Gość
< Przyszedł z Mirą, usiedli przy stoliku.> Często tutaj przychodziłem z Tomasem. To była nasza ulubiona kafejka. < Uśmiechnął się.>
Gość
Diego Torees napisał:
< Przyszedł z Mirą, usiedli przy stoliku.> Często tutaj przychodziłem z Tomasem. To była nasza ulubiona kafejka. < Uśmiechnął się.>
<uśmiechnęła się i rozejrzala>Barcelona jest piękna.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Pokiwał głową> Co mam ci zamówić ?
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Pokiwał głową> Co mam ci zamówić ?
Polecasz coś?<spojrzała na niego i uśmiechnęła się>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<uśmiechnęła się i rozejrzala>Barcelona jest piękna.< Pokiwał głową> Co mam ci zamówić ?
Polecasz coś?<spojrzała na niego i uśmiechnęła się>
Są tu przepyszne naleśniki < Zawołał kelnera.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Pokiwał głową> Co mam ci zamówić ?Polecasz coś?<spojrzała na niego i uśmiechnęła się>
Są tu przepyszne naleśniki < Zawołał kelnera.>
W takim razie poproszę naleśniki.<patrzyła na Sagrada Familia>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Polecasz coś?<spojrzała na niego i uśmiechnęła się>Są tu przepyszne naleśniki < Zawołał kelnera.>
W takim razie poproszę naleśniki.<patrzyła na Sagrada Familia>
< Zamówił naleśniki i dwie kawy.> Kocham cię. < Nachylił się i ja pocałował.>
( Ja idę będę za kilka godzin.)
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Są tu przepyszne naleśniki < Zawołał kelnera.>W takim razie poproszę naleśniki.<patrzyła na Sagrada Familia>
( Ja idę będę za kilka godzin.)
Wiem i ja ciebie też.<uśmiechnęła się>
(okok)
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
W takim razie poproszę naleśniki.<patrzyła na Sagrada Familia>< Zamówił naleśniki i dwie kawy.> Kocham cię. < Nachylił się i ja pocałował.>
( Ja idę będę za kilka godzin.)Wiem i ja ciebie też.<uśmiechnęła się>
(okok)
< Kelner przyniósł im naleśniki > No to smacznego. < Uśmiechnął się i zaczął jeść.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
( Ja idę będę za kilka godzin.)Wiem i ja ciebie też.<uśmiechnęła się>
(okok)< Kelner przyniósł im naleśniki > No to smacznego. < Uśmiechnął się i zaczął jeść.>
Smacznego.<zaczyna jeść>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Wiem i ja ciebie też.<uśmiechnęła się>
(okok)< Kelner przyniósł im naleśniki > No to smacznego. < Uśmiechnął się i zaczął jeść.>
Smacznego.<zaczyna jeść>
< Skończył jeść, upił łyka kawy.> Jak skończysz to chcę cię gdzieś zabrać. < Uśmiechnął się.>
( Jak coś znowu wysłałam ci wiadomość bo nie chciało mi się tutaj tak rozpisywać xd. )
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Kelner przyniósł im naleśniki > No to smacznego. < Uśmiechnął się i zaczął jeść.>Smacznego.<zaczyna jeść>
< Skończył jeść, upił łyka kawy.> Jak skończysz to chcę cię gdzieś zabrać. < Uśmiechnął się.>
( Jak coś znowu wysłałam ci wiadomość bo nie chciało mi się tutaj tak rozpisywać xd. )
<po chwili skończyła jeść>Gdzie?<spojrzała na niego pytająco, popijała kawę>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Smacznego.<zaczyna jeść>< Skończył jeść, upił łyka kawy.> Jak skończysz to chcę cię gdzieś zabrać. < Uśmiechnął się.>
( Jak coś znowu wysłałam ci wiadomość bo nie chciało mi się tutaj tak rozpisywać xd. )<po chwili skończyła jeść>Gdzie?<spojrzała na niego pytająco, popijała kawę>
To niespodzianka. < Zapłacił.> Będziesz musiała zamknąć oczy.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
( Jak coś znowu wysłałam ci wiadomość bo nie chciało mi się tutaj tak rozpisywać xd. )<po chwili skończyła jeść>Gdzie?<spojrzała na niego pytająco, popijała kawę>
To niespodzianka. < Zapłacił.> Będziesz musiała zamknąć oczy.
Niespodzianka?<uśmiechnęła się>Dobrze.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<po chwili skończyła jeść>Gdzie?<spojrzała na niego pytająco, popijała kawę>To niespodzianka. < Zapłacił.> Będziesz musiała zamknąć oczy.
Niespodzianka?<uśmiechnęła się>Dobrze.
< Wstał.> Idziemy ? < Wyciągnął rękę w stronę dziewczyny> Tylko nie możesz podglądać.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
To niespodzianka. < Zapłacił.> Będziesz musiała zamknąć oczy.Niespodzianka?<uśmiechnęła się>Dobrze.
< Wstał.> Idziemy ? < Wyciągnął rękę w stronę dziewczyny> Tylko nie możesz podglądać.
<złapała go za rękę i wstała>No dobrze, nie będę.<uśmiechnęła się>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Niespodzianka?<uśmiechnęła się>Dobrze.< Wstał.> Idziemy ? < Wyciągnął rękę w stronę dziewczyny> Tylko nie możesz podglądać.
<złapała go za rękę i wstała>No dobrze, nie będę.<uśmiechnęła się>
Zamykaj te oczy. < Pocałował ją.>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Wstał.> Idziemy ? < Wyciągnął rękę w stronę dziewczyny> Tylko nie możesz podglądać.<złapała go za rękę i wstała>No dobrze, nie będę.<uśmiechnęła się>
Zamykaj te oczy. < Pocałował ją.>
<odsunęła się trochę od niego, pokręciła lekko głową i zamknęła oczy>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<złapała go za rękę i wstała>No dobrze, nie będę.<uśmiechnęła się>Zamykaj te oczy. < Pocałował ją.>
<odsunęła się trochę od niego, pokręciła lekko głową i zamknęła oczy>
< Wziął ją na ręce i poszedł w stronę plaży.>
Gość
*Weszła do kafejki i usiadła przy wolnym stoliku. W wazonie zobaczyła swoje odbicie. Miała podkrążone oczy i zmęczony wzrok. Co się z nią działo?!*
Gość
*Po jakimś czasie wyszła*