Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
<Spojrzał się w jej oczy> Ty mnie nie winisz ale ja się winię. < Posmutniał> Zrujnowałem ci życie. < Po jego policzku spłynęła łza.><położyła dłoń też na jego drugim policzku>Wcale nie.<pogłaskała go kciukiem>Nie płacz kochanie.
< Uśmiechnął się blado, pocałował ją > Kocham cię. < Położył się >
<położyła się obok i przytuliła do niego>Ja ciebie też.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<położyła dłoń też na jego drugim policzku>Wcale nie.<pogłaskała go kciukiem>Nie płacz kochanie.< Uśmiechnął się blado, pocałował ją > Kocham cię. < Położył się >
<położyła się obok i przytuliła do niego>Ja ciebie też.
Jeszcze raz przepraszam...< Powiedział sennym głosem po chwili zasnął>
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Uśmiechnął się blado, pocałował ją > Kocham cię. < Położył się ><położyła się obok i przytuliła do niego>Ja ciebie też.
Jeszcze raz przepraszam...< Powiedział sennym głosem po chwili zasnął>
<pocałowała go w policzek i po jakimś czasie też zasnęła >
Gość
< Obudził się, przyglądał się przez chwilę dziewczynie. W samych spodniach wyszedł z pokoju. Usiadł na leżaku i spoglądał na niebo.>
Gość
Diego Torees napisał:
< Obudził się, przyglądał się przez chwilę dziewczynie. W samych spodniach wyszedł z pokoju. Usiadł na leżaku i spoglądał na niebo.>
<obudziła się, ubrała, wyszła z pokoju i usiadła obok niego>
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Spojrzał na nią.> Hej śpiochu. < Uśmiechnął się lekko.> Ja się czujesz ?
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Spojrzał na nią.> Hej śpiochu. < Uśmiechnął się lekko.> Ja się czujesz ?
To nie moja wina, że zawsze wstajesz przede mną.<uśmiechnęła się>Czuję się świetnie.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<obudziła się, ubrała, wyszła z pokoju i usiadła obok niego>< Spojrzał na nią.> Hej śpiochu. < Uśmiechnął się lekko.> Ja się czujesz ?
To nie moja wina, że zawsze wstajesz przede mną.<uśmiechnęła się>Czuję się świetnie.
Na pewno ? < Uniósł brwi > Wczoraj zemdlałaś na plaży...
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Spojrzał na nią.> Hej śpiochu. < Uśmiechnął się lekko.> Ja się czujesz ?To nie moja wina, że zawsze wstajesz przede mną.<uśmiechnęła się>Czuję się świetnie.
Na pewno ? < Uniósł brwi > Wczoraj zemdlałaś na plaży...
<wzruszyła ramionami>Czuję się w miarę dobrze.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
To nie moja wina, że zawsze wstajesz przede mną.<uśmiechnęła się>Czuję się świetnie.Na pewno ? < Uniósł brwi > Wczoraj zemdlałaś na plaży...
<wzruszyła ramionami>Czuję się w miarę dobrze.
< Pocałował ja w policzek.> Nie długo wracamy do portu.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Na pewno ? < Uniósł brwi > Wczoraj zemdlałaś na plaży...<wzruszyła ramionami>Czuję się w miarę dobrze.
< Pocałował ja w policzek.> Nie długo wracamy do portu.
Yhm.<uśmiechnęła się>To dobrze.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<wzruszyła ramionami>Czuję się w miarę dobrze.< Pocałował ja w policzek.> Nie długo wracamy do portu.
Yhm.<uśmiechnęła się>To dobrze.
Kiedy chcesz wracać do Falls ? < Spojrzał na nią.> Bo ja wrócę tam tylko kiedy ty będziesz chciała wracać.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
< Pocałował ja w policzek.> Nie długo wracamy do portu.Yhm.<uśmiechnęła się>To dobrze.
Kiedy chcesz wracać do Falls ? < Spojrzał na nią.> Bo ja wrócę tam tylko kiedy ty będziesz chciała wracać.
<wzruszyła ramionami>Jeszcze mi się tam nie spieszy
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Yhm.<uśmiechnęła się>To dobrze.Kiedy chcesz wracać do Falls ? < Spojrzał na nią.> Bo ja wrócę tam tylko kiedy ty będziesz chciała wracać.
<wzruszyła ramionami>Jeszcze mi się tam nie spieszy
Mi też < Uśmiechnął się lekko. Ich statek przybił do portu.> Możemy pójść pozwiedzać.
Gość
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Kiedy chcesz wracać do Falls ? < Spojrzał na nią.> Bo ja wrócę tam tylko kiedy ty będziesz chciała wracać.<wzruszyła ramionami>Jeszcze mi się tam nie spieszy
Mi też < Uśmiechnął się lekko. Ich statek przybił do portu.> Możemy pójść pozwiedzać.
<uśmiechnęła się>W takim razie prowadź.
Gość
Mira Adams napisał:
Diego Torees napisał:
Mira Adams napisał:
<wzruszyła ramionami>Jeszcze mi się tam nie spieszyMi też < Uśmiechnął się lekko. Ich statek przybił do portu.> Możemy pójść pozwiedzać.
<uśmiechnęła się>W takim razie prowadź.
< Poszedł założyć bluzkę. Po chwili zeszli ze statku. Poszedł z Mirą pozwiedzać.>