Gość
Imię i nazwisko : Caramen Rae
Nadnaturalnosc: Wampir
Historja postaci: Caramen pochodzi z Ameryki.Jej rodzice byli bardzo bogaci przez co Caramen jest bardzo rozpuszczona,lecz jej rodzice byli dla niej bardzo surowi . Uciekla od rodziców w wieku 16 lat i jeździła po całym świecie. Przez dłuszy okres mieszkała we Włoszech we Wenecji. Tam poznała bardzo skrytą osobę . Cramen zaprzyjaźniła się z tak zwanym przez miejscowych ,, warjatem ". Po niedługim czasie wszystko wyszło na jaw ta osoba ten nieznajomy był wampirem. Caramen nie zdawała sobie sprawy jakie problemy może to sprawiać. Odrazu gdy sie dowiedziała , został przemieniona. Pewnego dnia dostała pierścień który ją chroni przed słońcem.Później Caramen przeprowadziła się do Ameryki tam poznała paru naprawdę dobrych przyjaciół, któży nadali Caramen ksywkę Lola. Caramen znalazła pracę która dawała jej pozywienie i tak zaczynał się rwać kontakt ze znajomymi.Dlatego ten czas ich przyjaźni był bardzo kródki , po upłynięciu około roku przeprowadziła się ponownie.Przestraszyła się szefa który chciałją zabić i uciekła z Ameryki. Dziewczyna od dziecka nie umie się usadowić na tym świecie . Przyjechała do Mistic falls bo usłyszała że tu dzieją sie niesamowite rzeczy...
Charakter:
- Mściwa
- Tajemnicza
- Szalona
- Przyjacielska
- zabójcza
- zabawna
Ciekawostki:
- kocha malować
- jest nałogową palaczką
- Kocha buty
- zwiedziła naj mniej dostepne dla człowieka zakądki świata...
- preferuje krew ludzką
- Jeśli ktoś z nią zdenerwuje zazwyczaj źle kończy
- Przewiduje co dana osoba chcę zrobić
- czyta w myslach
- zabijała na zlecenie
- posiada pierścień
- odz dzieciństwa interesuje się modą
Ostatnio edytowany przez Caramen Rae (05-01-14 11:40:34)
Gość
To imię jest już zajęte :-)
Gość
rozumiem że już jest Caramen ale mamy inne nazwiska i wogule a i tak używam ksywiki Lola , chciałabym jednak mieć to imię bo bardzo mi sie spodobało . Dopiero co zaczełam grać .... Tak troszkę nie rozumiem Na innym forum można było mieć takie same imiona...
Czemu sie tak upierasz??? Jeśli jet to twoja postać to sorka ale nie chcę zmieniać imienia...
Ostatnio edytowany przez Caramen Rae (05-01-14 13:36:39)
Gość
Ludzie, imiona tu są podobne a nie takie same. Tu jest CarAmen, a druga jest Carmen - beż drugiego "A"
I szkoda, że nie zaczeliście się też teraz zrzucać o Mirandę (McGuinness) i Mirandę "Mirę" Adams, która ostatnio znów założyła konto