzymali sie pod wielką kolejką*
Uśmiechnęłabyś się a nie * Poruszył śmiesznie brwiami. Podszedł do dziewczyny i delikatnie ją połaskotał*
( Wracam za 15 minut )
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Uśmiechnęłabyś się a nie * Poruszył śmiesznie brwiami. Podszedł do dziewczyny i delikatnie ją połaskotał*
( Wracam za 15 minut )
*Uśmiecha się kątem ust, ale zdecydowanie odsuwa jego ręce.* Tak poza tym: nie mam łaskotek.
(ok)
Ostatnio edytowany przez Sol Isane (17-07-13 13:16:35)
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Może być *mówi bez zainteresowania*Uśmiechnęłabyś się a nie * Poruszył śmiesznie brwiami. Podszedł do dziewczyny i delikatnie ją połaskotał*
( Wracam za 15 minut )*Uśmiecha się kątem ust, ale zdecydowanie odsuwa jego ręce.* Tak poza tym: nie mam łaskotek.
(ok)
Szkoda * Odsunął się od niej, stanęli w kolejce *
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
( Wracam za 15 minut )*Uśmiecha się kątem ust, ale zdecydowanie odsuwa jego ręce.* Tak poza tym: nie mam łaskotek.
(ok)Szkoda * Odsunął się od niej, stanęli w kolejce *
*Milczy, obserwując ludzi*
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
*Uśmiecha się kątem ust, ale zdecydowanie odsuwa jego ręce.* Tak poza tym: nie mam łaskotek.
(ok)Szkoda * Odsunął się od niej, stanęli w kolejce *
*Milczy, obserwując ludzi*
Małomówna jesteś. * Spojrzał na nią kątem oka* Co mam zrobić żebyś zaczęła się odzywać i częściej uśmiechać ?
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Szkoda * Odsunął się od niej, stanęli w kolejce **Milczy, obserwując ludzi*
Małomówna jesteś. * Spojrzał na nią kątem oka* Co mam zrobić żebyś zaczęła się odzywać i częściej uśmiechać ?
*Spojrzała na niego* Skąd mam wiedzieć? Zrób coś szalonego *uśmiechnęła się*
(sorry, że dopiero teraz, komputer mi się wyłączył i nie chciał włączyć.)
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
*Milczy, obserwując ludzi*Małomówna jesteś. * Spojrzał na nią kątem oka* Co mam zrobić żebyś zaczęła się odzywać i częściej uśmiechać ?
(sorry, że dopiero teraz, komputer mi się wyłączył i nie chciał włączyć.)
*Weszli do kolejki, usiedli na samym przodzie* Szalonego ? Spoko* Zaczęli jechać do góry nagle wagon przyśpieszył. Jechał bardzo szybko*
( Nic nie szkodzi )
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Małomówna jesteś. * Spojrzał na nią kątem oka* Co mam zrobić żebyś zaczęła się odzywać i częściej uśmiechać ?*Spojrzała na niego* Skąd mam wiedzieć? Zrób coś szalonego *uśmiechnęła się*
(sorry, że dopiero teraz, komputer mi się wyłączył i nie chciał włączyć.)*Weszli do kolejki, usiedli na samym przodzie* Szalonego ? Spoko* Zaczęli jechać do góry nagle wagon przyśpieszył. Jechał bardzo szybko*
( Nic nie szkodzi)
*Roześmiała się na cały głos* To mi pasuje!
(ej, ja znikam na jakiś czas, godzina, dwie)
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
(sorry, że dopiero teraz, komputer mi się wyłączył i nie chciał włączyć.)*Weszli do kolejki, usiedli na samym przodzie* Szalonego ? Spoko* Zaczęli jechać do góry nagle wagon przyśpieszył. Jechał bardzo szybko*
( Nic nie szkodzi)
(ej, ja znikam na jakiś czas, godzina, dwie)
* Zjeżdżali coraz szybciej* Słodko się śmiejesz * Zerknął na nią ukradkiem po czym skupił się na wagonie. Ludzie którzy siedzieli za nimi zaczęli głośno krzyczeć.*
( Ok )
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
*Weszli do kolejki, usiedli na samym przodzie* Szalonego ? Spoko* Zaczęli jechać do góry nagle wagon przyśpieszył. Jechał bardzo szybko*
( Nic nie szkodzi)
(ej, ja znikam na jakiś czas, godzina, dwie)* Zjeżdżali coraz szybciej* Słodko się śmiejesz * Zerknął na nią ukradkiem po czym skupił się na wagonie. Ludzie którzy siedzieli za nimi zaczęli głośno krzyczeć.*
( Ok )
Szybka jazda... *zamruczała i uśmiechnęła się.*
(jeszcze chwilę jestem, ale w każdej chwili mogę zniknąć, bo z koleżanką idę biegać za chwilę)
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
(ej, ja znikam na jakiś czas, godzina, dwie)* Zjeżdżali coraz szybciej* Słodko się śmiejesz * Zerknął na nią ukradkiem po czym skupił się na wagonie. Ludzie którzy siedzieli za nimi zaczęli głośno krzyczeć.*
( Ok )Szybka jazda... *zamruczała i uśmiechnęła się.*
(jeszcze chwilę jestem, ale w każdej chwili mogę zniknąć, bo z koleżanką idę biegać za chwilę)
Będzie jeszcze szybsza . * Zbliżali się do ostrego zjazdu w dół * Radzę się mocno trzyma. Jak coś mogę użyczyć ci mojego ramienia * Uśmiechnął się łobuzersko*
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
* Zjeżdżali coraz szybciej* Słodko się śmiejesz * Zerknął na nią ukradkiem po czym skupił się na wagonie. Ludzie którzy siedzieli za nimi zaczęli głośno krzyczeć.*
( Ok )Szybka jazda... *zamruczała i uśmiechnęła się.*
(jeszcze chwilę jestem, ale w każdej chwili mogę zniknąć, bo z koleżanką idę biegać za chwilę)Będzie jeszcze szybsza . * Zbliżali się do ostrego zjazdu w dół * Radzę się mocno trzyma. Jak coś mogę użyczyć ci mojego ramienia * Uśmiechnął się łobuzersko*
*Parsknęła śmiechem*
(dopiero wróciłam xD)
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Szybka jazda... *zamruczała i uśmiechnęła się.*
(jeszcze chwilę jestem, ale w każdej chwili mogę zniknąć, bo z koleżanką idę biegać za chwilę)Będzie jeszcze szybsza . * Zbliżali się do ostrego zjazdu w dół * Radzę się mocno trzyma. Jak coś mogę użyczyć ci mojego ramienia * Uśmiechnął się łobuzersko*
*Parsknęła śmiechem*
(dopiero wróciłam xD)
* Spojrzał na nią zdziwiony. Ludzie coraz głośniej się wydzierali ze strachu.*
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Będzie jeszcze szybsza . * Zbliżali się do ostrego zjazdu w dół * Radzę się mocno trzyma. Jak coś mogę użyczyć ci mojego ramienia * Uśmiechnął się łobuzersko**Parsknęła śmiechem*
(dopiero wróciłam xD)* Spojrzał na nią zdziwiony. Ludzie coraz głośniej się wydzierali ze strachu.*
* Po chwili nie mógł zapanować nad kolejką, zaczęło mu się kręcić w głowie.*
Gość
Diego Torees napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
*Parsknęła śmiechem*
(dopiero wróciłam xD)* Spojrzał na nią zdziwiony. Ludzie coraz głośniej się wydzierali ze strachu.*
* Po chwili nie mógł zapanować nad kolejką, zaczęło mu się kręcić w głowie.*
*Spojrzała na niego z politowaniem, odrzuciła czarne włosy do tyłu i jednym ruchem ręki spowolniła kolejkę.*
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Diego Torees napisał:
* Spojrzał na nią zdziwiony. Ludzie coraz głośniej się wydzierali ze strachu.** Po chwili nie mógł zapanować nad kolejką, zaczęło mu się kręcić w głowie.*
*Spojrzała na niego z politowaniem, odrzuciła czarne włosy do tyłu i jednym ruchem ręki spowolniła kolejkę.*
* Zamrugał kilka razy*
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
* Po chwili nie mógł zapanować nad kolejką, zaczęło mu się kręcić w głowie.**Spojrzała na niego z politowaniem, odrzuciła czarne włosy do tyłu i jednym ruchem ręki spowolniła kolejkę.*
* Zamrugał kilka razy*
*Gdy kolejka się zatrzymała wysiadła.* Niezła jazda, nie? *uśmiechnęła się.* Ja tam mogę to powtórzyć.
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
*Spojrzała na niego z politowaniem, odrzuciła czarne włosy do tyłu i jednym ruchem ręki spowolniła kolejkę.** Zamrugał kilka razy*
*Gdy kolejka się zatrzymała wysiadła.* Niezła jazda, nie? *uśmiechnęła się.* Ja tam mogę to powtórzyć.
*Wyszedł za dziewczyną* Ja też ale następnym razem ty przyśpieszasz kolejkę. * Uśmiechnął się *
Gość
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
* Zamrugał kilka razy**Gdy kolejka się zatrzymała wysiadła.* Niezła jazda, nie? *uśmiechnęła się.* Ja tam mogę to powtórzyć.
*Wyszedł za dziewczyną* Ja też ale następnym razem ty przyśpieszasz kolejkę. * Uśmiechnął się *
*Uniosła brwi* Pewnie *powiedziała beztrosko.* To co teraz robimy?
Gość
Sol Isane napisał:
Diego Torees napisał:
Sol Isane napisał:
*Gdy kolejka się zatrzymała wysiadła.* Niezła jazda, nie? *uśmiechnęła się.* Ja tam mogę to powtórzyć.*Wyszedł za dziewczyną* Ja też ale następnym razem ty przyśpieszasz kolejkę. * Uśmiechnął się *
*Uniosła brwi* Pewnie *powiedziała beztrosko.* To co teraz robimy?
*Spojrzał na zegarek* Zrobiło się już późno. Mogę cię odprowadzić do domu jeśli chcesz.